creative

Just i detta nu känner jag mig otroligt kreativ. som om jag ahde kunnat skriva en bok, måla en tavla, skriva en vacker låt, sy en tröja, eller ja, typ vad som helst som innefattar kreativitet!
väldigt skön känsla, förutom att jag inte får utlopp för den. det kan i och för sig också ha att göra med att jag egentligen vet att jag inte hade kunnat göra någonting av det jag skrev, så istället tar jag ut min kreativa sida på det här blogg inlägget när fingrnarna flyger fram över tangetbordet och skapar en text som kommer gå till historien!

HYBRIS

är för övrigt ett väldigt roligt ord so jag nyss upptäckt och det känns som om jag kommer använda det flitigt i min tillvaro, så de närmsta veckorna kommer allt och alla upphöra med att vara bittra, som det har varit enligt mig, mest för att bitter är en väldigt rolig sinnesstämning, och istället ha hybris. säger man så? Ha hybris?. om inte annat så kommer man säga så numera (:

Åter till min kreativitet. Jag tar också ut min kreativa känsla genom att lyssna på folk som faktiskt har talang och inte bara sitter som en annan degklump hemma. typ Celine Dion. tror jag ska spendera resterande timmar av denna söndagskväll med att lyssna intensivt på några av hennes låtar. blandat med lite annat som jag ännu inte riktigt kommit på vad det ska vara, men det löser sig nog.

youtube is my friend

för imorgon är det tillbaka till verkligheten, men eftersom att det innebär att jag kommer få rida, så gör det mig ingenting. sen att en av mina vänner, som jag också pluggar spanska med, har varit inlagd på sjukhus och inte mått sådär väldigt bra, är kanske en mindre rolig sak, som också för med sig ett problem till mig. att jag måste hitta någon annan att göra spanska nationella muntligt med om hon inte hinner återhämsta sig ordentligt, så hon inte blir sjuk igen, till på torsdag. och det är ju dumt att stressa henne, så nu måste min hjärna komma igång... men det är väl lika bra att ta det imorgon när jag ändå måste börja tänka så man inte gör nått i onödan menar jag. Det är ju tämligen onödigt.


back!

haha tillbaka nu. blev en väldigt kort runda! en tredje del av den tid jag kunde lägga ner på löpning så sent som i höstas... men jag har ju inte sprungit på flera veckor, så man får ju ta det lite lugnt!
Är mer otränad än vad jag trodde att jag skulle vara, så nu sitter jag här med en banan i munnen och en fylld vattenflaska brevid mig. Så kan man ha det en söndag eftermiddag!

Har insett att jag bara skrivit massa korta inlägg den senaste tiden. Kan försöka att iallafall skriva nått långt inlägg i veckan :)

Imorgon börjar skolan också. Känns faktiskt inte så hemskt, och igår kom jag på mig själv att längta lite! Men det var ju trots allt 2 veckor sen jag var i skolan och träffade alla mina kära vänner i skolan. Dessutom har jag inte träffat Zara på 3 veckor!! helt sinnes! men på fredag kommer jag träffa henne! Hoppas jag.

ikväll blir det nog blåsningen tror jag... jo, det känns lockande haha :)

puss och hej, nu ska jag gå och duscha

(:

nu tänkte jag vara lite duktig och ge mig iväg på årets första löprunda med Jens Lapidus sommarprogram i lurarna!
Det gillar vi!

as always

Ganska bra melodifestival idag :D
och eftersom det är lördag så har jag
1. Fetat i mig vääääldigt mycket onyttiga saker! (typ sjukt mycket godis, marrängswizz m.m)
2. Druckit sjuuukt mycket vatten!! Tror jag är inne på min tredje liter eller nått... det kan ju inte vara hälsosamt?!

haha. men det är gott :P

sat-ngt

Melodifestivalens sista deltävling ikväll ju! måste se den, haha :P
Hejjar på Anna Bergendahl, mest för att hon är den enda jag vet som ska vara med, meen också för att hon är gymt duktig!!

just nu sitter jag som en annan degklump framför min mammas dator, mest för att min egen tar längre tid att starta och jag har inte det tålamodet vänta. Så det resulterade i att jag nu sitter och lyssnar på Boten Anna på Itunes. mest för att det är den musiken jag har här. så gammal är det :P

nu ska jag njuta av Värdelös me Anton&Affe. tänk att jag verkligen gillade dom...

OJ!

Satt och tittde på massa gamla bilder från 2003-2005 och hittade den här underbara bilden på mig & Bea från 2004! haha tror vi var på väg till eller från Skånes Fagerhult lägret!
Sjukt kul! <3


Os

dagen idag har bestått av väldigt mycket OS-tittande. ett litet avbrott med en tripp till Väla med Fredrick (:
Blev en bok. Camilla Läckbergs Sjöljungfrun. Har i och för sig inte kommit så långt i Tyskungen, och inte läst i den sen jul, men skit i det :)

nu ska jag knarka Äntligen helg podcast :)

00.13

nu ligger jag i min säng och lyssnar på underbara podcasts med Carina Berg & Daniel Breitholtz.
Galet underhållande!!

Imorgon händer absolut ingenting. Alla är i Göteborg (på Horseshowen) eller i Österrike... All by my self alltså.


ja...

orkar egentligen inte blogga.
men det blev en hel del shopping i Malmö idag :D och det är nice!

puss

<3


new favourite

igår när jag spenderade natten med att kolla på Skavlan på SVT play (nu blev jag 40+ igen-.-') upptäckte jag lite random Jens Lapidus. Inte bara för att han är jävligt snygg (!) men nu ikväll så lyssnade jag på hans sommarprogram för 1,5 år sen och han är så himla intelligent! Helt sjukt. Verkligen. Man lär sig, tar åt sig, inser och förstår det han säger, och han pratar så att man bryr sig, och som om han är en del av det vilket gör att det blir helt galet intressant. Alla borde lyssna på det!


fuck...

ingen bra dag idag.
blev väckt halv 10 av att Linette ringde och typ skällde ut mig för nått om diskmaskinen... bitch!
sen vakna igen lite senare och fick reda på att jag var tvungen att gå ut med hunden innan jag stack till stallet, vilket innebar att jag skulle komma dit senare än vad jag sagt till Bea...
Sen ut med hunden som nödvändigtsvis skulle gå i den allra djupaste snön, så jag fick så mycket snö i skorna att det brände av kyla. mysigt värre. Cykla upp till stallet sen, framme en timme senare än vad jag hade planerat.
fast sen gick det ganska bra, förrutom att jag fick veta att Linette var arg på mig för massa andra saker än bara dsikmaskinen. kanske sa hon det till mig i morse, men i så fall lyssnade inte jag då. och självklart saker som inte stämmer. ex som att hon var arg på mig för att jag inte städat golven igår. nej, helt rätt, det gjorde jag inte. men det gjorde jag inte därför att du sa till mig igår att jag inte behövde göra det, att Emmy kunde ta det idag, för att du hade sagt åt mig att bre mackor istället när klockan var halv 4 och jag skulle stänga 4!!! så jävla lack på henne. sen hade hon tydligen sagt att jag var "trött" och "tog på mig för mycket arbete" Men be mig då inte jobba varenda söndag!
visst jag hade kunnat säga nej, men tro mig. man säger inte nej till Linette om man inte har en väldigt bra anledning!!

men Fångarna på stallet som jag & Bea hade idag gick superbra och barnen verkade nöjda! :D
sen blev det hem och äta pasta carbonara med syster :D haha.

imorgon ska jag skita i Linette och bara åka till Malmö och shoppa utan att skänka den jävla häxan en tanke!

00.14

idag blev det tidigt till stallet. tidigare än de andra dagarna. Redan klockan 7 befann jag mig på HFRK för att jobba för Malin i stallet. Sen vid 9 var det bara att springa upp till kiosken och ha öppet där till 3. jävligt drygt om jag ska vara ärlig. psykbryt på Linette. men då är ju allt som vanligt, eller hur?

Käka skaldjur och så på kvällen för att sen bänka sig framför Melodifestivalen. Tyckte att Alcazar kunde gått direkt till final, men det är ju bara jag...

jaja. nu sitter jag och lyssnar på Let's Dance och kollar på resor. ÅH vad jag vill bort härifrån!!!


but it's not over yet

Nu är praoen över. mysig vecka med hästar all over the place haha :P och imorgon fortsätter det, ska jobba i stallet imorgon också för en av de som egentligen skulle gjort det kunde inte, så HFRK imorgon klockan 7. Let's just love it. sen direkt efter det, klockan 9 blir det kiosken fram till 3. det däremot är hemskt på riktigt. jag orkar inte! i alla fall inte Linette. är såååå trött på henne nu! gosh! jävla äckelmänniska!

nu sitter jag och kollar upp lite låtar med hästtema som man kan ställa frågor till barn om. min lista är hittills inte så lång:

* Bryan Adams - Here I am
Spirit, hästen från vildmarken

*The Saddleclub - Hello world
theme song

* Pippi långstrump

Ingen som har något förslag?

jaja. borde väl gå och lägga mig snart... men det finns så mycket man borde göra här i världen. haha :) jaja. puss<3

Och eftersom att nostalgi är lite det ända jag sysselsätter mig med så får alla hästfreaks också ta del i min tripp tillbaka och lyssna på låten i Stallkompisar (The Saddle clud på engelska) och sjunga med i Hello World som man av någon ofrivillig anledning kan hela texten på! :P

all day long

.. and all night!

hemma från stallet  efter 13 timmar på HFRK. Egentligen är det roligt, bara det att blir så så himla länge så man blir så himla trött... men men. bara imorgon kvar på praoen (som är den roligaste delen) och eftersom att Zara & Olea drar till St Anton imorgon så ska jag jobba för Zara fredag & Lördag och sen är det öppen bana och då har jag såklart lovat The Boss att jag kan jobba -.-' ibland undrar jag varför jag gör det...?

men men. Det har btw också snöat typ hela dagen så hästarna var supersöta när dom damapde i hagen idag :D haha Särskilt Liberton, för han har inte riktigt greppat att han faktiskt är 12 år. Han tror han är max 6. Så himla söt han är! Je t'aime <3



sorry för kvalitén. Mobilkamera is the shit!

nu ska jag dra och kolla på FRINGE och styrka <3
see U

full rulle!

för tillfället är jag i princip bosatt uppe på HFRK och spenderar de flesta av dygnets vakna timmar på anläggninen, men jag klagar inte. Det är mysigt.
Men bäst idag var ändå att jag fick rida Sky!! Älskade ponny som jag inte ridit på över 1.5 år!! <3 Underbart. Hon var fortfarande samma söta ponny helt utan egen framåtbjudning, men det gör ingenting för jag älskar henne ändå <3

slutade praoen klockan 3, men stannade kvar eftersom att vi skulle ha US-möte klockan 5. Och de 2 timmarna slog jag ihjäl tillsammans med Bea, Sara & Matilda :D nice

nu är jag egentligen supertrött och vill sova, men eftersom att jag varit såhär trött sen halv 2 idag, så kan jag väl ändå hålla mig vaken lite till? eller?

Dessutom är jag nu officiellt anmäld till ULK steg 2 som hålls i Malmö om 2 veckor. Dock på samma auschwitz hotell som ULK steg 1, men det är bara att bita ihop. hoppas bara att in & Beas rums"kompis" inte är anmäld till kursen... :S  haha :P

men men, nu ska jag skriva lite på en textanalys som ska vara klar efter sportlovet :D puss <3

what a day

Vilken dag det blev!

Åkte iväg till Väla för att leta efter en knälång, rörligt kjol som jag skulle ha på mig på dansen senare. Hittade absolut INGEN! i alla fall inte som inte var blommig -.-' istället blev det ett par trekvartslånga träningsbyxor (:
Åkte sen vidare ner till stan och träffade Linnéa, och så kollade vi tillsammans efter kjolar. Fortfarande ingenting! jag menar, hur svårt kan det vara?! Tydligen jättesvårt -.-' men vi fick väl helt enkelt klara oss ändå (: så vid strax efter 2 tog jag bussen hem igen, och eftersom att dansen började 3 så hade jag kanske bråttom. Men såklart upptäcker jag att jag glömde påsen med byxorna på bussen! FUCK IT! haha.
Så Pappasick köra ner mig till stan igen, så jag fick springa in på Stadium och köpa ett par lika dana, in på ICA och köpa "lunch" (en torr bulle & en banan. love) för att sen typ 5 i tre befinna mig utanför ingången till Wilson Dance centre eller nått sånt. Ann Wilson (domaren i Let's Dance) och hennes mans dansskola i alla fall (:

sen där inne höll vi på i 2,5-3 timmar och dansa. Det blev rätt mycket chachacha, lite rumba och en del MTV-jazz.
sjukt roligt var det! fick testa att dansa med partner också både i rumba & chachacha och det var bådde svårt men sjuktligt roligt :D Härliga killar det där! (A)

MTV-Jazzen var svårare, men det var lite likt fristående. mycket koordnination och grejer. *gå med höger ben fram, släng upp vänsterhanden och släng huvudet ner åt höger!* haha, men det var sjukt roligt.

effekten av allt snurrandet, vändandet och glidandet, som vi gjorde barfota eftersom att ingen av oss hade dansskor, blev att alla 4 numera har feta blåsor framme vid tårna!! och dessutom är jag galet trött i mins ben,, men fy fan vad roligt det var!! Åh, vad jag vill börja dansa!!

hemma sen vid 7 och då blev det tacos framför tv:n med syster, i och med att päronen var i Laholm på släktkalas (:


JA!

Suicide veckan är äntligen över!
Galet vad mycket det har varit, mest i skolan med också en del utanför.
Men nu är det slut, och det är också de nationella proven i svenska. skönt!

Förrutom haft psykbryt på skolan har jag också varit i stallet och myst med Sky. Jag älskar den ponnyn <3


sen blev det hem och titta på Let's Dance. det är mysigt :D fast jag har varit sjukt flummig. men jag har faktiskt varit seriös och fokuserad i en hel vecka i sträck, så jag tycker nog att det är okej att jag dampar av mig lite i stallet :D Där är dom vana :P

nu ska jag bara spendera kvällen med att lyssna på musik, kolla på nått roligt tv-program på datan och bara chilla... Så härigt det ska bli. Imorgon blir det nog inte så mycket tid för att blogga. Måste ut på Väla & till stan på förmiddagen för att leta upp nån kjol som jag sen ska ha på eftermiddagen på nån danssak som jag ska på med Linnéa, Olea & Reneé

puss <3

....

usch jag hinner absolut ingenting!
2 inlämningar, ett prov och en redovisning imorgon. ett prov som jag inte börjat plugga till!!

och nu ska jag åka och jobba i 6 timmar!

jag fattar inte ens varför jag skriver. jag hinner egentligen inte det i heller!!

pluuuugg

usch!
Skrev matteprov idag. ett prov som jag idag gjorde för fjärde gången!! det är seriöst helt sinnessjukt att jag fortfarande inte klarat det. och det kändes så dåligt att det alldeles troligen kommer bli en femte gång... jag tror jag är på G med nått slags rekord i hur många gånger man kan skriva samma prov utan att klara det... det roliga är ju att jag hela tiden tycker att jag steget, men tydligen inte!

jajja. ridningen och så gick väl.. sådär. Det känns bara som om att det aldrig kommer gå as-kalas-bra med Ozzy men heller aldrig sjukt jävla dåligt. utan att varje gång blir mittimellan... och det är trååkigt.

men dagens roligaste var tveklöst mitt & Julias fina sätt att plugga på nu ikväll! Vi ska argumentera mot varandra på spanska och ska redovisa det på fredag. Så då sätter vi oss via Skype och skriver ner och testar våra argument mot varandra. Men det blev kalasbra! och det som tagit oss fleeeera veckor att skriva i skolan tog mindre än en timme via Skype. Fler borde internet-plugga! :D haha

nu ska jag sova snart. Nationella uppsatsskrivning i svenska imorgo ju. hela dagen, slutar efter lunch ;)
Lycka till alla nior imorgon :D May the fork be with you

21.54

skolan idag och allt så som vanligt.
Hade svenska nationella muntligt idag, som alla sagt varit sååååå enkelt. SÅ enkelt var det väl ändå inte?! :O Lite svårt tyckte jag nog det var...
ingen annan som tyckte det?... nej tänkte det -.-'

ridit och så också idag. gick väl sådär. jag är så jäkla ostadig bara!! galet irriterande. känna som jag är överallt hela tiden på hästen istället för att ta en sak i taget.

T Å L A M O D

nationella läs imorgon... läskigt!

Good luck everyone (:

(:

Nu blev jag på ett klick fjortisbloggare och la upp det jag köpte idag. haha! Lev med det :P

lite nytt och massa mat

Åkte ut till Väla idag igen för att se om jag hade böttre lycka på jenas- och cdfronten idag. och det hade jag! :D Blev både jenas OCH skiva, så nu är jag happyfool :D haha. Lady Gaga missbruk är väldigt välkomet :D

sen skulle jag & min kära familj åka till nått himla slott och äta middag, så nu är jag helt galet mätt!! helt sjukt. men det var i alla fall ganska gott, och det är bra! (Y)

Men veckan som kommer, kommer inte att bli rolig!
imorgon: Nationella prov svenska: muntligt
Tisdag: Nationella prov svenska: Läsförståelse
Onsdag: ANDAS!!
Torsdag: Nationella prov svenska: Upssatasskrivning
Fredag: SO-prov om religioner/livsåskådningar

mysigt jag ska ha det! :)

och lycka till alla andra som också ska göra Nationella denna veckan :)

Melodifestivalen!

Så igår drog ju den älskade /hatade melodifestivalen igång.. och ja, vad ska man säga? ingen av låtarna var väl helt fantastiska.. men nu när jag tänker efter så äri alla fall någa av låtarna helt okej. Fast Salem Al Fairks var riktigt bra! och sen tyckte jag att Linda Pritchards låt var bra. men sen tycker ju jag också att hon är galet bra och är värd en karriär. men det är ju min åsikt. Olas låt tyckte jag var... en vanlig Ola låt som man antagligen kommer hata sönder innan sommaren pga av radio.... och Pain of Salvation... ja, det var en upplevelse att lyssna/se på den med Zara & Olea. eller ja, det hade nog varit en upplevelse att se oss tre sitta och titta på just den låten. För den var ju hela tiden på väg att bli en rockballad, men den blev ju aldrig det och mot slutet satt vi liksom och ropade och hejjade på dom "kom igen" "NU!! NU!! nu kommer det!!" och Oleas lite udda kommentar "KRYSTA!". fatta besvikelsen när det aldrig kom... men den var ändå okej.. det kändes lite Coldplay tyckte jag. och Jessica Andersson var väl också helt okej (: Men Anders Ekborg tyckte jag mest kändes som nån himla italiensk Tommy Körbergs wannabe, fast inte alls lika bra... fail... och dom andra var helt enkelt bara dåliga! Jennie Silver? vad var det för himla kläder hon hade på sig?! på riktigt? hon såg ut som en insekt?! och det säger jag trot att hon är från Ängelholm?! dvs 20 minuter från Helsingborg...
men men summa sumarum så var kvällens storfavorit Salem Al Faikr. GUD så söt den killen är... heelt absurt <3


Cleaning!

nu har jag städat hela mitt rum. grundligt! :D haha
faktiskt skönt att ha det gjort :P

och dessutom har jag beställt de armbanden från Yazmina Simic! lev ett av var för jag kunde inte bestämma mig :P

haha :D 
+ att jag gjort mig själv ett finfint träningsprogram :) haha jag har tydligen varit ambitiös idag.
därför delar jag med mig av den galet bra låten Ambitions till er. För ni har säääkert aldrig hört den förr. haha



älskade vän...

Jag blir så orolig för Kelly...

Det känns som om nånting är fel, men jag vet inte vad eller hur jag kan lösa det. Och jag har inte glömt vad som hände i somras, när hon blev helt borta och visste inte var hon var eller vart hon skulle.

och nu alldeles nyss, när jag gick iväg för att borsta tänderna, ser jag henne sitta i tvättstugan, helt ensam, och bara tittade ut i luften. Jag gick in till henne, och försökte få henne  att resa sig, men hon ville först inte, och morrade lite. Men sen reste hon sig och gick och la sig inne hos Andrea. Precis som om inget hade hänt. Och det är det som skrämmer mig så mycket. de här tvära kasten av att verka helt normal till att bete sig konstigt och läskigt. Precis som i somras...

men jag är så rädd för att hon ska dö. För jag älskar henne alldeles för mycket för det <3
Mer än vad ord kan beskriva, mer än vad siffror kan visa, mer än vad mitt hjärta förmår.

Jag älskar dig Björkstugans Kelly <3

freedagsmyyyys

massa segt i skolan idag. fast idrotten var roligt. jag sög hårt(!) på dom himla handbollsövningarna vi gjorde!!
haha. 

och nu kom jag nyss hem från stallet efter att ha varit på Oleas och Sassas Fredagsklubben. blev bakning så nu är jag kalas-mätt!!

och imorgon händer inget. och det stör mig. jag vill göra nått!
jag kan städa mitt rum...

jaja. puss <3 

Vallåsen

hemma nu från vallåsen med skolan. så nu är jag trött i mina ben :P men det var kalas-roligt. ända tills det börja snöa, och eftersom att jag glömt mina skidglasögon, så fick jag all snö i ögnonen och såg inte nånting. mysigt!

nu ska jag alldeles strax till Väla och köpa jeans eftersom att ett par av mina gick sönder i söndags! gosh trdje paret jeans på bba nån månad som får en reva vid insidan av låret. jag börjar ffndera på avdd   gör med mina jean egentligen....

puss <3

RSS 2.0