14.07

det blev inte en så lugn nyårsförmiddag som jag hade tänkt mig. strax efter 10 ringer syster och ber mig komma och hjälpa dom i stallet, så det blev snabbt på med kläder och göra lite nytta (: riktigt roligt faktiskt. inte mockat och strött sedan sommaren med Sky 2008<3 haha :P

sen en snabbis hemma och äta "frukost", halv 1 och sen åka till Hemköp med Zara&Olea för att handla inför ikväll och det var därifrån jag just kom. Så nu ska jag in och ta en lång varm dusch och sedan är det nästan, inte riktigt , dags att börja göra sig i ordning inför kvällen. Får se om jag gör ett inlägg imellan, annars är det här mitt sist inlägg 2009!

om inte annat: Gott nytt år alla söta människor<3

VS

nu har jag sett den första Victoria Secret showen i mitt liv. galet vilka kreationer dom byggde upp runt underkläderna. riktigt coolt faktiskt.

och imorgon är det sista dagen på året 2009... lite sorgligt är det allt, eller?
det har nog varit ett bra år tror jag.
kommer nog lägga upp lite bilder sompå nått sätt sumerar mitt 2009 ikväll/inatt. men jag vet inte. kanske.

men om vi ska vara positiva (och det ska vi för det har jag fått höra i skolan. Att man ska tänka positivt) så kommer jag avsluta det här året på nästan bästa möjliga sätt (på en strand i Thailand hade väl kunnat konkurera...) tillsamans med Zara, Olea & Sassa och bara ha roligt.



someone new

shit vad kallt det är ute!
frös som en liten gris när jag kom hem från stan för att nån timme sen?!
det blev i alla fall köpt ett kit med duschgel, bodylotion och parfym från Christian Aguilera (:

och just nu kör jag för fullt missbruk på Calles & Mariettes duett på Someone new.
gaaaalet vad bra det är!? helt sinnessjukt! <3

johan falk

nu har jag alla de senare Johan Falk filmerna, dvs från "Gruppen för särskilda insatser" till "De Fredlösa".
12 timmar tog det ungefär, haha då inkulderat matpaus och toa-pauser mest hela tiden :D haha
men dom var okej, filmerna alltså. den sista var bäst

och idag har morgonen spenderats med att äta frukost framför IDOL, de magiska ögonblicken och snart blir det stan med Zara & Olea.

btw. IMORGON ÄR DET NYÅR :D


bilder!

IDOL 2009 27/11-09 Malmö Arena

IDOL Roadshow 29/11-2009 Jägersro Centrum, Malmö

IDOL 2009 4/11-2009 Skandinavium, Göteborg

Ungdomsledarkurs 5/12-6/12 2009 Scandic Segevång, Mamlö


Shopping & bio i Malmö 29/12 -2009 med syster


på 3D-film blir man snygg i vackra glasögon!


puss<3

back in town

tillbaka från storstaden i söder!
galet vad trött jag är nu. har sprungit runt i Malmö från 11 - 17. och efter det bio till nån gång efter 8. men Gud vad roligt vi hade :D

var faktiskt ltie duktig och fotade lite (okej, det ska erkännas att jag inte kom på det förrän vid 4...) och håller just i detta nu på att lägga över dom, och bilderna från alla IDOL-tillfällen på datan (nej, jag har inte gjort det än trots att det är över en månad sen) så tänkte köra en lätt bildbomb här om en stund. stay tuned ;)

hemma

Hemma från Laholm nu, och det var faktiskt helt okej. ja förutom julmaten då. galet trött på det nu.
fast det är ju bara jul en gång om året så man får kanske stå ut :P

Nu är jag sjukt pepp inför Malmö imorgon. kommer bli kalas-roligt :D haha. tänkte faktiskt försöka komma i säng nått sådär lagom i tid. bussen till tågen går tjugo i 10 imorgon -.-'
haha.

puss <3

tröttis

usch vad trött jag var idag!? vaknade inte förrän halv 12. haha sen satt jag i och för sig och halvsov i soffan till halv 1 men det har ju inte med saken att göra :P

Idag blir det till Laholm och äta julmat. som alltid. Det är det ända jag gör på julen men det gillar vi. ibland.

och för tillfället sitter jag och lyssnar på en väldig massa bra musik.

Iron Maiden - Run to the hills
Queen - Show must go on (Freddy Mercury tribute concert)
och lite annat bra!

Imorgon blir det Malmö för allt i världen hela dan. Shopping först med syster och sen bio där på kvällen med Avatar :D nice.

nu måste jag snart gå coh göra mig iordning -.-' puss

hur kan...

10359f4ea1fe1822b7b0ff536c95f038.png

Kolla varifrån!

hur kan man älska någon som är så liten så fruktansvärt mycket?<3


inget särskilt

För tillfället sitter jag i min ensamhet (okej, jag har hunden som sällskap) på mitt rum och gör inget särskilt...

btw. så idag tror jag är ända dagen sen jag började nian so jag inte haft någon som helst kontakt med Bea! inte via sms, inte via msn och inte irl...
kom och tänka på det...
men i och för sig är det fortfarande 45 minuter kvar. jag kanske smsar henne :P

väla

idag blev det Väla med Carro :D
galet vad mycket folk det var där?! första dagen på mellandagsrean i och för sig, men ändå! kön på gina gick in till provrummen -.-' kul det måste vara att prova nånting där och sen upptäcka att det står 5 främmande pers precis utanför...
men men. det blev i alla fall en skiva. Erik Grönwalls coverplatta. så nu har den gått varm sen jag kom hem och jag tror faktiskt jag lärt mig de flesta låtarna utantill nu... men det är bra!!

nu ska jag nörda lite Farmville sen ska jag ut och springa. alldels för länge sen sist :S

morgonen efter kvällen före

så kan man nog beskriva morgonen, haha :P
Syster kom och drog upp mig vid 11 och ville se Harry Potter filmen som hon fick igår. (detta är då min 3 år äldre storasyster, haha :P). och så blev det. fast jag orkade inte kolla klart på hela, den var ju inte bra:O, så det blev datan istället.

idag ska inte min fysiska ansträngning sträcka sig längre än till Maxi och hem igen. haha.
ska köpa Olycksfåglen :D

haha nu kom syster in och ville till Maxi. dessutom anklagar hon min kaktus för att vara ond. haha

jul

julafton igår dåja.
Som alltid så är ju det ända man gör på den dagen är äter.
För min del började det vid 11 med frukost. Därefter glögg vid halv 1, och direkt efter det jullunch först bestående av lite vanlig jumat med sprinskorv, skinka köttbullar osv. som förrätt, julkorv och potatis som varmrätt och pannacotta som efterrätt. efter det blev det paus i en timme för Kalle Anka och sen julfika med massa kakor :D haha.

sen blev det ännu en timmes paus och en tripp till mina kusiner (2 minuters bilfärd) för att fira resten av kvällen med fler än min farmor och farfar. Direkt där blev det såklart ännu mer mat, denna gången julmat "på riktigt" haha. en kort paus för julkappar och sen risalamalta. och sen fram med julgodiset.

smal jul!

haha nej, men det var roligt. jul är ju ändå lite speciellt med samma ritualer varje år så man liksom känner igen det varje år och kommer i stämning redan när man dricker glögg i farmor och farfars kök med de, min familj, en av kusinerna och faster. precis som det varit sedan jag var liten.
så om inte jul är bestående av traditioner så finns det inga traditioner. fast egentligen är det väl ingen som har ifrågasatt det iheller....

hoppas alla ni också haft en rolig och trevlig jul <3
btw. VI HADE SNÖ!! <3 white christmas....

happyfool

hihi. nu är jag glad.
insåg runt halv 10 ikväll att vi inte hade gjort nått julgodis i år?!
disaster.
så då letade jag runt lite på olika sidor och hittade ett snabbt och enkelt recept på "julkolor" på arla.se. så dom gjorde jag och dom blev faktiskt riktigt goda! haha :P

har ju också hoppat idag, men det gick ju inte så bra. Clooney var på sitt allra dövaste humör och verkde inte låtsas om mig överhuvudtaget. jag kunde sparka honom sidan eller dra honomi munnen mycket jag ville. Han sket totalt i mig. i och för sig blev de bättre inne på "banan" men eftersom att han inte tog skänklen, och vi skulle hoppa en båge, så kan ju alla som rider räkna ut att det inte gick så bra. Åt ena håller lyckades jag få honom att hoppa, men åt det dåliga hållet, vänster, så blev det ett stopp.

men men. inga tankar på honom nu. nu är tiden i hoppspecial med honom bara ett minne blott, så man så vackert säger. :P Liselott lovade mig en "lätt, snabb sportbil istället för ett godståg", citerat henne själv. haha. jag hoppas bara på det bästa!

men imorgon är det julafton!! REDAN?! helt sjukt ju. det känns ju som att det var sommarlov alldeles nyss. och nu är 2009 över. jag som fortfarande har förra nyår i väldigt färskt minne! men men. Som min kära vän Olea tänkt ut. Så går åren fortare och fortare eftersom att för u äldre vi blir, ju mindre del blir 1 år av vårt totala liv. när man är 1 år, så är 1 år hela ens liv. när man är 3 är 1 år en tredjedel och när man är 40 år är 1 år bara en fyrtiodel av livet... inte undra på att folk bilr stressade....

men men. GOD JUL! :D <3

kuta runder

dagen idag har mestadels spenderats med att springa runt på stan och leta efter en kort jacka man kan ha på sig på julafton. jag hittade en! så nu är jag HELT klar inför jul. sååå skönt.

jobbade sen för Olea och det var väl ganska mysigt. väldigt lite folk men det är smällar hon, den där, får ta :D

imorgon blir det träningstävling med Clooney. undra om jag överlever? fast jo. han är ju snäll.
Undrar om jag kommer kunna stanna?

nu ska jag släpa mig till tv:n och kolla Anna Ankas Jul. Det är inte ens bra, men av tvångstankliga skäl, måste jag titta ändå -.-'
puss

hitta namn!

kollade lite på facebook och som alltid finns det massa märkligta grupper som folk går med i. typ "Vi med udda efternamn". men det ledde ju till 5 minuters tidsfördriv för en lättroad tonåring. för där fanns länkat till SCB.s sida där man kan se hur många människor i Sverige som har ett namn ex. är det 111269 svenskar som heter Persson i efternamn.

Så roligt kan man ha en måndagsnatt.



<3


sakna...

nu blev jag helt plösligt jättenostalgisk såhär på natten. kollade på några bilder från skolavslutningen i somaras och kollade på filmerna och sånt. Gud vad mysigt. Är det bara jag som inte alls vill gå i nian utan vill gå i åttan och ha kvar de andra niorna som gick ut i somras? de passar bättre som nior än vad vi gör.

egentligen är det bajs att sakna. men jag gör det hela tiden. allting. det är jobbigt.

oh no!

men Gud så sorligt! Världens bästa radioprogram läggs ner! :O Hur sorligt är inte det?
Äntligen Helg med Breitholtz & Berg (fast Strand-Berglundh iochmed att Carina är gravid) på MixMegapol!!
deras podcasts är typ det bästa ever!! :O alla som inte lyssnat på dom, GÖR DET!! sååå roligt. de med Daniel och Carina är bäst. Särskilt den med Nour El-Refai som gäst!
Be there.

Äntligen Helg med Breitholtz & Berg. Veckans gäst; Nour El-Refai

jag kommer sakna det!!


jul!

idag har vi varit och köpt julgran!! Då är det jul på riktigt! :D

sen drog jag & Andrea till Väla för att köpa de kläderna som jag hade kollat på ifredags men NEJ! då finns såklart inte den klänningen kvar i min storlek!! ur irriterande är inte det? precis! Så nu får jag åka ner till stan imorgon och be en stilla bön att dom har den där. annars liggerjag lätt illa till på klädfronten... men det ordnar sig. det brukar det göra :D

och nu har jag nyss kollat på Mamma Mia! med pappa & Andrea. GUD så glad man blir av den filmen!1 :O helt sinnessjukt. jag älskar den! <3

Bernard

igår kollade jag på filmen Stardust som gick på tv. kanske världens konstigaste film! eller nej, antagligen inte, men den var konstig, och väldigt väldigt rolig!!

det lätt roligaste avr när han, som först blev förvändlad till get, och sen till tjej, presenterar sig som "Bernard" med värsta basrösten!! Fy fasen vad roligt jag & Andrea hade åt det igår kväll!! :D


så typsikt

har varit typ halförkyld superlänge nu och vaknat varje morgon med kalas-ont i halsen, men ändå pallrat mig till skolan. och det har aldrig liksom blivit mer än det på morgonen och sen samma igen på kvällen. tills idag.
Första dagen på lovet går Sofie såklart och blir sjuk på allvar... -.-' hur irriterande är inte det?

lekar!

haha. idag blev det lekar för att i världen på ridningen! eller ja. För allt i världen var kanske en överdrift. vi hann ju bara med 1 lek, men den var i alla fall rolig! Körde den när 1 ska rida 2 varv snabbt och den andra ska rida 1 varv långsamt och så ska man komma i mål samtidigt. Liberton var kalassöt när vi skulle korta! haha :P vet inte om det kallades galopp, men vi studsade lite på stället och sen blev han sur på mig för att jag aldrig släppt honom så han fick dampa. han är söt <3. jag älskar honom.


dessutom

förrutom avslutningen idag har jajg varit på Väla för att mer desperat än någonsin försöka hitta det jag tänkt köpa till Andrea. och tro det eller ej, men JAG HITTADE DET!!! blev tvugen att först sms-bobma Bea (som btw är i en by 4 mil från Lyckselse hos sin pappa över hela jullovet, så henne kommer inte jag träffa på mega länge!) och sen ringa för att ta ut glädjen muntligt :D haha.

och jag hade faktiskt sjukt bra flyt ute på Väla idag! inte nog med att jag hittade mina troliga kläder till jul/nyår. jag hittade också, äntligen en vinterjacka!! så nu slipper jag frysa! :D :D. det blev en helt vanlig, röd Everst jacka. nothing special, but it's kind of how i want it. (:  

jullov (:

så. hela höstterminen är avklarad. att säga att det har varit underbart roligt är väl kanske en överdrift, men med tanke på alla mina kära classmates, så har den ändå varit nice. sjukt mycket plugg bara, men det är lärarnas fel. dom hade lagt alla praktiska ämnen denna terminen utom musik, men fortfarande haft samma ambitioner på våra steg som innan -.-' och dom kom på det sista veckan -.-'

avslutningen var i alla fall fin och massa människor sjöng och så. dessutom var Olea & Aleks konfrancierer.
bland andra sjöng Christian låten Maby this Chirstmas av Ron Sexsmith helt solo med sin gitarr. Brave! och en tjej som heter Johanna, som jag gått i samma skola som tidiare och ridit tillsammans med henne för nått år sen, sjöng också. Galet vad hon är duktig! :O helt sjukt. upptäckte att det fanns ett youtube-klipp där hon sjunger låten som hon sjöng idag så därför måste ni lyssna på det!


luciabilder

Förresten! Bilder från Luciashowen i lördags finns på vår hemsida us-hfrk.com.

jag hade faktiskt tagit med min kamera och tänkt fota lite... men det kom aldirg ur påsen och låg uppe i us-rummet hela dagen. men jag tänkte faktiskt!! ville bara påpeka det haha :P

skridskor!

haha idag har alla nior varit och åkt skridskor. ganska roligt att se folk, men ska nog int säga för mycket. Såg väl inte direkt superproffsig ut själv heller. haha :P skridskor är inte riktigt min grej...

slutade ju halv 12 så det blev en sväng till stan med Bea ocg leta julklapar och kläder. Har fortfarande inte hittat det jag ska köpa till min syster!! och nu har jag bara 1 lösning kvar, och finns det inte där, ligger jag illa till. och jag har inte hittat någonting alls som jag vill ha på mig! :O undrar om jag kan dra med mig Andrea till Väla på söndag....? hoppas det. Annars får jag väl tvinga henne! :D

efter stan drgo jag vidare till stallet och jobbade för Zara. ganska segt, men ändå okej. money is money.

och nu väntar jag i princip bara på att FRINGE ska börja klockan 10. mest för att det är typ bäst. och för att Jousha Jackson (som spelar Peter Bishop i Fringe)är såååå underbar. puss på honom <3


bara för därför fick ni honom på bild. nån gång i framtiden kommer ni tacka mig för det. Det är jag säker på :P

dreaming of a white christmas

wiie! :D idag har det snöat hela dagen lång även nere i Skåne och för tillfället har vi kanske 1 dm snö! :o fatta hur mycket det är för oss här nere i söder haha.

fast det gjorde det ju tiny tiny knepigt att komma hem. för att köra moped på ickeskottade gator var väl sådör. men det fick bli att köra i 15 km/h hela vägen och med bakhjulet inte riktigt där det borde :P

btw var eftermiddagen i skolan BÄST. vi lete massa lekar och ahde allmänt roligt. jag älskar min klass! <3 9:5 all the way.

Årets första snögubbe. made by mej och Linnéa utanför stallet :D

Och årets första snöängel!


imorgon blir det skridskor med skolan. hej lågstadiet. men vi älskar ju det haha.
*för vi har vårat barna-barnasinne kvar. har ni erat barna-barnasinne kvar?* :D

usch

bläe vad segt det var att jobba idag. orkade inte städa, så jag stängde inte förrän klockan var tjugo över 8 när jag egentligen skulle stänga 7. men det är ju bara jag som förlorar (ork och tid) på att göra det så jag orkar inte bry mig.

och ska jag vara ärlig så känns det som om jag orkar bry mig mindre och mindre om allt och det är inte alls roligt faktiskt. Det är väldigt irriterade.

btw imorgon kommer bli en nice dag. tänkte ta ut min lediga eftermiddag som jag fick när jag gudiade sexor för nån vecka sen, så jag slutar efter lunch. och sen ska jag nog köpa julklappar till dom flesta. för snart är det julafton. om en och en halv vecka! :O :D tiden går folrt. enjoy it people!

lussevaka

lussevakan på SF i helgen var ganska roligt men satan i gatan vad trött jag var igår. det slutade då inte 6 som vi trodde, utan 7. så halv 8 kom jag hem och la mig i soffan och kollade på lucian på tv med mamma. tror sen jag somna starx efter 8.

i alla fall fick vi se Snabba Cash (Zara & Olea fick någon typ av andningssvårigheter när dom insig vilken film det var. they löööv it), Old dogs och Up in the air. samt att vi fick Mer och popcorn när vi kom, mellan första och andra filmen fick vi springa bort till Max (20 meter haha) och där fick vi en hamburgare och en cola, och sen melann andra och tredje filmen fick vi lussebulle :D haha. + att vi hade saker med oss själva :P

Snabba cash var bra, men jag somna lite då och då på slutet så jag missa tyå hela upplösningen -.-'. Old dogs var sådär, ungefär som Wild Hogs och sen up in the air var.. dålig. se inte den. den handlar om en man som reser över hela USA och arbetar som att avskeda folk. sen kommer det en ung tjej som har kommit på att man kan göra det via internet istället och då spara pengar. och det är det hela filmen handlar om... -.-'
fett seg

och btw köpte jag nya ridstövlar igår som jag ska få i julklapp. me love <3 och så firade vi Andreas 18-årsdag med slökten igår kväll. congratz to her


brr!

fy FAN vad kallt det är!! mina vantar som jag har när jag kör är way too thin för att mina fingrar ska överleva vintern!! jiiiiiiisus!

helt fruktasnvärt och jag är galet glad att jag inte behöver gå ut med Kelly idag (ta inte illa upp bebis, jag älskar ju dig). jag hade dött.

och sen är jag så sjukt, sjukt trött så det känns som att jag ska somna när som helst. men NEJ! då ska jag upp till stallt och jobba om en halvtimme. tur att där är ganska varmt. man kan ju alltid värma sig på kaffemaskinen!

nu ska jag gå och dö en stund. puss

sankta lucia...

som sagt. Luciashow på stallet idag, vilket för min del innabar stallet i princip hela dagen. och ganska stressigt men sjuuuuukt roligt.
hann med att rida 2 gånget under dagen, knoppa sammanlagt... 2 hästar (fast Petter fick bara tofsar för han har ingen man:P), byta om 4 gånger , varit av med precis allt och alla, men haft jävligt roligt under tiden!

vårt US-nummer som var en ride 'n run (när man först hoppar en bana med hästen, ganska kort, och sen slänger sig av hästen och ger den till en som står beredd för att seda springa en bana) med Grease tema gick... haha ganska bra även om hästarna var lite ojämt fördelade. 3/5 delar av våra hästar var meeeeesar hahah! men vi hade roligt och vi höll nog på att flyga av ett par gånger allihopa. För att rida i vanliga strumpbyxor är gaaanska halt.och jag var ju så duktig, så precis innan det var min tur att hoppa och springa, tappade jag båda mina stigbyglar! haha

dock hann jag inte se nånting utav showen i övrigt. bara ponnygaloppen för skulle jag acta hinderstöd, så den såg jag. men enligt vad jag ahr hört så hade folk tyckt att det var den bästa showen på länge :D:D *happyface*

och nu är jag så fruktansvärt trött att jag bara vill lägga mig ner och dö, men NEJ. då ska man på lussevaka på SF om 1 timme, så jag kommer inte få sova förrän vi halv 7 imorgon bitti -.-'
och då får jag bara sova till 11 för sen ska jag & mamma ut och kolla efter nya ridstövlar och på kvällen har vi gäster.jag kommer vara DÖD på måndag.

puss

highlights

JAAAAAA!! Erik vann! alla pussar i hela jävla världen till den killen. <3<3
och bara för det, så tänkte jag, så generöst dela med mig av de klipp som jag anser är denna säsongens BÄSTA moments.
får se om ni håller med mig... (:


lucia!

nu håller jag på för fullt med att fixa allt inför luciashowen imorgon, och eftersom att det är US som anordnar allt och jag är med där, så är det lite grann att göra, och som vanligt är jag ju ute i så himla god tid -.-'. men nu är jag i alla fall klar med det som behövde göras till US-numret. och nu ska jag bara packa ner allt jag behöver i typ 1 miljon påsar som sen ska ner en jättestor påse så att jag kan ta den på cyklen imorgon. BRA SOFIE!

dessutom måste jag inom Maxi innan halv 10 imorgon och köpa glitter -.-' men det hade jag faktist gjort! fast nån snodde det -.-'

jaja. btw vad det BÄST att Erik vann. Jag älskar honom. måste han ha flickvän?

NERVÖST!

oh God! bara minuter tills resultatet av IDOL 2009 kommer och alla undrar ju vem som kommer stå som vinnare. Bådas chans är ju lika stor. Erik har massa fans, men Calle har visat att han har minst lika många, om inte fler!

och keln som man är, klarar man inte riktigt av pressen att sitta framför tv:n och lyssna, så då studsatr man bort längs hallen och ja.. försöker hitta nått annata tt lyssna på än Peter Jihdes röst som säger: Och vinnaren av Sveriges största musiktävling, fredagen den 11 december, 2009 i Sverige, Globen, är................."
Där nånstans avlider jag.
det är hemskt.
jag fattar inte hur IDOLERNA kan överleva det.
jag skulle aldrig klara av att vara med i IDOL.
Aldrig.

såå seg!

jag är så sjukt frustrerad på min jävla dator som är så fucking långsam att en... jag vet inte vad är snabbare!!

seriöst så har det tagit den nästan 40 minuter att starta up internet med youtube och blogg.se. sen, när jag ville ha texten  låten så blev det ju jättejobbigt så vi var tvugna att hacka i vartenda jääävla mening!! PSYK!

och en som också är sjukt frustrerad, fast på mig, är världens bästa Kelly som tycker jag är astråkig som inte ägnar all min uppmärksamhet på henne, utan delar den med bloggen. då blir hon arg. men hon är så söt när hon är arg så det gör faktiskt ingenting.

nu ska ändå göra henne lite glad och gå ut med henne <3

clementintumme

bläe på denna dagen.
ridningen gick fruktansvärt, jag är allmänt trött och jag har fått värsta clementintummen! :O
ni vet så när man skalat liiite för många clementiner så att massa sånt vitt har fastnat under naglen och det gör sjukt ont för man blir så öm? det har jag för tillfället och jag döpte det, inofficiellt till clementiontumme innan idag. Men jag antar att det är smällar man får ta såhär i juletid när clementinerna hägrar.
hoppas dom verkligen inte kommer på att clementiner typ ger cancer eller nått för då kommer ju mina chanser att INTE få det minska med typ... 70 %. jag missbrukar clementiner och käkar typ... 10 om dan. nu är dom i och för sig ganska små, men ändå!

jaja. kände att det blev lie väl lång text för att handla om clementiner, men skit i det. det är gott!

och just nu är jag lite lätt irriterad på min hund som ligger och typ... låter vid dörren och väntar på att mammma ska komma hem och så fort nån kör på gatan börjar hon skälla som en gnu och vägrar lyssna...
btw. min hund låter som en gammal dörr som knarrar. är det bra?

<3


...

hemma från mötet nu. det blev ingen knäckebrödssak. men det fixar sig säkert på torsdag! :D
och Luciashowen kommer bli GRYM! och vårt nummer kommer bli sjukt roligt!! Kom och kolla. nu på Lördag 12/12 klockan 17.00 på Helsingborgs ridhus!

och ikväll är det ju dessutom en massa bra saker på TV också! typ Biggest Loser om 7 minuter. Love it!! <3



skönt

sjukt skönt ute!
nu drar jag till stallet!


puss på sötaste Kelly på en bild från förra sommaren! <3


SCORE!

JAA! jag har äntligen redovisat ALLA mina steg för den här terminen!! mejlade in min engelska igår kväll, skrev redovisningstest 28 i matte klockan 10 och redovisade steg 9 i franska klockan 11!! och dessutom är vi strax klara med vår bro och gymnasiesaken är också nästan klar!! LOVELY!!

och nu ska jag ut med Kelly sen ska jag dra till stallet för US-möte och knäckbrödsupphängning! puss <3

baack

Hemma nu efter en massa roliga, mer eller mindre, saker. men eftersom att jag redan skrivit ett inlägg som av någon anledning försvann så får ni helt enkelt inte veta fastän jag vet att ni är mer intresserade än vad ni själva visste! :D

nu ska jag fortsätta kolla på two and a half men. puss<3

hemma!

nu är jag hemma igen efter helgens alla event! det gillar vi. Tummen upp på IDOL i Malmö på fredags även om det höll på att gå riktigt illa ett tag, efter som att det fucking jävla Skånetrafiken inte kunde hålla tidtabellerna varken på buss eller tåg så vi höll på att missa hela IDOL! :O Men om sanningen ska fram, så var det bättre stämning i Malmö. Men gbg var också bra! (:

jag tror jag hann sova 3,5 timme samanlagt, typ 1 timme åt gången eller nått natten mellan fredag och lördag, och sen var det  ungdomsledarkurs på Scandic Segevång i Malmö, som btw ungefär ser lika inspirerande ut som Aushwich, men skit i det. Träffade en del roliga människor där och lite så. Tränade även på gym för förtsa gången i hela mitt liv, samtidigt som vi tittade på Robinson och Sassa käkade choklad -.-' haha sen gick jag & Olea och byta om, gick genom hela hotellet iförda endast bikini och handduk, för att hoppa i en jätteliten, söt & kall pool som också fanns där. haha fett nice. bea filmade lite så jag kanske lägger upp det här! :D

nu är jag så galet trött och om 25 minuter ska jag sätta mig och kolla på IDOL. i veckan kom jag förresten på att jag sett original tv-sädningen av IDOL 2009 för sista gågen. För nästa vecka är det lucia rep hela kvällen lång så jag missar finalen -.-' haha sånt är det.

men puss så länge, jag borde lägga upp bilder, och kanske gör jag det sen. hörs!

...

snälla. skjut mig!

plugg

nu sitter jag och försöker plugga lite matte i och med att jag har värsta (kanske inte värsta men iallafall) provet imorgon, och jag kan inte riktigt det eftersom  jag upptäckte att jag typ failat på ALLT. -.-' utom roten ur. segT? neejdå. jag älskar ju det! -.-'

men nu fattar jag inte vad jag ska göra och det är ingen på fb som kände för att hjälpa mig. tasktigt. :P nu ska jag se om jag kan ragga upp Martin så han får hjälpa mig! haha

night night

gokväll alla fina människor!

nu ligger jag i min sjukt sköna saccosäck och försöka hitta lämpliga tåg (vilket känns som att det är det ända jag gör) tills på lördag/söndag. för nu fick vi ju bekräftat på Sandra att alla 4 faktiskt var anmälda och inte bara tre av oss som de sa innan! så sjukt roligt det ska bli!! wiie. helgen kommer bli BÄST

annat som hänt idag är ju inget särskilt. (bra meningsbyggnad Sofie. Verkligen!) skolan, kiosken och rllar vilt som en vanig onsdag bör innebära. det gillar vi.

puss, snart ska jag nog sova. är sjukt trött. <3

tv

tudelu!
nu ligger jag som en fet degklum i soffan framför tv;n och ser människor träna och svettas i Biggest Loser på femman. Ska jag vara ärlig trivs jag ganska bra. puss <3

svinigt kallt!

helt sinnessjukt vad kallt det är ute. min vårjacka börjar bli tunn... Får dra med mamma till Väla på tordag och hitta en ny jacka, haha (:

ångest på skolan idag. insåg på eftermiddagen att jag nog är en kandidat till att vinna SM i att vara sämst på matte! (Y). det gillar vi. hade typ alla fel på mitt uppgiftsblad om Pythagaros sats. SÅ himla svårt är det väl ändå inte? Tydligen... -.-' jaja. får ta ett ordentligt snack med Steven imorgon!

nu har jag nyss vart ute med Kelly och nu ska jag gå och dö framför tv:n ett tag. om hunden tillåter det...

RSS 2.0