Mot skolan! Sitter i bilen på väg ner till...

Mot skolan! Sitter i bilen på väg ner till bollerup. Känns härligt. Kommer dock inte så spendera så mycket tid där i veckan, åker till flyinge imorgon väldigt tidigt....men du ska också bli kul även om jag nog hade varit sugen på en vanlig vecka i skolan... Så kan det gå ;-) med kärlek vänner


aws

stalljobb och 2 teorier avklarade, känns så skönt. Nu är jag halvvägs. bara resten kvar. nedförsbacke.
Ska strax springa ner och lunchfodra och hjälpa mina nybörjare få av hästarna sadel och träns och på med täcke. tempo.
ikväll blir det lugnt. Ska kolla mello med Zara och bara chilla. galet härligt.
Ska bara andas lite. sen tillbaks till barn. vi kör hästens delar med gasen i botten.
Med kärlek vänner

they stole my bike!!

Min cykel blev stueln för nån vecka sen så igår var vi och valde ut en ny som vi hämtade idag.
men bara för att jävlas lite med mig så har de inte kvar den cyklen jag hade innan. och jag älskade den cyklen! den var så himla himla fin och härlig att cykla på!

skeppshuls promenad

Så istället fick det bli en som är  nästan likadan. inte riktigt som promenaden, men nära inpå.


Skeppshult original

känn pressen cykeln.
Men nu måste jag ge mig iväg och faktiskt prova den, för jag ska till bussen och ta en sväng på Väla med Zara. som om jag itne redan shoppat nog på lovet...

Med kärlek vänner

Dagens tanke; är det fysiskt möjligt att s...

Dagens tanke; är det fysiskt möjligt att svettas i duschen av att man duschar varmt? Och är det möjligt att bli uttorkad av att duscha varmt, sådär så att man bli väldigt törstig av att duscha varmt och länge?


so much more than just a lyric.

Kikade (som för övrigt är mitt nya addict ord. underbart och underskattat!) runt bland lite gamla bilder på mitt USB innan och hittade denna härliga bild ifrån Sundsvall 08/09 när jag var där och firade nyår tillsammans med Zara & Olea. haha galet roligt hade vi, men det var inte det jag skulle säga.

När jag såg den bilden kom jag direkt att tänka på en textrad ur en låt av Lady Gaga som heter So happy i could die (galet bra for your information!).


minns att vi kom fram till att bilden var fulländad med just stjärnorna som reflekterades i Zaras glasögon, haha ;)

... och här är låten!



En annan rolig sak jag såg i nått klipp häromdagen var en tisha med trycket "I kissed Katy Perry and she wrote a song about it" haha kändes så underbart rätt :D


Då borde killar kunna ha en motsvarande tröja med texten "When Katy Perry's with you she's thinking of me" ang. Thinking of you.


Med kärlek vänner

Jag börjar bli orolig. Har haft ett sånt g...

Jag börjar bli orolig. Har haft ett sånt galet flyt hittills idag så jag bara väntar på att nått ska skita sig så det bara skriker om det.... Jobbig känsla you know. Till och med bussen var i tid idag. Mer eller mindre i alla fall! Herregud vart ska denna dagen ta mig?


Det här är tredje dagen i rad som jag går ...

Det här är tredje dagen i rad som jag går ut med hunden i samma byxor... Mina pyjamasjoggingbyxor också... Känns fräscht!


ge mig sommar!

Imorgon pyser jag ner till Malmö med min fina vän och fd. kollega Olea. Kommer bli grymt, är så galet sugen på nya vårkläder nu så det är helt galet.
dessutom behöver jag ett par nya mörka jeans grymt mycket. kikade på ett par i Ullared som jag redan har, men som börjar gå sönder (de kostar 99kr så kan ju inte riktigt räkna med annat) men som är galet sköna och faktiskt snygga. Men det var nått fucked upp med storlekarna så orkade inte hålla på.

i sommar tänker jag minsann ha höga shorts i linne eller kanske skinn med ett instoppat linne och en blazer/bolero.... gud vad jag längtar till sommaren!!


typ nått sånt. och bruna ben! ge mig!

Med kärlek vänner

kvällens pass

Sitter och roar mig med att rita lite och kolla på Glee. Har blivit helt fast i den serien på grund av en viss Edda Ahrent som råkar vara boende i samma hus som jag 5 dagar i veckan! och ja, eddopeddo, jag skyller helhjärtat på dig :D haha.

Näerå nu ska vi inte vara sånna, men det är i alla fall vad jag hittar på as we speak.

Hoppkursen ikväll gick i alla fall typ 100 gånger bättre idag än igår. Vet inte vad han hade för ryck igår, men ikväll var han rid -och reglerbar vilket ärligt, är en riktigt bra grej! glömde kameran hemma, men mamma tog lite med min iPod så det blir hejhej kass kvalitet, men ändå. bättre än inget right?




Med kärlek vänner


running free

God eftermiddag ni fina!
Blev visst inget bloggande igår. woops!

Kursen gick väl helt okej igår. Vet inte vad hästen hade fått i sig bara, men han trodde han var på Jägersro och var en världsberömd galoppör, eller något i den stilen, haha ;) gamle man fick fart minsann och hade inga planer på att stanna. så det blev mer ett försök till att hålla ett nått sånär tempo än att fokusera på övningen ;D

Idag har jag bara chillat runder och faktiskt pluggat lite. Har en faunistik dugga om 2 veckor och det är runt 160 djur och det var första gången jag tittade på det idag, men det var inte så svårt som jag trodde, så så länge min lärare hadeplaner på att använda samma bilder som i powerpointen så ska nog det också gå vägen ;)

Tänkte kolla med mamma om hon inte kan fota lite när jag hoppar ikväll så det kanks ekomme rupp lite bilder här ikväll!

Med kärlek vänner

QX

Efter en dag på färd så känns det rätt skönt med att packa upp och städa rent lite så här på kvällen, på slutet av veckan och början på lovet. det är mycket som händer ikväll.

Har hört och läst massor om årets Gaygala, eller QX galan, vad man nu väljer att kalla den, så när jag såg att den skulle gå på tv igår kväll tänkte jag ju "toppen" det måste jag se" ... fast sen var ajg tydligen så trött att jag somnade i soffan klockan 7 och vaknade inte förrän på kvällen igen.. och då var det bara att vandra vidare som en zombie till sängen....

Men nu tar jag igen det, genom att se det på tv4play.

och nu måste jag skynda mig att avsluta det här, för Sarah Dawn Finer sjunger Kärleksvisan som typ är en av de absolut finaste svenska sångerna någonsin.

Med kärlek vänner

Sitter hemma hos min faster för lite fika ...

Sitter hemma hos min faster för lite fika och för att hämta hunden efter en dag i ullared. Hittade inte sådär jättemycket, men fick med mig två par ridbyxor hem i alla fall, ett par fleecefodrade (kommer bli underbara nu när det är så galet kallt.) och ett par vanliga (: nu taggar jag helhjärtat för en veckas lov. Har inget inplanerat utom en hoppkurs måndag och tisdag kväll, så det är bara bra :-D med kärlek vänner


two down two to go!

Jag var så trött igårkväll att jag inte trodde det fanns en chans i helvetet att jag skulle kunna komma upp i morse, men det gick, om än motvilligt.
Så det var bara att sätta sig på moppen kvart i 7 och köra i typ 10 minus till stallet... härligt start på lovet!
Men nu ska vi inte gnälla. Fick ju skotta i conterinern 2 gånger och värma fötterna idag, haha ;)
Nu har jag i alla fall klarat av två av fyra teorilektioner. två kvar. orka, orka. Ska alldeles snart ner och ge hästarna lunch och hjäpa mina nybörjare att få av sadel och träns. lagom taggad.
Jag bara längtar till ikväll när jag ska ligga i soffan och inte röra mig en meter mer än jag behöver och sen typ gå och lägga mig 9 för imorgon ska jag jobba för Bea 7-10 och sen iväg till Ullared.
ingen vila, ingen ro, men lika glad är jag för det (:
Med kärlek vänner

Mer känsla än förnuft

Idag stod det special hästvård och ridning på schemat. Special hästvården gick inget bra, men var rätt tagad på ridning. Allt härligt att sitta till häst ju!

Men det gick ju inte allt bra, bara för det. Kom inte överens med hästen och kom liksom aldrig till ro med någonting, jag fick liksom aldrig till det. Och jag kände hela tiden att det var mitt fel, jag red helt enkelt dåligt idag, vilket såklart var otroligt frustrerande!

Men när jag pratade med min ridlärare i slutet, som vi alltid gör för att reflektera kring vad som gick bra och dåligt under passet så verkade hon förvånad över att jag tyckte så. Hon hade snarare tyckt det sett riktigt bra ut och att det varit ett av mina bättre pass.

Så där ser man hur mycket det kan skilja från vad det känns som och hur det ser ut. Men även om hon tyckte det såg bra ut, ändrade inte det min uppfattning om att det inte gått så bra.
ridning är mer än känsla än ett utseende.

Med kärlek vänner

in the flesh

Mitt uppe i dagen. Är trött, men kör på ändå. bita ihop och gasa.

usch hade årets värsta växt-och djurlivs lektion innan. utomhus. i -5 och galet mycket blåst! fy fruktansvärt vad kallt det var!! men desto skönare att komma in sen!

Om en halvtimme ska jag ha svenska och skriva på min novell som jag är klar med... awesome..
och sen avslutas skoldagen med lite stalltjänst (:

Har halvstudiedag imorgon, vilket innebär inga läxor i växt-och djurliv vilket innebär chill kväll. Ska springa iväg och spela lite innebandy vid 7 hade jag tänkt men annars ska jag bara ta det lugnt, städa och packa :)

Med kärlek vänner

slut som ett djur

Jag som bara tänkt ligga hemma i soffan hela kvällen kom på andra tankar när Maja inte skulle på sin Ki-box och Ellen tyckte jag kunde hänga med istället.
sagt och gjort, så blev det.

och fyyyy vad jobbigt det var! och jag är ju redan superklen i mina armar och det märket ju ännu tydligare nu, särskilt hur mycket svagare jag är i min vänsterarm (är högethänt så det är ju naturligt, men ändå!)
Men det var ändå superkul haha :D

haha känner fortfarande mig trött i mina underarmar så det är lite jobbigt att skriva. Skakade typ av  trötta muskler när jag skulle dricka innan. kände mig aningens löjlig, men vad fan! man tränar ju aldrig de musklerna man använde där annars.

Sen gjorde jag min samhällsläxa. det vill säga, jag tittade på Efterlyst. Vi skulle se en intervju med Arboga mamman (hon som blev väldigt svårt misshandlad och hennes 2 barn blev ihjälslagna av en tyska som haft en affär med hennes man) eftersom vi jobbar med olika rättsfall där.

Men nu ska jag sova. matte 7.45 imorgon (y)

med kärlek vänner

Who am I living for?

Sitter och har håla, men kom nyss på att jag inte gjort spanska läxan ordentliget för jag tänkte att jag kunde göra den nu på min två timmars lunch.. fast det glömde ju jag -.-' 

Kom förresten upp i morse! tack vare Maja som inte behövde (!) sin väckarklocka så jag kunde ha den på mitt rum och vips. Vem var uppe halv 7 idag?? problemet var ju bara att jag egentligen inte alls behöver gå upp halv 7, jag brukar bara snooza fram till typ halv 8 när jag mååååste gå upp så nu låg jag där i min säng till kvart över över 7 när resterande Ragårda stormade mitt rum och drog av mig täcket för de tyckte jag skulle komma upp och äta frukost med de i köket. haha så jag hade ju inte så mycket att välja på kan man säga ;) de är allt bra härlgit ibland right?

Men nu måste jag faktiskt i alla fall gå och börja på min spanska läxa. får försöka göra resten på fikat...

och förrsten! lyssna på denna låten av Katy Perry. Galet bra.


Med kärlek vänner

oversleeping

Vart rätt lugn dag idag, ja förutom då att jag som alltid försov mig i morse och vaknade av att Maja knackar och säger "spanskan börjar om 4 minuter". Jag blir så trött på mig själv!
nu står min väckarklocka högst upp på en bokhylla bakom en påse i andra hörnet av rummet för att det ska ta tillräckligt lång tid för mig att hitta den och stänga av den att jag hinner vakna i mellan. Men icke! gaalet irriterande!!
Tips?

Men resten av dagen blev bra och nu kom jag nyss hem från matsalen med Ellen. Fick den intressanta måltiden "korvbuffé med potatis, lök och vinäger". dvs: 3 soters korvar och en potatissallad utan creme frasihe/majonäs.
WASA havre knäckebröd är kärlek i en sån stund.

Nu tänkte jag mest ligga här och ta det lugnt och göra lite läxor innan Friskis klockan 7. Kan förhoppningsvis köra hela passet eftersom vi inte hade någon idrott idag :D

Med kärlek vänner

as strong as you were, tender you go. i'm watching you breathing for the last time

jamen gud vad lugnt och skönt jag har haft det idag :D

Ridning på första lektionen. och även om det gick rätt dåligt så är det ju alltid härligt att sitta till häst!
Men sen var jag ledig, hela dagen. Körde ju upp på traktorn förra veckan och behövede itne gå idag, så hela eftermiddagen låg jag i min säng under täcket med datorn i knäet och åt choklad. Kunde haft det värre med tanke på att det är svinkallt ute :D haha

Men pallrade mig upp till middagen i alla fall och om 1½ timme är det kvällsfika i matsalen så det blir ännu en tripp dit idag, haha :D mat for the win!!

Och nu ligger jag mest i en soffa och lyssnar på bra musil. Både Born this way (som jag lyssnat på ohälsosamt många gånger sen jag upptäckte den) och annat.
bland annat världens finaste, sorgligaste låt av James Blunt "Carry you home"
galet fin!


(på originalet var inbäddningskoden inaktiverad så det fick bli en sån här version :)

Med kärlek vänner

there once again!

Inhandlade ännu en skiva nyss på Maxi haha.
min sedan länge våta dröm höll jag på att skriva, men det mendade jag ju såklart inte (:
jag menade bara att jag velat ha det väldigt länge, typ sen den kom ut. 
jag pratar "såklart" om absolute acoustic! :D
typ bara superbra låtar på den så det äro lycka a.w.s! :D
Med kärlek vänner

chillin'

En rätt chill söndag idag måste jag säga, och det är galet skönt :D

vaknade och gick upp vid 11, men rörde mig inte ur soffan förrän vid halv två när jag drog ner till stan för att hälsa på Zara på IT gymnasiet där hon går för de hade öppet hus.
om man säger så, så är det rätt så tydligt att vi går på två helt olika skolor. Det fanns så gott som inga likheter och det var lite kul :D men det var en superfin och fräsch skola.

Tog en sväng inom Åhléns också för att slippa åka ut till väla. Så inhandlade bland annat ett par nya hörlurar eftersom att mina iPod lurar börjar... tappa kvalitet (läs går i sönder), haha och Bruno Mars nya skiva som jag just nu lyssnar igenom. looking good so far :D Fick också bli lite nya ljus som ska få pryda min byrå på Ragårda.


aprikos/orangea EarBuds som lite otippat också matchar doo-wops & hooligans haha (:

Med kärlek vänner

LYCKA!

Jag såg nyss på Lady Gagas fanpage på FB. en länk till Born this Way!

GAAAAAAAALET vad den är bra! så himla henne och allt hon står för :D
Gud jag hon är bra. love her!♥

I'm on the right track, baby I was born this way!




Med kärlek vänner

min helg!

Var så trött igår kväll efter ridning och grejer att det helt enkelt inte blev nån tid över till bloggning.

Idag hade jag bytt bort min morgon för att kunna få lite sovmorgon. Har varit så galet trött i skolan hela veckan att jag kände att jag behövde sova. Så kom till stallet först vid kvart över 10 vilket var galet härligt.

Efter alla teorier var det snabbt hem, duscha på 5 minuter och sen åka till Laholm för min Farfar fyller 80 idag, så det var stort gille som dom skulle sagt haha :P Grattis till honom i alla fall (:

Som det ser ut nu blir det en tripp till Zaras skola ITG (IT gymnasiet) imorgon och en sväng till Väla för att prova ut converse som Zara ska få köpa till mig när hon är i New York på lovet :D
och för att fortsätta dagen i hennes tecken så avslutar vi det med bio. Ska försöka ser Burlesque en gång till. eller ja, förra gången slutade det ju med The Tourist, men i alla fall, haha :D

Med kärlek vänner

Dagens tanke: om jag inte hunnit duscha nä...

Dagens tanke: om jag inte hunnit duscha när jag både haft ridning och körning på morgonen. Är det min plikt att sätta mig i de utrymmena på tåget där det är okej att ha husdjur?


sponge!

... och här sitter jag i soffan och känner mig gulligt ofräsh. Har varit på mitt livs första innebandyträning och måste säga att det var roligare än jag trodde. Så jag fortsätter nog störa bönderna där, jag tror inte riktigt de tyckte om mig, jag är ju inte så bra direkt.... haha ;)

Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen, men tänkte läsa igenom det vi ska ha läst i Växt-och djurliv till imorgon. Vill kunna gå och lägga mig direkt efter duschen, det är typ det skönaste som finns!!

Har en superprofildag imorgon. Körning på morgonen, ridning innan lunch. och om jag packar ikväll blir det nog inte ens stressigt med maten och allt. lycka! :D

Nu ska jag läsa om svampar, haha :D
Med kärlek vänner



ett asymmetriskt svampdjur!
spännande HUH?!

two golden rules

jag gillar vilka referensramar vi har i det här huset.
vilka metoder vi använder för att bedömma om något är...
Allt kan mätas i mat och våld kan lösa allt.
The golden Ragårda Rules.
Med kärlek vänner
förresten! glömde den bästa reglen!
Man får slå alla som börjar på E.
notera husets invånare; Ellen, Edda, Emelie, Elina Maja & Sofie
Ni kan väl aaaaaldrig gissa vilka som låg bakom den? :P

gasen i botten!

Puh!
Har pluggat så gott som hela kvällen. Vi har rätt mycket nu såhär starx innan lovet.
Hade spanska prov i morse, sen en svenska "redovisning" där vi diskuterade lite noveller och så, som vi sen ska börja skriva på torsdag. Och imorgon börjar jag dagen hårt med först en muntlig presentation av vårt Brottsfall (Knutbymorden) tillsammans med Kristin på Samhällskunskapen, och efter det på engelskan ska vi redovisa nån typ av projektarbete om "The horse in Sweden today" som är superkonstigt... jaja får väl gå som det går!

... sen skulle vi få en uppgift mejlad till oss i helgen, hela klassen men det är ingen som har fått den och den ska typ vara inne på fredag. awesome -.-'
fuck! plus att vi har faunistik dugga vecka 10 och jag har inte ens tittat på det. fuck måste göra det! Ska memorera 58 x 3 sidor med olika djur och kunna namnge dom, för att sen få prov på typ 20 av de... underbart.
Behöver jag säga att jag älskar kursen Växt-och djurliv?








min underbara lärobok -.-'
Med kärlek vänner

bättre sent än aldrig :D

Nu kommer här lite bilder och filmer från i lördags :D




















Med kärlek vänner


lost in the blåst?

God morgon!

Har redan varit iväg och skrivit ett spanska prov i morse, men det tog inte så lång tid så var tillbaka på Ragårda redan vid starx efter 8. Sen har vi redovisningar i halvklass på svenskan idag och tur som man har är man i andra gruppen så börjar inte förrän kvart i 10 igen. Härligt värre!

Dessutom är det världens blåst ute här just nu, men det var värre igår kväll.
då kom fritids och vakten hit med värmeljus och tändstickor om i fall att strömmen skulle gå, haha, men vi klarade oss i alla fall vad vi vet ;)

Men nu ska jag ta och vila en stund innan det blir dags att gå tillbaka till skolan igen

Med kärlek vänner

att bara lyckas

Ibland är det lycka att lyckas.


och till er som inte ser vad det är så jag det min traktor och mitt släp, snyggt inbackade i ett snett garage!
HAPPY!

Körde upp igår också. Fick tiden 10.56. VG gräns; 11 minuter!
Marginalerna är på min sida for once :D haha så galet skönt att ha det avklarat :D

Med kärlek vänner

i have arrived

Nu har jag återvänt till Ragårda. Härligt värre :D

ligger och myser lite i min säng tills att jag måste gå iväg till första lektionen som är Körning. vanlig körning. med häst & vagn. Och sen i eftermiddag blir det traktorkörning. med släp. där man måste backa. i sneda garage. eller som vi andra säger, ha självmordstankar.
näedå, nu ska vi inte vara bittra. inte mer än nödvändigt i alla fall. Är ju trots allt ett par timmar kvar innan det är traktordags så nu ska vi anvjuta lite häst innan dess :D

Med kärlek vänner


testar slänga upp filmerna från i helgen ikväll. stay tuned :D

och sen dagen idag

Idag var det ju dags för årets första klubbtävling som vi i US arrangerar, och eftersom att typ alla utom jag och två till avgår på årsmötet på tisdag sp blir det den sista med det US gänget.

Tävlade själv en LB:1a och det gick inte alls särskilt bra. Blev inte nöjd alls, men kan egentligen inte förvänta mig det heller. Känner inte hästen och var inte riktigt in the right mode så att säga...

menmen. sånt är det.

så jag hann inte med så mycket mer idag. somnade typ i soffan innan, är så himla trött så jag tror  det blir sängen nu för min del. Åker ju tillbaka till skolan vid halv 7 imorogn (y)

med kärlek vänner


btw är jag så galet sugen på  att åka skidor så det finns inte!!

jag har faktiskt inte hunnit...

Det har varit lite fullt upp denna helgen och därför har bloggen blivit lidande.
Skickade ju iväg ett hrm. halvbra mobilsinlägg precis när jag skulle iväg till Lund och sen var det bara tänkatänkatänka köraköraköra.

Kvällen i Lund igår höll på att inte bli av. eller det visste jag inte förrän alldeles nyss men i alla fall. 5 minuter innan showen skulle dra igång kommer Carin Da Silva ut som var konfrencier och berättar att strömmer har gått i hela den delen av Lund som vi befinner oss i. awesome! -.-'

så idolerna gör sitt bästa för att roa oss, utan ljud eller ljus. stark röst och akustisk gitarr var den enda de hade att använda.
så läste jag nyss på Sassas blogg att de precis hade tänkt att gå ut och berätta att de måste ställa in showen så kommer strömmen tillbaka! och sen var det fullt ös medvetslös i nära två timmar :D galet vad bra det var! alla duetter de gjorde. ex. gjorde Minnah & Linnéa en tolkning på Lady Gaga & Beyonces Telephone! galet bra, men tyvärr hade både min kamera och min mobil dött då så fick det inte på film, men så fort blogg.se samarbetar med mig ska jga lägga upp lite filmer!

Galet bra var det i alla fall. Så värt att vänta en extra timme på :D fick ju dessutom några extranummer under strömavbrottet :P

Med kärlek vänner

Har det varit hektiskt idag? neeejdå! Känn...

Har det varit hektiskt idag? neeejdå! Känn sarkasmen. Jobbade i morse men kom på att jag glömt en del saker hemma som typ mitt teorimaterial så åkte hem snabbt när vi var klara innan första teorin. Körde sen på hela dagen i full rulle och efter sista teorin rusade jag in i duschen på ridhuset och duschade snabbt attan! Körde hem som en blådåre, eller ja, så mycket som en blådåre det går på en moppe... Men i alla fall så lämnade jag lite grejer och sen körde mamma ner mig till stationen och nu är jag på väg till lund med bea för att titta på idol. Kommer bli grymt. Med kärlek vänner


på fyra ben går den som jag gillar allra bäst....

Dagens, eller kanske veckans lärdom är nog; Ju mer jag lär mig om hästar, dess utbildning och olika ridtekniker, desto mer inser jag hur mycket jag vill det här och hur mycket jag älskar det.

Känns så himla nördigt att säga, men jag måste göra det ändå. Gud vad jag älskar hästar. och gud vad jag älskar att rida. För känslan när det går bra är tusen gånger starkare än besvikelsen när det går dåligt. och när man märker att det funkar, att det man kämpat med ger resultat, herregud kicken är enorm.

Hoppade ikväll och även om det var en relativt lätt övning med låga hinder så känns det bara som en teas. jag vill ha mer mer mer!! efter varje avslutat språng ville jag att det skulle komma fler. mer utmaningar, större hinder! mer saker att övervinna tillsammans, hitta vår strategi för att lyckas allra bäst!!

känns bra att den skola jag valt ger mig möjlighet att lära mig mer och fördjupa mig i det jag gillar allra bäst. det enda sättet att lyckas är att träna, träna, träna. rida, rida, rida. me loves it :D



Med kärlek vänner


och ja, jag helt och fullt medveten om att jag ger på tok för mycket eftergift och kastar fram mitt överliv som om det vore 1.30 när det är 0.80. Men jag jobbar på det och det har faktiskt blivit bättre (:

sådär dagen efter

Blev ju rätt sent igår så det var inte direkt en pigg Sofie som gick upp och hade matte kvart i åtta i morse.

Fick gå och jobba hemma på Arbetsliv naturbruk så jag passade på att lägga mig och vila eftersom att klockan var kvart i elva och jag började inte nästa lektion förrän 1. Så fick sovit en stund i alla fall även om det inte var det enklaste att somna mitt på dagen. Dock innebar det ju ingen lunch och jag sov för länge för att hinna äta i morse så det vart inte så bra. men på fikat hann jag äta lite. illa illa att slavra med maten!!

Nu har jag kommit hem från min sista lektion som var körteori. Fick VG på min uppförning och är supernöjd :D är ju inte särskilt duktig på att köra så bilr så glad när det går bra :D

men nu tänkte jag ge mig ut och springa innan min mentorsgrupp kommer hit vid halv 6, så får snabba på..

Med kärlek vänner♥

ibland vänder det så fort...

klockan är tjugo i två.
Varför bloggar jag nu?

jadu. för lite mer än två timmar sen stod jag i köket och mimade i en whiteboard penna och dansade till Las Ketuchp song tillsammans med Edda, Ellen & Maja.

Nu har Emelies mamma nyss åkt och vakten åkte för en stund sen...
ibland går det fort. från hur roligt och oseriöst till helt fokuserad, allvarlig och seriös. två sidor av samma mynt.

Nu måste jag verkkigen sova, och öpnnade egentligen bara datorn för att stänga av den.

Med kärlek vänner

hektiskt värre!

Sho mina fina vänner!
Idag har det varit mer eller mindre full rulle.
För det första har det äntligen börjat lossna lite rejält i vårt samhällsgrupparbete om olika rättsfall så gick supermycket gjort i morse. galet härligt!
Engelskan just nu är heldryg och vår engelskalärare är typ på dåligt humör jämt. dessutom hade vi bestygssnack och jag låg på ett "bra VG". känns ju underbart när man haft MVG i engelska i 4 år -.-' och när jag sa att jag väldigt gärna ville ha MVG i engelska lät han väldigt tveksam till att det skulle vara möjligt. I'll prove him wrong!!
Det  bösta med onsdagar är ju lätt att jag har en två timmar lång lunch rast eftersom att vi har matte i halvklass så då hinner man chilla, göra eftermiddagens läxor osv. ashärligt!
Sen eftersista lektionen och middagen gav jag mig ut och sprang en runda. Hade så galet mycket energi att detinte gav mig något val ;) Problemet med att det ligger in the middle of nowhere (eller som de hade sagt i nån film "I prefere the centre of nowhere" hahaha) är ju att det inte finns några gatlampor förutom precis på Bollerups område. ex tar gatlamporna slut precis vid vårt hus.... så det blev att springa åt alla håll så långt det fanns ljus ;) men lyckades få ihop 20 minuter i alla fall och med tanke på hur otränad jag är just nu räcker det.
Ikväll har jag städat mitt rum eftersom att det har sett ut som 7 svåra år sen jag kom tillbaka och min mentorsgrupp kommer hit och ska käka tacos och titta på film imorgon så tyckte det var en lämplig anledning att plocka undan lite. Nu kan jag se mitt golv igen :D
Så nu ska jag bara plugga lite på att rita olika typer av celler innan jag ska sova. Tagga matte 7.45 imorgon!!
Med kärlek vänner
förresten är jag så jäkla trött på att blogg.se inte fungerar som det ska!!
youtube klipp funkar inte att lägga upp, Det går inte att göra något med bilderna när dom kommit upp. inte flytta, ändra storlek eller ens markera!
Är det bara jag som har dessa felen så det är min dator eller är det fler?

hur lång tid ska det ta?

jag vet inte hur många upplevelser det ska ta innan jag inser hur mycket jag älskar Ragårdafolket.
SÅ underbara!
Som vårt husmöte nyss. Alltid som vanligt helt urspårat och med mer eller mindre smarta kommentarer och handlingar.
ex.
Jag; Men vänta. jag tänkte ut en sak....
Alla andra; "hur känns det?" "Gjorde det ont?" osv.
Ellen; Titta det ryker *pekar bakom mig*
Jag; vänder mig om på en millisekund, och tror för ett nanoögonblick att det brinner. i samma stund som jag vänt mig om inser jag min egen dumhet. så vänder tillbaka och möts av tre nv;are som, för att citera Facebook "laughing so hard so sound comes out and you just sit there, claping like a retarded seal".
sen såklart slutade det med en brottningsmatch på Ellens golv mellan mig & Edda. Jag vann!! tills emelie kom och hjälpte Edda... :( hahaha..
Dom är så bra! mina fina Ragårdaflickor :D
Ellen, Edda, Maja & Emelie ♥

RSS 2.0