ridlärare och torr humor!

eftersom att det är lördag idag, innebar det ridning och jobb för min del. Ridningen gick helty okej, fick min bebishäst Liberton och han gick väl som han skulle mer eller mindre. Men snälla nån. jag får rejäla ryck på min hemska ridlärare! Jag tycker verkligen illa om henne!! Hon är så.... jag vet inte hur jag ska berskriva det. men vi gör helt fucked up övningar som inte ger någonting varken för hästarna eller ryttarna, och övningara är hur konstiga som helslt och har sälla med varandra att göra, även om vi gör det på samma lektion. sen måste man verkligen dra all hjälp ur henne istället för att hon hjälper dig automatiskt, och dessutom litar jag inte pål att det hon säger stämmer utan bara liksom "yeah, right!" Jag vill verkligen byta till Carros gruup på fredagar, men då måsta jag fråga m in nuvarande ridlärare, och jag tvivlar på att hon kommer låta mig gå i den, fast än jag inte får ut något av min lektion... måste väl stå ut eller nått...

I alla fall, nog tjatat om jobbiga ridlärare. efter ridningen blev det jobb med Olea, zara & Emmy i kiosken, så vi bredde upp allting till gymnasieshowen som var ikväll, och när jag & Olea duschat och så kom Sandra och vi stod hela showen. trevligt trevligt. verkasde vara en riktigt bra show, synd att man missade den... men men. vår humor var inte bara låg och torr mot slutet, den låg verkligen på minus nivå. och humorn var verkligen bokstavligen torr, eftersom att Sandra hade jättetorra läppar/händer och så. så böev det att Sandra var en "dryball" (torrboll) och att jag skulle torka på borden och hon skulle torka på golvet där inne. vi skulle städa alltså, men tänk er i sen situationen att man nyss garvsat åt att hon var torr och så säger hon det. Jag skrattade så att jag höll på att dö. sjukt kul. haha :) sen cykla hem med Olea och in om Maxi ofc. köpte en ny suduko bok och Kim Novcak badade aldrig i genesarens sjö på bok. älskade filmen så har nog  ganska höga förväntningar på boken :) ha det bäst, nu ska jag kolla vem som gick vidare i Meldifestivalen! puss <3

men snälla nån!!

Herregud vilket tjat det var om Laila & Niclas romans i kvällens program av Let's Dance!! Låt dom vara för fan! ursäkta språket! Hela veckan har kvällspressen har varit på dom sjukt mycket dom senaste dagarna och pressat dom på information, och nu på direktsändningen, när dom dessutom måste fokusera på dansen, tas deras förhållande upp X-antal gånger och dom verkar ju inte direkt bekväma i det om man säger så! Är dom kära, låt dom vara det. Dom lär väl erkänna det NÅN gång om det nu varar länge, vilker andra Let's Dance par har gjort. Exempelvid Tony Richardsson, som förra året dansade med Annaika Sjöö (som i år dansar med Magnus Samuelsson), ska enligt Aftonbladet ha barn, och Martin & Cecilia som vann år 2007 blev ju ett par och vad jag vet är dom fortfarande tillsammans.

Enligt min åsikt, dock, så passar inte Bagge och Wahlgren alls tillsammans. Laila är liksom på en helt annan nivå än Niclas. Hon är mer (förlåt för detta, men jag hitta inte rätt ord) proffsionell än Niclas i och med den imagen som hon har byggt upp, medans Niclas känns lite mer trygg och barnsäker om man säger så. menmen. Tycker dom om varandra så... I krig och kärlek är ju allt tillåtet. Jag har bara fått en lite "ful" tanke om detta skulle leda till något större...  För att Laila sa i en intervju i sammanhang med IDOL och hennes efternamn (Laila tog efternamnet Bagge när hon gifte sig med Anders Bagge och har fortfarande inte bytt tillbaka), och sa då till TV4 att "Den dagen jag får ett frieri, då byter jag!" Tänk vad konstigt det skulle låta Laila Wahlgren. haha, men man vänjer sig väl.
I alla fall tycker jag det var sjukt fel av Tv4 att ge så många pikar till paret istället för att lägga fouks på det som programmet egntligen handlar om. dans!

åter i civilisationen!

nu är jag tillbaka i Helsingborg efter en sjukt skön vecka på Bollerups naturbruksgymnasium ca. 1 mil utanför Tomelilla i Skåne. Praon var sjukt rolig, och det vs fett kallt överallt. Fick en prao-kompis (yeey) som hette Julia och var från Stockholm. fett nice. vi gjorde massa kul nere i de södra kretsarna!
 vi tittade på när treorna höll på med inridningen av unghästarna, hela tisdagen. mina tår var inte tår längre, dom var isblock, som jag sen skulle försöka gå hela vägen tillbaka till Bocken (hemmet där vi bodde) med. det gick, men det gjorde ont. hade vi hovvård, där vi lärde oss slå på och ta av hästskor. det var ärligt talat ganska äckligt i och med att vi tränade på avhuggna/sågade ben från döda hästar, riktiga!! fast det tänkte man inte så mycket på när man väl höll på, fast jag vägrade ta i benet utan handskar! haha. sen blev vi lite lätt jättedissade av läraren vi skulle ha å eftermiddagen, och vi slutade på läktaren och sen i manegen och höll på att bli överridna, mer än en gång av de i min kära systers ridgrupp. haha, men det var roligare än att sitta på läktaren :)
Hade specialhästvård (långt ord!) där vi gick igenom stallbandage (stavning?)och Flyinge-knopparna (dom med ett gummiband). haha, kanske inte riktigt min lektion om man säger så. på Lindingen fick jag inte den där jäävla padden att ligga still så när jag börjat linda lite, hade padden kasat 15 cm!! fick seriösa ryck på det, men när Julia la dit padden och jag lindade gick det bra, förrutom att jag alltid lindade för löst, men strunt i det. Knoppningen var egentligen värst. Läraren visade hur vi skulle göra, och det såg väl lite svårt ut, men inte omöjligt, så skulle man ju prova själv. det gick på ren svenska rent åt helvete!! flätorna blev för lösa, trots att jag spände så hårt jag kunde, och manen var så  ojämn att jag hade 2 cm man kvar när ena delen var slut, så dom var ju spretigare än spretigast, och jag blev så frustrerad, för hur jag än gjorde, så blev det inte rätt. När jag sen sa det till läraren, sa hon bara: Men det ser bra ut.    Då blir det lite en "du ljuger ju så att du tror dig själv! så fult, men i alla fall. Hjälpte till/ tittade på ridlektioner på eftermiddagen och dom ridhusen har verkligen ingen isolering över huvudtagen, och helt sjukt vad jag frös. Sen var det typ storm ute, så att gå tillbaka sen var ju halvkul, men sen när vi var inne var det niice :) haha.
Sista dagen var lätt nice! hade körning på morgonen och det var riktigt roligt. vi körde inte, men vi satt bak på en av vagnarna när som körde typ maraton (med massa "hinder" och precesion och sånt) och det var en riktigt adrenalinkick. sjukt kul!! sen ridning efter rasten. det ble lite stressigt, och jag blev typ 10-15 min sen till lektionen, men det var sjukt nice att rida lite igen! hoppade en som heter Pepsi. sjukt var hon drog, och det gav finfina resultat på mina stackars fingrarar, men det är ju ingen jag inte kan leva med. efter det var det en kort utvärdering av veckan med Bertil som varit vår handledare under veckan, och sen var det bara att packa det sista, luncha och sen åka mot Helsingborg igen...

Det var verkigen en upplevelse att vara på Bollerup! Det var så sjukt bra stämning, och jag vet inte hur många bönder som sa "hej" till mig, och så. Det roligaste är nästan sättet att se på renlighet. det luktar djur precis överallt, och många går direkt från respektive stall (gris, ko, får, häst) in i matsalen och sätter sig och äter, med samma kläder som de hade i stallarna. sen, om de inte orkar byta om, så kan man gå på en vanlig engelska lektion i ridkläder, och det är ingen som tittar snett på en eller undrar varför. gillar den attityden sjukt mycket, det blir så skönt, när det inte är helt maniskt om att det ska vara rent över allt.
Maten var dessutom helt sjukt god, och jag blev käär i äpplejuicen där. älskar den och saknar den redan!! haha. men dom lagar all mat själv, det fanns alltid 2 alternativ på maten, samt en salladsbuffe och mackor. nån dag var där också efterrätt och, jag lovar, den franska körsbärskakan med vispgrädde var "from heaven sent"!. heelt underbar!

Jag tror verkligen att jag ska söka in där när jag ska välja gymnasium. sen vet jag inte vilken linje eller nått sånt, men jag har ju gott om tid på mig att betsämma mig, så, men jag ska absoult söka dit. trivs sjukt bra!!!
Kan rekomendera det starkt!! läs mer på www.bollerup.se.

Bollerups naturbruksgymnasium!


sjukt söta kossor!


vackra vyer på landet




Bollerup


puss och ha det bäst!! //sååsen      

ps. jag lovade ett långt inlägg när jag kom hem och om inte detta är långt nog, vet jag inte vad jag gör! haha

bollerups naturbruks gymnasium

nu är jag färdigpackad och klar inför imorgon, när ska flyr Helsingborg och vistas på hur många tunnland som helst av bönder utanför Tomelilla. nädå, nu ska vi inte ta i, men i alla fall ska jag praoa på Bollerup hela veckan och det ska bli riktigt roligt!! Fast syster är ju där och det förstör en hel del. nä, nu var jag elak igen, det var inte meningen, men ärligt talat. För nått år sen spenderade bodde vi i samma hus 365 dagar om året, men sen började ju hon på internat och vi träffas bara på helger och lov. och för hela södra sverige (eller nått) har det varit lov denna veckna och jag har umgåtts med min syster varje dag, och nu måste jag träffa henne varje dag hela nästa vecka också!! inte ens på sommarlovet träffades vi så mycket! jajja, jag överlever väl, hon har ju sina kompisar där, så jag behöver ju inte träffa henne jämt. nä, jag tycker om min syster ändå. jämfört med andra syskon kommer vi nog väldigt bra överens, och det är ju alltid trevligt, eller nått.

Nu ska jag snart sova. blev ju inte allt för mycket sömn i natt och jag måste upp halv 7 imorgon, så det blir en tidig dejt med kudden ikväll. sweet dreams, peace, love, hope trust och allt det där. puss på dej i alla fall! <3

trevlig kväll och prao!

igår träffade jag som tidigare sagt mina kära vänner. Vi käkade på Thairestaurgan, kollade å film och stod på händer. typ. haha. trevligt trevligt i alla fall <3.
Väl hemma nu hller jag på och packar för fullt, för imorgon drar jag till Tomelilla på Prao. haha, ska vara på Bollerups Naturbruksgymnasium, där i övrigt in syster går. Ska bli riktigt nice faktiskt :) Vet inte om mitt internet funkar där nere, så det kanske inte blir några inlägg på hela veckan, men jag lovar att kompensera på fredag i så fall med ett jäääättelångt inlägg om hela praon :) Nu måste jag fortsätta. Ha det bäst <3

sweet saturday :)

äntligen rida igen. det var ingen ridning i onsdags, så har inte ridit på heela långa veckan. i alla fall så slapp på Talisman idag. puh!! Fick istället Eros, och det gick riktigt bra, faktiskt. men jag saknar ändå min Liberton haha, puss på han för han är typ sööööt <3

nu sitter jag här, och borde packa tills ikväll, när jag ska träffa mina kära vänner, men jag orkar inte. fast i och för sig, jag skulle messa Olea när jag var klar, så jag kanske borde se till och bli klar, men vi skulle nog ändå inte käka förrän vid 7, så rent tektiskt sett har jag gott om tid på mig, haha :).

Jag gillar verkligen lastfm.se, och kan rekomendera den till alla som inte vill ladda ner musik olagligt, men ändå kunna lyssna på datan gratis. Man kan leta upp hur mycket låtar som helst, lägga till dom i sitt bibliotek och sen är det bara att spela bibliotekt. det enda du behöver göra är att bli medlem , och det kostar ingenting, och dom rekomenderar till och emd artister till dig, när du lagt till lite musik, ett alldeles utmärkt sätt att upptäcka ny musik och nya band på :)

har inte laddat upp nån bild på länge, så det får avsluta mitt lilla lördagsinlägg. ha det bäst och puss på er <3

ja... käldprovning på vårt sätt :)

sista lovdagen...

idag tog Sofie sig själv i kragen och städade på sitt skrivbord. Man kunde liksom inte längre se själva bordet under allt som låg där, så jag kände lite grann att det började bli dags, haha :)
Med det gjort, drog jag först till biblioteket och lämnade mina böcker, vidare till HÖÖKS och köpte vantar till min prao på Bollerup nästa vecka, och sen till stallet där jag träffade mina underbara vänner Zara & Olea. nice nice, vi fikade och flummade. Det är typ det vi är bäst på <3. haha, min och Zaras brottning och sen min och Oleas dåliga fredagshumor är fan lätt bäst! älskar er <3 Anna Grund har inget djup!!! haha OMG, såå kul!! haha :) vår humor är lite utflippad på frdagarna. wear a chair!

okej! nog och vår sjuka humor. cyklade sen hem med Olea, och det var liite självmordsförsök över det i och med att det är halt och snö ute, och vi är kabske inte bäst i världen på att cykla om man säger så, men vi trillade inte och dog inte, så målet är väl uppnått eller så :) haha. sen blev det Let's Dance för hela slanten. alltid trevligt :) tur att det finns, när IDOL inte sänds längre. saknar det mest och längatr döden till nästa säsong!! haha,  Madde ska söka. får väl se hur det går. förresten ska jag nog försöka tvinga Carro att söka också.. hon är ganska duktig :). i alla fall är Madde den grisen i Egypten nu, men när vi ska dit är det myyycket varmare än nu, så HA Ha !! nä, jag skojja bara. nu måste jag skynda  mig för nu börjar Let's Dance börjar igen!! ha det bäst och puss på varandra <3

Benjamin Button

var och såg Benjamin Buttons otroliga liv igår med Zara & Olea igår. riktigt jävla bra måste jag säga, kan verkligen rekomendera den!! trevligt trevigt!!

Idag blev det Väla med syster :) köpte nya jeans, dream matt mousse concealer (riktigt bra!) och underkläder nice nice....
har inte så mycket att skriva om egentligen, ville mest uppdatera bloggen lite så att det åtminstone ser bra ut, haha ;) ha det bäst, nu ska jag kolla på Du är vad du äter, och inse hur ohälsosam jag är :) haha puss <3

strålande vinterdag!

sjukt fin dag idag! strålande sol från en klarblå himmel utan ett enda moln på himmlen. ett tunt snötäcke på marken och det var så där lagom, inte speciellt kallt ute! riktigt niice! dessutom är jag typ inte alls sjuk längre. tog en panodil i  orse, och sen dess har jag inte haft ont i huvudet eller kännt mig yr alls!! fett nice asså.
drog ner till stan med min kära syster idag. trevligt trelivgt...

Sitter och lätt missbrukar några av Veronica Maggios låtar. hon rockar sriöst taket av! haha, nu ska jag snart ner på stan igen. ha det bäst!

lite gladare :)

haha, allt som jag var så sur på innan har försvunnit :) Jag har slutat hosta (tabletterna verkar för fullt, haha), spelbiblioteket på lastfm funkar ganska bra och datan funkar som den ska igen :)
i ett tidigare inlägg klagade jag på att jag inte kollar vilket betyg jag fått på HKK:n & SO;n, men nu kom jag på att det är själva kunskapsporten som inte funkar hemifrån, så jag klickade in mig på EDS:n och scrollade sjukt nervöst ner till JAG 6 (eller nått) och kollade betygen. MVG!! :D såååå skönt! var sjukt nervös på SO redovisningen och jag kunde inte en av MVG frågorna på SO provet, men det gick tydligen bra ändå. sååå skönt. lovet är räddat, haha :) men jag kuden inte hålla mig ifrån att plugga så nu sitter jag och skriver en tankekarta till min novell på steg 30 i svenska. den kommer bli grymt bra!! haha, med lite tur ;). den ska heta "Hänga Gubbe" och handla om några barn som hittar en gammal man som dött naturligt, men bara för att testa arrangerrar de så att det ser ut som att han blivit hängd. haha, lite fånig, men jag kom inte på nått annat. nu ska jag fortsätta lyssna på massa bra musik och skriva novell. Ha det bra gott folk <3

såå störigt!

allt bara irriterar mig just nu. sen igår natt har jag letat på lastfm.se efter 45 låtar av 15 olika artister så att jag ska kunna spela dom i ett blandband (typ spellista). så nu, ganska nyss, blev jag äntigen klar, och klickar "Spela detta blandband". men näe! då är det en sån köptjänst! och det har inte stått nånstans, så det gick inte att spela. sen segar sig min data tydligen vääääldigt mycket pga. lastfm, så jag unde typ inte komma in på bloggen, och sen bara för att jävlas hostar ag som en jubelidiot heeeela tiden!! var tvugen att klaga lite, ber om ursäkt för det, haha :)

Dagen idag var annars ganska seg. åkte upp till Laholm vid 1 och firade min farfar som fyllde år i veckan. träffade hela tjocka släkten, och typ alla i min släkt fyller år i Februari . min kusin förra veckan, min farfar denna veckan, sen nästa så fyller min pappas kusin och min faster år! många kalas bir det, men jag orkar (förlåt alla) inte gå på nått mer så.. sry. men nu ska jag nog knarka lite hosttabletter eller nått, haha ha det bäst <3

last fm

hitta en lite rolig musiksida där man kan leta upp massa låtar och eventuellt lägga till dom på nån spellista som måste innehålla 45 låtar och sånt shit. i alla fall, letade jag häromdagen efter nått klipp på youtube där man kunde höra Laila Bagge eller Andreas Carlsson sjunga. lyckades leta upp Laila på Last.fm och kolla några av låtarna på youtube. förlåt, men hon är fruktansvärt jättedålig! extremt jobbig röst och låtarna är så tråkiga och dåliga så man håller på att dö. tacka Gud för at hon inte blev sångerska. hittar dock ingenting på Andreas Carlsson, men får fortsätta leta ett litet tag till, sen ska jag soova. börjar bli sjukt trött nu. sleep well <3

usch!

rida idag :). tyckte att det skulle bli ganska roligt, men det känns som att jag inte riktigt hittar den rätta känslan längre när jag rider. det saknar jag... :( det gick i alla fall helt sjukt dåligt idag. fick en av dom hästarna jag tycker absolut sämst om, nämligen Tailsman. jag kan verkligen inte rida honom, hur mycket jag än försöker!!! jag satt och banka med skänklen och peta på med spöet, men det händer ju för fan ingenting!!!!!! blev så jäääävla sur, så jag satt och i princip hatade att rida hela lektionen. och naturligtvis fick jag ingen hjälp från vår ridlärare, Li. hon sa liksom bara: "han är inte riktigt ställd åt vänster". man bara, "men det visste jag inte själv'?! det är ju inte alls det jag försöker göra i heller!!! dumass. det säger man ju ofc. inte högt, utan för att få hjälp måste man be om det! så det blir: "Men, jag vet ju inte hur jag ska göra! han vill inte som jag vill". DÅ förklarar hon! vill verkligen byta grupp. ja litar inte ens på att det hon säger stämmer, så jag tar inte åt mig av det. och då får jag inte ut nånting av det. jag tror inte att jag har lärt mig nånting på typ 1 år i den gruppen! ska se om jag kan byta till Carros grupp på fredagar.

nu blev det väldigt negativt. dagen var faktiskt inte bara dålig! satt kvar i kiosken sen och flummade ganska mycket med Olea, och sen drog vi ofc. till MAXI också, haha. vi gillar det :) sen hem och duscha och sånt, sen drog jag ner på stan med min syster och våra päron. Det var sånt "LOVE LIGHT" där, så det var upplyst och sånt överallt med typ hjärtan och andra saker. Sen hade det varit tre stycken bröllop på terasstrapporna, och Ann Wilson, från Let's Dance juryn hde varit i stadsparken och dansat vals eller nåt. självklart lyckades vi missa allt det där, men vi träffade i alla fall Madde och Carro och det är ju alltid trevligt att träffa folk man känner.
Dock blev det lite för kallt för att vara ute allt för längre, så vi körde hem igen och käkade räkor och kollade på Melodifestivalen. fast jag orkade inte riktigt kolla klart på den sista omröstningen, hoppas vi datan istället att Zelmerlöw går vidare. puss på han, och på dej. ha det bäst <3

Fredagen den trettonde :)

jag trodde faktiskt att ja uppdaterade min blogg innan, men det var nog bara i mitt huvud, haha :). blir i alla fall en uppdat. nu :) som du troligen kunde räkna ut.

Skolan var faktiskt fett nice idag. gjorde projektprov 25 i matte, och det kändes faktiskt bra, fast jag inte kunde alla uppgifter. så med ganska mycket tur, och bra gissningar på "Sveriges ekonomi" kanske med viss tvekan det blir ett VG på 25:an. skulle vara fett nice. det är helt sjukt störigt, för i början av terminen så får vi fylla i vår studieplan, vilket betyg vi satsar på i vilket ämne, men denna terminen skulle ämneslärarna göra det, och dom satte MVG till mig som rekomenderat betyg, trots att jag skriver VG på typ alla prov och steg och sånt. fattar inte alls hur dom tänker. sen har inte jag haft ph - samtal (personligt handledar samtal) på typ 2 veckor nu, så jag har inte kunnat prata med min handledare om det.. får göra det efter praon eller nått. fick reda på idag att SO:n och HKK:n från förra veckan har kommit in på EDS:en, men fegis som man är, har jag inte vågat se vad jag fått, och nu kan jag inte kolla förrän efter praon. och det är typ då man ska komplettera. i alla fall HKK:n. nu kom jag på att det kanske skulle varit lite smart av mig att kolla min EDS innan det blev lov... hade gärna velat se vad vi fick på våran debatt. fast den läraren är inte så snabb med att föra in stegen så strunt samma. jag lär ju få reda på det nån gång. det är så sjukt jobbigt med alla ämnen som man måste få MVG i. man blir så sjukt nervös så att man inte kan snacka, och då blir det ju inte MVG. ångestframkallande. bryr mig mest om svenskan och SO:n. HKK:n gör det inte så mycket om jag bara får VG på, för jag fick det typ i hela 6:an och 7:an, so, i'm used to it.  haha. nu blev det en väldigt lång utläggning om min svåra skolgång, men det får ni tyvärr stå ut med. det är sån ångest man får när man nyss gått på lov, haha :)

Stallet sen lite grann och sen kolla Let's Dance. det är typ bara Morgan som fortfarande är bra. Varken Laila eller Niklas är speciellt bra längre. sen tycker jag det var helt fel att Kitty åkte ut!!! Hon har ju utvecklats helt sjukt mycket och förtjänade verkligen inte att åka hem!! Geroge kan åka ut, eller Carl-Jan. dom är inte speciellt roliga. Faktiskt inte Magnus i heller, fast han är så duktigt så det vore fel om han åkte ut redan nu. det är så irriterande för alla som verkligen var sjukt dåliga/tråkiga har redan åkt ut, så nu vill man ha kvar dom flesta. så blir det alltid. jag har sjukt svårt att se att dom blir så mycket färre hela tiden. but i have to get used to it, 'cause that's what life is all about. eller nått. jag beklagar min engelska, den är tyvärr inte den bästa. men nu får ni ha det gott folk, puss på er :)i <3

inga komentarer...

skolan är sjukt dryg nu. kanske bara för att det är lov nästa vecka, och sen är det prao, och sen är det inte alls länge (tre veckor) till vi åker till Gamleby, och sen är det skola i två dagar, sen DRAR JAG TILL EGYPTEN!!!! så sjukt nice, jag längtar ihjäl mig!! haha :) hade skidskytte på idrotten idag. i och för sig utan skidor och gevär, men med en gympasal och ärtpåsar, så det blev ju typ samma sak, haha :) vi ska inte ha vår ena idrottslärare längre, efter lovet :( hon var bara vikare för en som var pappaledig och nu ska an komma tillbaka. bajs, hon var riktigt bra att ha i idrott :( och sen ska den lätt bästa svenska läraren bli rektor på äckel-Svensgård (ber om ursäkt för det) !! det suger! hon lärde mig räkna med liggande stolen!! haha. men annars rullar livet på som vanligt, och jag har tyärr inget mer intressant att skriva om än våra kära lärare... haha, hälften går in i väggen och resten slutar. en grupp har haft 6 haldledare på 2,5 år! det är rekord. vår grupp är den ända som haft sama handledare heeela tiden sen 6:an :) yey. go 8:5!! :D haha puss nu ha det bäst <3

Badminton!!

skolan idag. ganska roligt, började med franskan (äntligen, haha) och det var roligt, faktiskt :). sen flydde jag & Bea skolan på lunchen och hade det riktigt trevligt nere på stan. haha. imorgon har vi halvhemstudiedag (igen), men då har jag & Bea disken och vi sluta inte där förrän typ 1 så idag fick vi sluta 1 för att ta igen det!! haha !! sååå nicigt :) ute med hunden en sväng sen hemma, sen dra till Olympia hallen, där jag och mina uuunderbara vänner hade bestämt oss för att spela badminton! helt sjukt roligt faktiskt!! hade sån typ "tävling" om hur mpnga slag vi kunde få över nätet. Jag & Olea tog rekordet på 155 slag!! haha klå det. sen kom nog jag & zara på 59 slag!! vi äger lätt mest på Badminton.. sen blev det i och för sig lite pinsamt när vi satt i kafeterian sen, men det behöver vi ju inte prata om, haha :) har kommit på att vi nu, istället för att fika, ska prova en ny sport varje tisdag. så vecka 10, (v. 8 - lov v.´9 - prao) ska vi åka skridskor. inte nytt, men roooligt, haha ni betyder <3
sen hem och kolla Top Model och NCIS. jää <3. nu föröskler jag leta rätt på när Laila Bagge eller/ Andreas Carlsson sjunger på youtube, för dom har man aldrig riktigt hört sjunga. inga resultat än så länge, haha. ha det bäst <3

exchangestudent!

har nyss, ännu en gång varit och kollat inne på Exploricas sida och nu vill jag till USA mer än någonsin. tror till och med att jag skulle klara det. både med mina betyg (i alla fall som dom är just nu), språket och att vara utan allt i ett helt år!! vill det helt sjukt gärna och det verkar såååå roligt!! måste bara försöka övertala mina föräldrar också. men det går säkert.... med lite tur och snälla blickar haha ;).
och Explorius är ändå sjukt billiga för vad som ingår. ett helt år i USA med flyg, värdfamilj (vilket inkluredar mat alltså), skola och ett Soft Landing Cam vilket innebär några dagar på hotell i New York med andra utbytesstudenter, och en försäkring som gäller i USA för 56 740kronor!!! jag vill så sjuuukt gärna. I'm fit for fight!!

the real freak!

haha :) var på IKEA och K-rauta (?) nyss med mamma & pappa, och då kom jag på hur extremt gärna jag vill ha "Det bästa från IDOL 2007" den skivan. så nu när jag kom hem, slängde jag mig på datorn, in å cdon och be en stilla bön om att dom säljer en 1,5 år gammal skiva. och det gjorde dom!!! Sofie was a HAPPY FOOL!!! haha, nu ska jag bara se om min ömma fader är villig att beställa den till mig, hoppas hoppas. ha det bäst! :) <3

extremt söndagsflummig!

sista dagen på Grand Prixen idag. niice, lite mer folk idag så det var ju kul. jobbade från 10-18, och stack sen till Maxi med Olea och tog det absloulta sista klivet in till att bli tvättäkta nolifer. vi satt på Maxi och käkade det vi hade köpt, sen köte vi lotter! men vi hade roligt som faan!! Du betyder Olea <3. sen hem och kolla på Bones/melodifestivalen. jää nicigt.

en lite oseriös bild på mig & Olea från Sundsvall <3

det känns som att denna veckan kommer bli fett nice, känns verkligen som att allting kommer bli så jävla chill och det är en underbar känsla kan jag berätta. har inget viktigt att göra i skolan, inga prov eller redovisningar. utom matten! visst fan! jag skoja bara. jag måste göra Sveriges ekonomi, och projektprovet denna veckan! men, det löser sig, det brukar det göra :) ha det bäst <3

human

Grand Prix idag med :) trevligt trevligt, men lite segt... Johan historier var fan bäst. kollar hans gamla blogg nu, och fy fan! haha så jääävla rolig! haha :) sen hem och kolla lite tv/data, panikstäda och nu data igen.

sorry. mina inlägg är väldigt korta, men jag har verkligen ingeting att skriva om. beklagar. fast det är ändå ingen som läser min blogg, den finns mest för att jag ska ha nånting att sysselsätta mig med, och det verkar ju uppenbarligen funger ganska bra, haha, och detg är ju tur. att det finns till för något i alla fall. För onödiga saker är ju bara "waste of time" och det är ju inte bra. livet är för kort för att bara slösas bort. det är därför man ska leva i nuet. inte i det förslutna och inte i framtiden. det kanske inte jag är rätt man att stå och predika om, men jag vet i allafall om att jag lever i det förflutna och framtiden, men kanske för att det var bättre då. jag menar, vem, som bara kollat min bdb 1 gång det senatse året kan ha missat att jag fortfarande tycker att det sk vara år 2007? har man missat det är det mycket prestigefyllt måste jag säga. en eloge till mig, du okända riddare, eller nått. nu blev det lite flummigt och osammanhängade , men du får leva med det, annars dör du, och det vill jag inte! verkligen inte, så nu får du ha det bäst så ska jag göra något annat trevigt.

åh! tyvärr inlägget var inte riktigt slut än. jag har the killers låt human på huvudet. det sticket "let me know if your heart still beating". och zara, det är ditt fel. det sitter i sedan vi var i Sundsvall. förlåt, men jag tyckte det var fett mysigt att sitta på tåget så länge, speciellt från Sundsvall till Stockholm. det var fetigt nice. nu en månad senare kommer jag på det. just i et tillfället tyckte jag väl det var lite halvroligt, men i alla fall. det är så störigt med mig, att allt jag gör, tycker jag är mycket roligare när det redan har tagit slut. det är därför jag kollar på IDOL och allt sånt så många gånger tills jag verkligen hatar det, för att jag vet sedan innan att om jag känner att jag hde kunnat kolla bara liiiite mer på det så ångrar jag mig typ i flera år efteråt. så var det med IDOL förra året. nu i somras och så önskade jag as as mycket att jag kunde få kolla på dom klippen igen, men då går det inte. nu är jag extremt trött på dom klippen som finns på hemsidan, men vissa saker som lateshowsen spelar jag in och lägger på datan så att jag har dom så länge jag vill, haha !

det var en liten lögn det jag skrev innan om att detta inlägget var väldigt kort, för det bev ändå ganska långt och extremt flummig, men det är natt, nästan, det är lördag och jag har jobbat hela dan, då mpste man acceptera att jag tyvärr inte har hela huvudet med mig och kan sätta ihop sammanhängande meningar. lev med eller nått. jag skrev nog det innan också. okej, nu ska jag sluta skriva, haha, hejdå ha det bäst du fina männsika <3 och det är inteförbjudet att komentera... :)

fredags-flummig

äntligen fredag! hade konsumentkunskapsprov idag. gick väl ändå ganska bra... kunde de flesta frågorna, sen om de är rätt eller inte är ju inte upp till mig att avgöra, men jag svarade i alla fall på alla :) sen gå hem med Olea och hon var helt sjukt flummig. hon började sjunga på "jag är ett bongo-barn" och sen hade vi allmänt roligt från skolan till stattena. jää. sen ringde Fredde och sa att jag inte behövde jobba, och föreslog att jag & Olea skulle träffas och kolla på skräckfilm (The blair witch project, fast den är dåålig, haha, eller Silent Hill) men, vi drog dit istället bara för att vi skulle kunna köra till Maxi efteråt. haha, näe, men vi träffade lite trevligt folk och så, nicigt nicigt. sen hem och kolla Let's dance. Laila & Tobias gjorde typ ett helt omänskligt lyft. har funderat på hela dan hur fan man lyckas göra det, men dom överlevde... bajs att Hasse Aro åkte ut. han var niicig :) men men. nu dödar min pappa mig om jag inte stänger ner, men skit i det. Ha det bäst <3

dansband...?

haha. jag har sjukt märklig musiksmak. jag ääääääälskar sånna långa kärleksballader så som Boyz II men - End of the road (ca. 5.50) och Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart (ca. 7 min!), samtidigt som jag går igång på och tycker är skitbra, näst intill hådrock som Sum 41 (ex. Kick me when i'm high och Over my head (better of dead) och Linikn Park (No more sorrow, What I've done & In the end). och mitt i allt gillar jag rap (RMK, Anton & Affe) och dansband! tycker dom är fett mysiga, typ som Perikes - Var ska vi sova inatt, Black Jack - Inget stoppar oss nu och I natt är jag din. Men Cher och alla "boy bands" (BSB 'Nsync Westlife) är ju också helt fantastiska. den ända jag inte lyssnar på är HipHop och death metal. eller Tokio Hotel haha. ha det bäst <3

haha, en mycket vacker bild på meej. typ 2 år gammal, men strunt i det <3

halvhemstudiedag...

... hade vi idag. fett nice. slutade tjugo i tolv. hade idrott också. dansade massa igen. jenka, shottis (?) afrikansk dans och linedans. på 45 min haha. men det var skitkul :) nu sitter jga hemma och borde verkligen plugga, men det gör jag sen istället,, haha :) mmn nu ska jag fortsätta kolla på Made in Sweden. haha puss på dej <3

onsdaaag :)

lite halvt seg dag idag. fick äntligen redovisat vår debatt i svenskan, men bara för att jävlas då, så gick deet rent ut sagt åt helvete. jag var så sjukt nervös så mina en skakade under bordet och jag darrade as as mycket på rösten när jag pratade. och jag brukar ändå tycka det är ganska roligt att få prata lite :) vi klarade i alla fall det muntliga, men den planerade delen, gick särme. inte för att jag vet vad läraren menade med "den planerade delen" men det lär jag väl märka om det står VG eller MVG i EDS;n sen.... sen förstörde det typ min dag eller nått. i alla fall skoladagen.. f eftermiddafs rasten var lite kul när jag, Christian och Martin försökte brcäka varandra i vem som hade rest längst och slutade med vem som hade varit längst i Helsingborg och tog hela konversationen baklänges. haha fett niice :) sen hem sen kort stund och sen upp till ridhuset och jobba. jag & Olea hade lite damp nmen det är okcås rooligt. sen riiida. gick ganska bra, men min pålle stanna. haha bad boy! näe, men han är sööt. puss på han, och ha det bäst <3


kom inte på nån bra rubrik...

skolan idag var väl ändå helt okej. hade sån SO seminarium om privatekonomi. hade lite halvtpanik, brukar få det innan redovisningar, men det gick ändå helt okej. sa i alla fall något även om det nog gick så fort att läraren inte riktigt hann med att höra, men det blir så :S. jajja.  sen hem en sväng, och sen ner på stan med mina underbara vänner :) <3. trevligt, gjorde ett kärt återbesök på Kafferepet, och hon kände fortfarande igen oss. haha det är inte bra, haha :). vi kom på att det kanske inte är så bra att vi fikar varje vecka, kom på att vi kanske skulle motionera eller något istället. funderade på Badminton eller tennis, men vi får nog se hur det blir med den saken, haha :). trevigt hade vi i alla fall. nu sitter jag hemma och myser och lyssnar på världens bästa låtar. massa olika och sjuukt bra :) puss på dom, och ha det bäst <3

grymt drygt...

... var det idag. fick lite särryck på vår lärare när vi inte kunde redovisa vår debatt idag IHELLER, för att hon som skulle ha seminariet skulle ha nåt med nationella. usch. allt blir så jobbigt när 9:orna ska n´ha nationella... bajs på det... jajja. blev lite allmäna flummigt på ph-tiden sen. på allvar, vår lärare sjöng: "Hey mr. Taliban, show me your banana"! fy fan vad jag & Olea grava åt det länge!!! haha, askul i alla fall. sen skulle vi typ bestämma vilka vi skulle sova med i Gamleby idag. jag, Olea & Bea tänkte, fast Bea vet inget för hon är i Österrike. men skit i det för vi måste vara 4 i varje rum och det finns typ ingen kvar.. :( alla mobbar oss. haha :) sen hem och träna. riktigt roligt. friidrott är faktiskt ganska kul, om mna inte bara springer hela tiden för det är sjukt tråkigt. nu ska jag typ sova eller nått annat trevligt. ha det bäst <3

grå, trist söndag...

vaknade sent idag. typ halv 1! aldrig sovit så länge innan. nu vet du det också. alla bryr sig. drog till Väla sen, all by my self, öpte lite pennor. sjukt intressant sen hem och kolla lite grann på Let's Dance, sen käka och kolla IDOL eftersnack del 1, med JESPER BLOMBERG!! puss på han! <3.
usch. gillar inte alls denna dagen. hade grymt ont i huvudet och halsen när jag vaknade och kände bara för att gå i ide eller något för jag orkar verkligen inte vara sjuk längre!! sen blåser det satan ute och det är grått och fruktansvärt kallt... men mne... life goes on och om typ 2 månader åker vi till  HURGHADA!!! haha. ska bli så jäääääävla niiice. jag längtar.. :)

RSS 2.0