usch!

rida idag :). tyckte att det skulle bli ganska roligt, men det känns som att jag inte riktigt hittar den rätta känslan längre när jag rider. det saknar jag... :( det gick i alla fall helt sjukt dåligt idag. fick en av dom hästarna jag tycker absolut sämst om, nämligen Tailsman. jag kan verkligen inte rida honom, hur mycket jag än försöker!!! jag satt och banka med skänklen och peta på med spöet, men det händer ju för fan ingenting!!!!!! blev så jäääävla sur, så jag satt och i princip hatade att rida hela lektionen. och naturligtvis fick jag ingen hjälp från vår ridlärare, Li. hon sa liksom bara: "han är inte riktigt ställd åt vänster". man bara, "men det visste jag inte själv'?! det är ju inte alls det jag försöker göra i heller!!! dumass. det säger man ju ofc. inte högt, utan för att få hjälp måste man be om det! så det blir: "Men, jag vet ju inte hur jag ska göra! han vill inte som jag vill". DÅ förklarar hon! vill verkligen byta grupp. ja litar inte ens på att det hon säger stämmer, så jag tar inte åt mig av det. och då får jag inte ut nånting av det. jag tror inte att jag har lärt mig nånting på typ 1 år i den gruppen! ska se om jag kan byta till Carros grupp på fredagar.

nu blev det väldigt negativt. dagen var faktiskt inte bara dålig! satt kvar i kiosken sen och flummade ganska mycket med Olea, och sen drog vi ofc. till MAXI också, haha. vi gillar det :) sen hem och duscha och sånt, sen drog jag ner på stan med min syster och våra päron. Det var sånt "LOVE LIGHT" där, så det var upplyst och sånt överallt med typ hjärtan och andra saker. Sen hade det varit tre stycken bröllop på terasstrapporna, och Ann Wilson, från Let's Dance juryn hde varit i stadsparken och dansat vals eller nåt. självklart lyckades vi missa allt det där, men vi träffade i alla fall Madde och Carro och det är ju alltid trevligt att träffa folk man känner.
Dock blev det lite för kallt för att vara ute allt för längre, så vi körde hem igen och käkade räkor och kollade på Melodifestivalen. fast jag orkade inte riktigt kolla klart på den sista omröstningen, hoppas vi datan istället att Zelmerlöw går vidare. puss på han, och på dej. ha det bäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0