sjukt onödigt

nu kommer jag med mina himla i-landsproblem igen.
men faktiskt! idag när jag köpte godis (jäss, rätt gissat, jag är så tjock. tjockare faktiskt :) så tog jag bland andra sånna mynt typ. ni vet Haribo, funnits i alla tider, massa färger, små? you get it? sånna.
så när jag kom hem, och skulle ta en sån, kollade jag lite närmare på det, för det såg annorlunda ut, så står det EURO på det!
Eu har alltså tagit över godisproduktionen på ICA MAXI numera.
inte för att det egentigen spelar mig nån roll, jag har absolut ingenting emot EU, men jag ansåg det ytterts roande att dom bytt ut dom gamla till EUROS.

sjukt onödigt inlägg, men ärligt, jag bryr mig inte. puss :* ha det bäst <3

la fredag

buhu. jag mobilblogga igår natt, men tydigen ville det inte, för det har inte kommit upp på bloggen. jaja.

läste nyss också att Anna Lundh, från årets Robinson ska göra film!
eller ja, hon ska ju såklart inte göra den, men hon ska i alla fall vara med i en. The Reflection hette den :)
läs om det på hennes blogg här.

idag har jag faktiskt redan hunnit med att städa mitt rum grundigt och damsuga hela huset! och nu har jag dessutom suttit vid datorn i typ 1 timme, så klå det ni! haha :)
ikväll blir det pizza och tv med syster.
ha det bäst <3

lite klagomål...

min tro om att jag mådde as mycket bättre idag blev tyvärr rätt kortvarig och nu är det väl inte så bra längre... men det är bara till att knarka alvedon tills jag dör. eller näe, kanske inte så länge, men i alla fall till min huvudvärk slutar döda mig.

och för att klaga lite till, så är jag grymt hungrig. blev inte sådär väldigt mycket till middag... -.-
min kära familj tycker om kål. brunkål, grönkål, you name it. dom gillar det. och det gör inte jag. så bara för det vill dom ibland äta kålpudding.. YES tänker jag varje gång. inte. men dom brukar i alla fall vara snälla och lägga kål ovanpå och under. inte mitt i. då är det lättare att ta bort. men det hade dom såklart inte gjort idag, och det resulterar nu i att jag är hungrig. punkt.

jävlar vad intressant det där måste ha varit att läsa... shit.  haha. ber om ursäkt för det stycket.
men men. jag borde väl egentligen lägga mig och sova nu, men jag känner verkigen inte för det även om jag är sjukt trött.
och jag längtar till Budapest, som jag nu nämnt i vartenda inlägg denna veckan känner jag. lev det, tillägger jag nu! haha

näe, nu ska jag sluta vara... jag vet inte. mig själv? näe, det är ingen bra grej att sluta med. sånt ska man ju fortsätta med, eller? var det inte så det var? jo, det var det, såklart. det har man ju lärt sig sedan småskolan. eller nått.
usch, nu skriver jag väldigt flummigt och osammanhängade känner jag (gud vad jag känner en massa idag!)

Ha det i alla fall bäst alla som läst.
wish u the best <3

inte allt för ofta..

inget är som det ska vara när man är sjuk.
vakade halv 8 i morse! har nog inte gjort det sen... ja, det händer inte allt för ofta, så kan man säga, haha :)
men jag vakande i alla fall då, och vad så pigg att jag bestämde mig för att gå upp och hålla min kära syster sällskap medans hon käkade frukost :)
la mig i och för sig sen igen och lyssnade på mer av Marian Keyes "Är det någon där" men pallrade mig upp igen vid 10.

mår dessutom bra mycket bättre idag än igår. så det är kalas-nice :) men det suger hårt att det ösregnar ute... -.-
längtar till Budapest. 34 grader och sol idag...
jaja. nu ska jag väl fortsätta missbruka klipp från Melodifestivalen på youtube. puss <3

sjuker..

buhu! när man heter Sofie är man så smart så man går och blir sjuk innan man ska iväg.
usch! vaknade med grymt ont i halsen och nu i huvudet också. så har knarkat halstabletter och inte gjort nånting på hela dagen. och det är så jobbigt för i ena stunden är man sjukt varm (som nu kan jag berätta) och i nästa fryser man enormt mycket. feber kanske?
aja, jobbigt är det i alla fall. vill inte vara sjuk i Ungern!
så ikväll ska jag gå en lång promenad för att se om det hjälper mot huvudet...

jaja.hoppas folk mår bättre än jag.
puss<3

liiite trist

ganska segt idag. vaknade rätt sent, och gjorde absolut ingenting tills Andera kom hem. då drog vi ner till stan med pappa. han gick och växla pengar till Budapest och vi gick till biblioteket. blev bara 2 ljudböcker.
jäjä. nu lyssnar jag på en av dom. Marian Keyes "Är det någon där?"

näe. sanningen ska fram. jag har enormt tråkigt! haha :)
jaja. snart blir det tv;n.
puss <3

shopping och Bea <3

idag blev det en lång shoppingrunda med mamma på jakt efter en passade födelsedagspresent till pappa! och wuhu! vi hittade! allt vi letade efter. haha. första gången någonsin om vi är klara med hans presenter så tidigt! :) haha.
hittade även ett linne och ett par shorts. riktigt fina :)  jag gillade dom i alla fall och dom kommer bli kalas-bra i Budapest. riktigt varmt är där, har jag förstått. typ 35 grader! :O

jaja. sen på kvällen träffade jag Bea och vi bakade chokladbollar och kollade på Beck. haha. och våra chokladbollar blev faktiskt riktigt bra, särskilt med tanke på vårt senaste försök till att baka!!
"Men Bea!! Det rinner ju" utbrast jag efter att jag börjat skala ett ägg som man gör när det är kokt. fast såklart ät ägget rått, och då känns det ju vääldigt naturligt att det rinner. men det fattade ju inte jag! aja. sjukt roligt hade vi år det. sjukt länge!!
och dessutom glömde vi sockret. haha. och vi bakade marshmellowmuffins!! jaja. men denna gången lyckades vi i alla fall!

så nu ligger jag i min säng och lyssnar på Sommar i P1 med Petra Mede. ganska bra faktiskt. har annars rätt svårt för henne, men detta är bra.
nu ska jag fortsätta.
puss och ha det bäst <3

festival-lördag

sista festivaldagen för i år. och galet mycket folk, som det ska vara.
det fanns dock inga roliga spelningar, så det blev bara Melody Club, som i övrigt inte var särskilt bra, och lite Svenska Akademin, mest för att dom Sassa skulle träffa var där, haha :)
umgicks mest med Bea, eller ja, jag umgicks med henne hela kvällen, och sen catchade vi upp med lite olika människor då och då. bland andra då Sassa, Carro, Julia och Zara & Olea. nice :)

nu, idag, är jag galet trött! är verkligen inte van att vara ute 3 kvällar i rad. haha. är inte ute överhuvud taget i vanliga fall :).
så det blev en sväng till Väla och kolla efter present till pappa som fyller år, om 2 veckor. tror jag vet vad jag ska köpa :) wiie.

annars i veckan händer det inget särskilt, vad jag vet. har inget planerat i alla fall. Denna veckan har varit grymt extraordinär om man jämför med resten av mitt trista sommarlov. någonting att göra varje kväll! wuhu! Sunny Stand Up i måndags, överaskningsfest i tisdags, Malena Ernman i onsdags och festival torsdag-lördag. nice :D och om precis en vecka åker jag till Budapest. aldrig varit där, men det blir nog nice :)

ha det bäst <3

festival-fredag

har inte haft tid att sätta mig och skriva om gårdagen förrän nu...
men det var i alla fall sjukt nice!
var på festivalen i kanske 8 timmar igår. haha, så ont hade jag i mina fötter sen! är verkligen inte van att gå så långt på asfalt. och jag hade liksom sneakers med inlägg!
igår hann jag med att kolla på 4 olika spelningar. Darin, Miss Li, Joddla med Siv och Salem al Fakir.  Miss Li var helt klart bäst. och dom som stod jämte oss! haha. sånna typ... jag vet inte... enligt min personliga uppfattning som slags Hippie-aktivist-dansare som höll på oh dansa. och det roliga var ju att först var dom kanske 3 stycken som då kommit tillsammans, men mot slutet var det större delen av mitten klungan som dansade i samma stil som dom till Miss Li. såg enormt roligt ut!!
Träffade massa trevliga människor också! haha. inte hysteriska Vittra-elever, men i alla fall. bland andra Beas typ musik-idol eller nått, haha, Carrs kompis, som vi fortsatte umgås med efter att hon stuckit hem, och Matilda!! det var helt klart det allra roligaste mötet på hur länge som helst!!! WIIIIE!! sjukt kul. har saknat henne ENORMT mycket!! inte träffats på över ett halv år typ!!! galet roligt. :D <3

men men. var hemma sen nån gång vid 1. men det var en rolig kväll :)

festivalen...

så igår bar det av ner till stan för att spendera några timmar tillsammans med resten av Helsingborg... sjukt mycket folk som vanligt. man undrar ju var dom är på vintern! då är det minsann knappt nått folk alls!
men i alla fall. där vart inga roliga spelningar, så vi hamnade i ett tält i stadsparken där nån lokal stand-up förening hade show... inte så kul, men i alla fall.

yrade runder lite, och så träffade vi typ halva Zaras skola. stod och skrek och hoppade med 2 av hennes vänner i säkert 20 minuter och vi träffade... aa. sjukt mycket hysteriska människor i Zaras bekantskapskrets. men det var trevligt. en social-chock för mig, som knappt träffat en människa på en månad... men det var trevligt.

vädret...

Vilket jobbigt väder det är ute! regnade enormt mycket imorse. så mycket att jag nästa trodde att Festivalen skulle bli inställd. men nu är det sol, och så sjukt kvavt!! oj, vad dumt det såg ut när man skrev det ordet... stavas det ens så? jaja, ni fattar vad jag menar. men hellre det än att det regnar.

sitter här och lyssnar på Malin Sävstams sommarprogram.
riktigt bra. Hon förlorade sin man och 2 av sina 3 barn i tsunamin 2004 och berättar och allt runt omkring det.
jaja, bra är det i alla fall.


 
Ha det bäst så länge <3


Malena Ernman

kom precis hem från att ha lyssnat på hennes konsert. sjukt bra var det! kan inte annat än att älska hennes musik. grymt bra! :D blir så glad av det!
'
en annan sak som gjorde mig glad idag var att min nya telefon kom :) typ likadan som min gamla, men annat märke... men den är fin, and i like it .

och imorgon börjar festivalen!! :D wiie. RixFm klockan 19, och sen har jag faktiskt ingen koll på programmet. brukar vara väldigt påläst annars, men jag minns inte.. :S jaja. det finns på internet...

dessutom sa min syster en väldigt smart grej idag, som jag hade glömt bort. "om en vecka åker vi till Budapest!". shiet. redan! snart är sommaren över och skolan börjar. jag kan inte annat än längta lite till utvecklingssamtalet. inte just samtalet, men att liksom komma till skolan, se allt, men inte vara i skolan på riktigt. sånt är lite mysigt tycker jag... men hur mycket man ska tro på min åsikt är jag inte helt säker på att jag ska uttala mig om, haha :)

åh. jag längtar tills jag ska köpa Malenas skiva. har varit och kollat vilka spår som finns med och min favoritopera är med. Non piu mesta från La cenerentola. men jag har bestämt mig för att plåga mig själv lite bara för att kunna missbruka den totalt när jag sen köper den. för jag ska köpa den! om det så är det sista jag gör. Efter Budapest blir nog lagom. ja, då ska jag köpa den. och dessutom få se hur La voix låter akustiskt, för jag tror det fanns en sån version på den på cdn. La Voix Du Nord.

näe, nu ska jag kolla lite saker på datan, sen ska jag sova så man är pepp imorgon kväll!! wuhu. Ha det bäst <3

inte okej

det är inte okej.
sen jag kom hem, runt halv 12 har jag krängt i mig 3 liter vatten och nästa en hel ask NOBLESSE!

helt sjukt. jaja. godnatt <3

what a night...!

wow. kvällen blev inte riktigt som jag hade trott, om man säger så...
jag trodde att vi skulle träffas, jag Zara & Olea och kolla lite film och så. så när jag kommer till Zara, så går jag in, som vanligt, lägger jackan på en stol och vänder mig om. och där sitter mina kära vänner!! Caroline, Linnéa och Julia, och säger "Grattis på födelsedagen. detta är en överaskningsfest till dig!"
och jag bara står där som ett annat fån, och bara... ehm... oj! Tack så jättemycket! så tvingar Zara mig att öppna garderoben för att "hänga in min jacka" och då hoppar Louise ut ur den! galet roligt.
TACK SÅ JÄTTEMYCKET TJEJER <3

fick en massa fina saker också! halsband, presentkort, body butter och så carros present, haha! fingerfärg och en solhatt med Pippi Långstrump. sjukt roligt!

så iställer för film blev det tacos, tårta och massa roligt med mina underbara vänner! <3  ni betyder!





tack igen alla <3

gaah

men ÅH.
det funkar inte att ladda upp bilder!!
så bilder från Falsterbo kommer när blogg.se vill samarbeta med mig!

godmorgon

God morgon hela världen! :)
nu har jag nyss duschat och ska snart, om typ 2 timmar, iväg och klippa mig! nice. tror bara jag ska klippa upp det lite och fixa till luggen. eller kanske man ska testa nått nytt och kippa raklugg.... näe, det blir nog lite konstigt... och dessutom kanske jag inte passar i det, men i alla fall. så det blir nog ingen större förändring.

ikväll blir det Laröd med Zara & Olea och kolla film. det är lite det vi gör när vi träffas, men snart är det festival! :D wuhu. sjukt roligt ska det bli!

Ha det bäst <3

Sunny Stand Up

helt spontant  bestämde sig jag och mamma för att köpa biljetter till Sunny stand up som gick ikväll här i Helsingborg, på Fredriksdalsteatern. fast så "sunny" vet jag inte om det var.. det regnade... men inte så mycket, men i alla fall, haha :)
men det var faktiskt riktigt roligt. där var bla. Nour El-Refai, Tomas Järvheden, Özz Nüjen (?), David Barta, Hasse Brontén och Måns Möller. och Måns var faktiskt riktigt rolig. bukar annars ha väldigt väldigt svårt för honom från Extra Extra och Time out osv, men han var riktigt bra. och dom andra jag nämnde var också sjukt roliga. utom Nour... hon är bättre när hon inte kör Stand-up... tycker jag... och fortfarade. hennes sommarprogram <3

ha det bäst <3

explorius!

 hann träffa Zara & Olea lite igår. nice. kollade på filmen om Anna Nicole Smiths liv, som gick på tv, men den var ju inte så särskilt bra, eller..?

och idag kom katalogen på Explorius som jag beställde förra veckan!! åh vad jag vill åka!! shiet. få saker får mig att längta och vilja så enormt ycket som detta!! har lite demonstrativt lagt katalogen på köksbordet, så mamma och dom ser det, haha :P får se om det leder till nånting. gjorde i och för sig inte det förra gången med EF;s katalog, men skit samma!! i'll never give up this one!!
gaah. blir helt ÅH när jag tänker på det.... ett år i USA.... gaaah!! aaaahhh!!
okej, nu ska jag sluta. var bara tvugen att skriva nånting. bloggen blev lidande!!

ha det bäst! <3

Falsterbo <3

det var sjukt roligt igår! riktigt mysigt :)

haha, fotbollen var nästan det bästa på hela dagen!! oh my god. ge inte ryttare en boll, för allt i världen. seriöst!? dom sparkade på bollen - och trillade. sparkade- trillade. heeela tiden!! såg sjukt kul ut. och sen siktade dom fruktansvärt illa!! för Jessica Almenäs var där som komentator och så, och nån minut in i andra halvlek, hör vi, som satt på kortsidan och hon var på långsidan, hur det låter som när man slår på en mikrofon. först tänkte vi väl inte riktigt på det, men sen liksom... HAHAHAHA! då hade nån i laget vi hejade på "Swedish riders FC" skjutit ut bollen så den hade träffat henne typ på munnen eller nått, så hon fick gå ut. sjukt kul. sen höll dom på att träffa dommaren och dom träffade en i publiken rätt i huvudet. enormt underhållade, men såklart förlorade dom med 4-2. men dom mötte faktiskt ett lag med massa typ sportlegender från Falsterbo. Falsterbo Finest hette dom...

sen var där också en tävling som hette Adamsson & Appelfeldt six bars. och då var det 6 hinder på rad, en sex kombination, där första hindret låg på 1.10, andra på 1.20, tredje på 1.30 och det sista då på 1.60. så hoppade alla, och dom som klarade det utan att riva eller så, gick vidare till nästa omgång, och då tog dom bort dom 2 första hinderna och höjde de 4 resterade med 10 cm. till sist var där 3 hinder kvar och 3 ryttare som på allvar hoppade 2 meter med sina hästar, och klarade det!! :O heeelt sjukt högt. och jag som var stolt över mina 1.30... haha. prisutdelningen var ännu roligare. en av dom som klarat det en britt på 54 år, tog av sig helt på överkroppen. kavaj, plastrong och skjorta och red ärevarv så. om man säger så, fick han mest applåder.. haha!

Det var ju JMS Derby också igår, kollade på det i typ en timme, men tröttnade sen.

men det var riktigt roligt igår. hann träffa Bea & Carro också, så det var nice :D

Bilder kommer. <3


cosy day :)

det blev en riktigt mysig dag med sis. idag :D
först bakade vi då en massa. 1 sockerkaka med citron och nån typ av chokladkakor som vi rev ner apelsinskal i. sjukt goda! :D sen kände vi väl oss lite kreativt framgångsrika så vi lagade mat, som bestod av 2 stekta, tjocka korvar, gruka, lök/tomat, en halv baguette och potatissallad. såg riktigt gott ut, och smakade riktigt gott. well done sis! haha. ännu bättre var att det blev klart precis typ 5 minuter innan IDOL började, så det var grym timing! haha.
sen blev det en sväng till Väla och kolla på mobiler... och precis när jag ääääntligen hade bestämt mig för att ta den ända som jag hade kunnat tänka mig, en Samsung Soul B i grå, så finns inte den i lager, och inte i butik!! såå irriterade. så nu vet jag inte vilken jag vill ha. kanske blir en likadan som Andera tog. NOKIA 6500, fast i brunt... eller nån annan trist Sony Ericson... får helt enkelt se... har en vecka på mig innan abonemanget går ut.

sen på kvällen nu, blev det Golden Leauge och godis, och sen planera lite resfärd mm, till imorgon.
sjukt roligt ska det bli! en hel dag på Falsterbo med syster. tåget går 9 och vi är väl hemma vid 12 på kvällen, så att. men det ska bli sjukt kul. särskilt också eftersom att det typ är fotboll och sånt där, mellan ryttare, haha. ska bli riktigt roligt att se :) och dessutom kanske jag hinner träffa Bea och Carro lite i och med att dom jobbar där. vi får la se där med helt enkelt.

näe, nu måste nog jag snart sova, om jag ska orka gå upp imorgon.
puss och ha det bäst <3

la sis.

inte helt ensam idag! wuhu! Andrea jobbar inte idag, så hon får bli mitt sällskap för dagen :D haha. ibland är syskon bra att ha :). haha. vi ska försöka oss på att baka, så vi ska dra och köpa ingredienser om hon vill komma ut från duschen nån gång... -.- typiskt henne.... men men.

och. det blev som jag ville, en dag till på Falsterbo. imorgon drar jag & Andera ner och kollar. Gud vad mycket jag umgås med min syster kom jag och tänka på nu, men men. om vännerna drar, så får man ju ta det som finns kvar.. näe, nu ska jag inte vara sån. man får väl nästan passa på att träffa henne lite nu, i och med att hon dels går på internat och också att hon troligen kommer flytta utomlands när hon tagit studenten nästa år, eller i alla fall flytta hemifrån, så att.

men men, nu blev det massa snack om henne. så nu ska jag dra. ha det bästd<3

matproblem

sommar i P1 är mysigt, och det är sjukt bra att laga mat till! men, som varje dag denna sommren, vet jag inte vad jag ska äta till lunch... det är så himla störigt!! typiskt mig att tycka sånt är jobbigt... -.-

näe, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det... men min tes var i alla fall att det är svårt att veta vad man ska äta... lite onödigt, men i alla fall...

näe, nu får jag väl gå ut  och se vad i frysen som tilltalar mig mest... -.-.
jaja. ha det bäst <3

en liten uppdate

blev inget bloggande igår, hoppas ingen avled :)

men det har inte hänt så mycket. dagarna flyter på utan att det händer så mycket. men det är ganska skönt det med. men börjar nästan tröttna på det... men nästa vecka  är det festival, och det ska bli sååå roligt! wuhu! Sofie ääälskar Helsingborgs festivalen! och med lite tur träffar vi Matilda där. det skulle vara riktigt roligt,. har nog inte träffat henne sen i julas!! :O wow... shiet vd tidend går...

och det är ju Falsterbo hela denna veckan ut. egentligen hade det varit riktigt kul att åka ner nån dag till, men min brist på umgänge gör det svårt... i och för sig jobbar ju Bea & Carro där nere, men då kan man ju inte riktigt träffa dom. jaja. jag får väl klara mig. har ju trots allt redan varit där i år, så att.

dessutom ska ju Malena Ernman spela på Sofiero om lite drygt en vecka! (22:a juli). tänkte köpa biljetter, men i och med att jag är den ända i min bekantskapskrets som uppskattar hennes musik, så skulle det kännas lite lonely att dra dit själv... får se om jag tvingar ner Zara & Olea till stranden så vi typ kan sitta utanför och lyssna och typ grilla eller nått... jaja. får se. har faktiskt ingen riktigt koll på när dom kommer tillbaka från var dom nu är. haha. jaja. måste väl prata med dom.

men men, har nog inte mycket mer att tillägga.
så ha det bäst <3

i made it :)

uppkörning & teoriprov idag! och jag klarade det! riktigt skönt att ha gjort det nu, så så fort vi har betalat inbetalningskortet som ska komma nån gång så kan jag börja köra lagligt! jippe! haha. i och för sig vet jag inte hur mycket jag kommer använda den, men nu kan jag i alla fall köra istället för att cykla, om jag vill :) me like!


Falsterbo Horseshow

Idag så åkte jag då till Falsterbo med mina kära päron, syster och hennes kompis. riktigt nice :D haha. det brukar liksom alltid börja ösregna när vi åker dit, men det var kalas-soligt hela dan. sjukt skönt. träffade Sassa där också efter ett tag, så jag umgicks lite med henne när hon hejjade på Anja som hoppade, och blev 6:a klassen :) trevligt trevligt. Hann handla lite också :) ett par skor och en tröja :D wiie. me like :)

körde i övrigt lite moppe idag också haha. men det gick faktiskt rätt bra :D om jag får säga det själv, haha :) så imorgon är det prov och uppkörning. aaah! kommer dö, men det ska nog gå bra. måste plugga ännu mer nu ikväll, men har faktiskt läst allt i "Du och jag i trafiken" och håller på att läsa EU-moped. så det ska nog bli great! hihi.

Ha det bäst <3

lördag :)

det blir inte så himla aktiva inlägg och allmänt bloggande på sommaren, lev med det ;)
ida har jag mest åkt med mina kära föräldrar runt halva Helsingborg för att hitta en ny korg till Kelly i och med att hennes börjat gå i sönder :) haha. hon var så söt när vi kom hem, för då började hon bita i den och leka med den för hon trodde det var en ny leksak. hon är typ sötast ever den hunden!! puss på henne <3

sen blev det massa grillat och vi försökte oss på att grilla marshmellows över en vanlig grill och det gick ju sådär, men i alla fall, haha :)

sen ikväll blir det nog en tripp till Landskrona Karnevalen och kolla på Kevin Borg. i och med mitt inlägg om att det var synd om han för ingen kom till hans spelningar, så känns det lite som att det är mitt ansvar, haha :)
men men.

och imorgon blir det Falsterbo! wuhu! :D
Ha det bäst <3

beroendeframkallande!

jag lovar! Sommar i P1 är beroendeframkallande!! shiet. har lyssnat på det nästan konstant sen Nours program innan i veckan. har snart lyssnat på alla dom 14 program jag podat ner, haha :P
men det är sjukt kul, och när man sen sitter vid datan och inte lyssnar på nån som pratar känns det jättetomt, haha :)

men men :) det är i alla fall väldigt roligt. och nu fick jag en enorm lust att spela klarinett, men det går ju inte riktigt i och med att alla typ sover och det låter ju lite att spela det, haha :P
jaja. ha det bäst <3

trafik-plugg

pluggat trafik typ hela dagen idag. rätt trist, men prov på måndag ju, så det är ju lika bra att göra det.
testade också att köra lite! riktigt roligt ju, haha, och det gick faktiskt rätt bra :) haha. jag dödade ingen i alla fall, så det känns ju bra, haha.

annars idag händer inte mycket. men men, sånt är det. puss <3

Sommar i P1 - Nour El-Refai

sitter och lyssnar på Nour El-Refais sommar i P1 igen och herregud vad det är bra!! riktigt riktigt bra!! och som Zara sa sjukt mycket bra musik! wuhu.

Sommar i P1 - Nour El-Refai

heeelt död!

åh herregud!
Idag skulle ju jag testa springa med HLK-92, och herre gud min skapare.
precis som det var sagt så var det jag och typ 7 45 åriga män som sprang intervaller i pålsjö. men dom var ju liiite med vältränade än jag. gud vad dom kutade på och jag försökt hänga med så gott det gick, men det gick ju inte riktigt lika fort om man säger så.
så nu är jag helt sinnessjukt trött i mina stackars ben. är inte riktigt tränad för det, och inte för den distansen vi sprang i heller. tror det var upp emot en mil av intervaller!

haha. på söndag blir det ingen träning. dels för att dom ska springa 10-20 km, men mest för att vi ska till Falsterbo Horeshow, hihi :) nice.

näe, nu ska jag fortsätta lyssna på sommar i P1 med Måns Zelmerlöw. puss på det <3

såå trött!

igår var nice. :) kollade på Changelin och Revolutionary road, och dom var väl bra. eller ja, Changelin är väldigt bra och den andra som har ett för långt namn för att jag ska orka skriva det, var också bra, men kanske inte riktigt min typ. den handlade ju liksom inte om något särskilt... men men. det var kul att träffa Zara & Olea i alla fall, och nu dröjer det nog ett tag innan vi ses igen :)

men idag började det inget vidare. när jag vaknade var jag minst lika trött som när jag gick och la mig och ville verkligen bara lägga mig igen och sova tills ikväll eller nått. men nä. jag tvingade upp mig själv typ halv 10 eftersom man alltid sover lite för länge på sommaren, och jag vill inte det. så istället la jag mig i soffan och pluggade trafik... höll på att somna då med. men sen kom hunden som en räddande ängel, och ville leka, så då fick man ju ställa upp, och då piggna jag till. haha :) puss på den hunden. <3

näe gott folk, nu ska jag snart gå ut med det lilla kreaturet och sen måste ja fortsätta plugga trafik. inte kul, inte kul.
men men. ha det bäst så länge <3

usch vad segt

ännu en väldigt seg dag.
har spenderat mesta av tiden idag med att lyssna på sommar med P1 från deras Radioarkiv.
har lyssnat på Kattis Ahlström och Charlotte Perelli.

usch Gud. nu känner jag att det blev väldigtf segt och inte alls roligt.
ikväll blir det film med Zara & Olea.

ha det bäst <3

töntarna is back

wuhu. Töntarna är tillbaka från Grekland, så idag blev det en lång lunch och fika på Grand :) hihi, trevligt.

sen på kvällen blev det ju som sagt Båstad. och det var riktigt nice :). haha.

och nu lyssnar jag på Nour El-Refai när hon sommarpratar. det är bra :)

Linkin Park

måste bara tipsa om 2 sjukt bra Linkin Park låtar! enormt bra budskap i båda!

Hands held high - Linkin Park
From the inside - Linkin Park

moppe och löpning

shiet vad det regnade i eftermiddags!! helt sjukt mycket regnade det.
och idag har jag för övrigt varit på den första av två kurser i att ta förarbevis för moped klass 3. wuhu. moped klass tre, allstå EU moppe 45 km/h. men ärligt talat var det fruktansvärt tråkigt. han satt och malde om hur man skulle göra i olika situationer när man höll på att bli påkörd...? lite skumt. vi fick inte ens sitta på en moped för att testa och nästa vecka är det prov och uppkörning... ännu mer skumt, men förhoppningsvis kommer det gå bra. fick 2 böcker, som jag ska plugga in.... ich då. måste börja.

förresten så mejlade jag en klubb som jag läste om i pålsjö som hette HLK-92, Helsingborgs löparklubb tydligen, och så fick jag svar idag. haha. det var faktiskt lite roligt, för den uppfattningen jag fick av klubben, var att det var lite äldre personer med så jag skrev helt enkelt att jag var 15 och undrade om jag "platsade" och svaret blev " Alla är välkomna att springa med oss. Generellt sett är vi lite äldre än dig runt 30-50". jag ansåg det väldigt roande att om jag nu blir medlem, så kommer jag alltså spendera nån timme 3 dagar i veckan springades med medleåldersmänniskor... första tanken var lite.. tvekande, men när jag har funderat på det, är det kanske bra, för då slipper jag prata och jag har ju enligt expressen "troligen social fobi" så det kanske är bra, haha :P

näe, vi får väl se, egentligen var det träning imorgon, men det är RixFm festival i Båstad då, och artisterna som kommer till Helsingborg är fett tråkiga, så åker vi troligen dit. men men.

nu ska jag roa mig med min nya underhållning. papper, pennor och äntligen helg. puss <3

att rita...

wuhu. jag har hittat en sysselsättning om kvällarna! haha. har underhållt mig nu 3 timmar genom att rita och lyssna på äntligen helg. (: haha. 5 tecknigar, och nu lät det väldigt förskolenivå, men i alla fall :D. sen att jag inte kan rita, har kanske inte med saken att göra. därför blev linjalen min bästa vän. jaja. det var rätt roligt.

nu ska jag fortsätta lyssna på Äntligen helg. jag älskar det <3

duktigt

tihi. idag har jag varit duktigt och städat mitt rum! och dammat av alla min skivor. dom var sjukt dammiga! haha. intressant information, jag vet. det är lite min grej. borde kanske hitta nått tema eller så att skriva om... men det orkar jag inte. för jag ska ju blogga om IDOL i höst. vet inte om jag skapar en ny, eller kör allt här. vi får la se. eller om jag gör som jag tänkte från början och skriver på Gylleneskor.se . sånt är ju lite deras grej... aja.

nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska hitta på... kanske drar ut och åker inlines? jaja.
ha det bäst <3

early in the morning...

buhu. var tvugen att gå upp tidigt idag, för jag skulle som sagt med Andera till en kompis häst. så typ 9 var vi där, och åh, vad det var härligt att vara med hästar igen. saknar dom. men men. det blev jag som fick skritta henne i en halvtimme och det var mysigt. kul häst du har, Madde :)

sen på eftermiddagen, åkte jag, tillsammans med min kära familj till Jonstorps marknad det var ju kul. eller nått, haha. näe, men det var väl roligt. inte så mycket bara.

hoppas resten av Sverige också lever. är inte så uppdaterad. puss <3

Vänninan - Rapport från Rosenbad

Har läst färdigt boken nu. Den var bra. den var väldigt bra!

Den handlade ju då i stora drag om socialdemokraternas politik mellan 1994-2006. men det är inte på det sättet som det låter. det är från insidan, vad som hände, hur tankarna gick i Rosenbad under de händelser som alla andra bara följde via media ex. Estonia (1994), World Trade Center (2001) och Tsunami katastrofen (2004). och det var riktigt intressant, och jag avr lite rädd att den skulle bli tråkig och seg eftersom att jag inte är så himla politiskt intresserad, men det som var så bra med boken var att det liksom inte kändes som att det var själva politiken i sig som var det viktiga. det var relationerna, maktkamperna och intrigerna.
en annan sak som jag reagerade på var att hon som skrev, Eva Franchell, skrev i nutid hela tiden! typ som "Pär knackar på Görans dörr och går in i rummet". det var lite konstigt, men det gjorde ju också att man kände att man var med även om det var 15 år sen det hände.

men det var en bra bok. det var en jättebra bok.

the music

åh! musik kan verkligen vara lycka! vissa låtar tröttnar man aldrig på och vissa bara gör en så himla glad!!
La voix är en sådan låt för mig. som gör mig så enmort glad och lycklig, så det känns inte rimligt!
Jag hade inte lyssnat på den på rätt länge, och så nu i tisdags så ju Malena Ernman på Allsång på Skansen och så sjöng hon La voix och åh vilken feeling jag fick!! åh! jag blir glad bara jag tänker på den. Framträdandet i Globen var det bästa ever! love it! tröttnar aldrig :D

nu sitter jag och kollar på Changelin. riktigt bra faktiskt!
och imorgon blir det till en kompis häst med syster. härligt att få känna hästdoft igen! 1 månad sen nästan sist! hihi- inbiten hästnörd, men jag gillar det :)

puss och godnatt, snart ska jag sova <3

it keeps me alive

det är så segt! dagarna flyter ihop, och det blir bara blöö.
men det är lite det som är sommarlov känner jag, men det är ju jag...
det ända just nu som håller mig vid liv är träning. Var ute och sprang med Andrea igår, och det blev ju riktigt bra träning! körde intervaller 3 minuter löpning 1 minut gå. sen blev det extra jobbigt eftersom att vi sprang fel och hamnade nedanför den långa bilvägen mitt i pålsjö, så vi sprang dels på Landborgspromenaden där det avr uppför och nerför i trappor om varannat och sen avslutade vi med att springa upp för en del av den långa backen. har inte den blekaste om vad den heter, men i alla fall :) det var rätt jobbigt, men det var sjukt skönt.
haha, sen hemma blev det styrka och Fringe.
igår då.

idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har gått med mamma och hunden i Bruces...
men vi får la se. kanske hittar på något. men risken är rätt liten, trots att chansen finns.
jaja. puss så länge <3

det går. nästan.

man anar inte hur töntig man skulle komma att känna sig förrän man står där och förösker härma dansarna på tv;n! haha. märklig känsla. och jag var ändå själv. helt själv! haha, men det var roligt, så nu "kan" jag salsa basic och nånting annat som hette nånting ms. senil inte minns, haha :) Dans inspirerar, jag gillar det

hihi. nu ska jag försöka lära mig lite mer cha cha cha av David & Malin Watson. puss

RSS 2.0