outdoor!

har varit mycket ute i det fina vädret idag. eller egentligen inte, men mycket vara att vara jag som alltid vill vara inne, haha ;)
cyklade ner till stan där jag fick  klippt av en bit av mitt alldeles för långa hår idag. så skönt. blev faktiskt ganska nöjd, är inte lika jobbigt med halvlångt haha ;). sen efter lite mat och så, pallrade jag mig, tro det eller ej iväg på en mini-mini powerwalk med hunden. treevligt trevligt. därefter bar det direkt av till träningen (på cykel vill jag bara påpeka) och sen var vi ute hela träningen. haha ;). sjukt jobbig träning. sprang bort till Kärnan och upp & ner i trapporna 3 gånger sen tillbaka. + att vi innan det gjorde 6 stycken rundor mångsteg i uppförsbacke, samt 3 varv, sicksack runt hela kärnan. också sprag vi dit såklart. är så skönt trött och slut i benen nu som man bara kan vara efter att man tränat. skön känsla. kanske var det bra att vi köre lite hårt idag, för sen ska jag inte träna på 4 träningar så det känns ju halvbra, men sånt är livet. 

näe, nu ska jag nog kolla på tv en stund sen ska jag sova. skola imorgon ju. hr lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt de här två dagarne nu så jag orkar i skolan, haha ;) får se hur det slutar . ha det bäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0