hektiskt värre!

Sho mina fina vänner!
Idag har det varit mer eller mindre full rulle.
För det första har det äntligen börjat lossna lite rejält i vårt samhällsgrupparbete om olika rättsfall så gick supermycket gjort i morse. galet härligt!
Engelskan just nu är heldryg och vår engelskalärare är typ på dåligt humör jämt. dessutom hade vi bestygssnack och jag låg på ett "bra VG". känns ju underbart när man haft MVG i engelska i 4 år -.-' och när jag sa att jag väldigt gärna ville ha MVG i engelska lät han väldigt tveksam till att det skulle vara möjligt. I'll prove him wrong!!
Det  bösta med onsdagar är ju lätt att jag har en två timmar lång lunch rast eftersom att vi har matte i halvklass så då hinner man chilla, göra eftermiddagens läxor osv. ashärligt!
Sen eftersista lektionen och middagen gav jag mig ut och sprang en runda. Hade så galet mycket energi att detinte gav mig något val ;) Problemet med att det ligger in the middle of nowhere (eller som de hade sagt i nån film "I prefere the centre of nowhere" hahaha) är ju att det inte finns några gatlampor förutom precis på Bollerups område. ex tar gatlamporna slut precis vid vårt hus.... så det blev att springa åt alla håll så långt det fanns ljus ;) men lyckades få ihop 20 minuter i alla fall och med tanke på hur otränad jag är just nu räcker det.
Ikväll har jag städat mitt rum eftersom att det har sett ut som 7 svåra år sen jag kom tillbaka och min mentorsgrupp kommer hit och ska käka tacos och titta på film imorgon så tyckte det var en lämplig anledning att plocka undan lite. Nu kan jag se mitt golv igen :D
Så nu ska jag bara plugga lite på att rita olika typer av celler innan jag ska sova. Tagga matte 7.45 imorgon!!
Med kärlek vänner
förresten är jag så jäkla trött på att blogg.se inte fungerar som det ska!!
youtube klipp funkar inte att lägga upp, Det går inte att göra något med bilderna när dom kommit upp. inte flytta, ändra storlek eller ens markera!
Är det bara jag som har dessa felen så det är min dator eller är det fler?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0