bättre sent än aldrig

tro det eller ej, men nu sitter jag faktiskt på Ragårda efter många om och men. Hamnade i Ystad, för av någon mystisk anledning slutade tåget gå där fast att jag 10 minuter tidigare frågat när vi skulle vara i Tomelilla och fått svaret "10-kvart i 6"... så där stod jag som ett fån och hade ingen aning om hur jag skulle ta mig vidare, om det ens gick och åt vilket håll jag skulle.
Då ringde my saviour Maja och sa att hon fixat skjuts för mig från Tomelilla. Men efter ett tag ringde han som skulle hämta mig och sa att han ändå skulle till Ystad vid 7 och hämta en kille.
Så från typ halv 6 till 6 yrade jag omkring i Ystad och letade efter ett ställe där jag kunde sitta så länge.. slutade på MAX... underbart.
Sen fick jag åka traktor (!!) till Bollerup och halv 9 (!!) det vill säga 6 timmar efter att jag först satte mig på tåget om Malmö.
Men bättre sent än aldrig som man säger!
Med kärlek vänner

all denna snö...

Det här är ju helt otroligt!
Det är världens snökaos på österlen... så det resulterar i att jag inte, på något annat sätt än att gå (vilket både min mamma och min idrottslärare förbjöd mig att göra) kan ta mig till skolan. Inga bilar går eller taxis för den delen. Alla lärare på skolan hade tydligen åkt hem klockan 3 bakom en grävskopa idag, för det var det enda sättet de kunde ta sig till tomelilla.
Så för mig är det enda alternativet att åka hem till Helsingborg igen. känns ju sådär roligt när jag suttit på olika tåg sedan halv 3... och just nu sitter jag fast i Skurup och har gjort det ett bra tag för har väntat på ett mötande tåg i typ 15 minuter... underbart.
Så nån gång vid 8 ikväll kommer jag anagligen vara hemma om inget mirakel inträffar och jag kan ta mig till Bollerup... men just nu ser det mörkt ut...
Med kärlek vänner

men så kan det gå

Sitter på tåget mot Malmö för att där byta till ett tåg mot Ystad för att sen förhoppningsvis hinna med the one and only buss till Bollerup. heja mig! haha
Men tydligen så är det värsta snökaoset på skolan. Eller ja, det snöar inte direkt, men som alltid på Österlen så blåser det, vilket gör att all snö blåser upp. Så flera lektioner var inställda för att lärarna ville komma hem innan det blev alltför illa och imorgon är det inget Friskis, med vår bra instruktör, för hon kan inte komma dit :( Men kanske innebär det att det heller inte blir något spanska prov på onsdag, och då är det ju super :D haha men får ju se det från båda hållen ;)
Men nu ska jag mest hoppas att allting blir som jag har tänkt, för om det blir så så kommer jag befinna mig på skolan 17.16 i eftermiddag. hejhopp vad roligt det är att åka kollektivt!
Med kärlek vänner

sunday bloody sunday

Trippen på väla slutade i sällskap med the one and only Zara Frick. Min ahelger brukar numera spederas med henne. underbart :D haha
Inhandlade lite julpynt till Ragårda som ska med ner imorgon och en t-shirt. Även lite mat nödvändigheter och handkräm fick komma med hem :) Åkte ner till stan och mammas jobb efteråt. De hade öppet hus så passade på att komma ner och se hur det såg ut. supermysiga lokaler mitt i city! härligt värre!
åkte hem med henne sen också och har i princip sedan dess legat under en filt med datorn i knäet och tittat på tv. just nu Ensam mamma söker. tittade på förra veckans avsnitt och var ju tvungen att se avslutningen idag! haha :D
Med kärlek vänner


better than ever

herregud vad skönt det var att sova!! vaknade vid 11 och drog mig upp ur sängen vid kvart över. sen sedan halv 12 har jag bara suttit i soffan och kollat på fredagens IDOL. missar ju alltid första halvtimmen på fredagar och hinner aldrig se reprisen på söndagar, som idag. men det är helt underbart att inte göra nånting!
snart, när det här är avklarat ska jag bege mig till Väla i vanlig ordning och inhandla lite nödvändigheter för kommande händelser så som jul och så vidare, haha :)
Med kärlek vänner

Är inne på min tjugonde vakna timme och kä...

Är inne på min tjugonde vakna timme och känner mig mer död än levande. Kom nyss hem från en viss zara frick efter en trevlig filmkväll i form av millenium triologins två första filmer mer eller mindre. Men nu ska jag sova för imorgon har jag min första lediga dag hemma på jag vet inte hur länge! Första den här månaden i alla fall! Med kärlek vänner


heading north

På väg mot helg i Helsingborg. härligt härligt. är i och för sig inte särskilt taggad, varken på ridning ikväll eller jobb imorgon. Men som det ser ut i nuläget blir jag i alla fall ledig på söndag. Vår dressyrtävling ställdes inte :( tråkigt visserligen men kan inte låta bli att tycka det är skönt. Känns som det var längesen jag hade en ledig dag hemma...
Men nu är jag helt galet trött, och mina fingrar har fortfarande en blå/vit/rödaktig ton från imorse så tänkte passa på att ha den här bussresan som någon typ av sovplats. Ska bara se om jag kan hitta nått roligt att lära mina barn imorgon. 3/4 grupper är planerade. three down one to go! ;D
Med kärlek vänner

Fatta känslan!

Djurgrund är numera officiellt över!! Skrev klart provet för ungefär 20 minuter sen och det är ren och skär glädje som infiltrerar varende cell i min kropp just nu!! herregud vad den kursen har varit dryg, tråkig och seg. men det är nästan värt sömnbristen i veckan för känslan just nu!! underbart!

så eftersom att provet tog drygt 35 minuter är jag nu ledig fram till nästa lektion, halv 1. Så nu ska jag duscha, packa, och äta i lugn och ro. Hann inte äta i morse innan körningen och trodde nästan jag skulle kräkas i vagnen dels av hunger och dels av att jag frös så jag på rikigt trodde att mina fingrar skulle gå av! usch vad hemskt det var!! men nu är jag fit for fight och ska ta mig en lååång vaaaarm dusch! :D

Med kärlek vänner

the most hilarious things in life

Har precis varit ute och lekt lite grann i snön tillsammans med mina fina husvänner Maja & Ellen. Men känner sig lite som ett dagisbarn varje gång man går ut i snön, bara för att gå ut i snön, men det är så himla underbart. Sprang mest runt, upptäckte vår trädgård som är supermysig, sjöng/skrek julsånger och skrev "Ragårda" på ena husväggen. Supersnyggt!!

Gud vad jag älskar internet! känner faktiskt att jag inte vill hem i helgen. jag vill stanna på Bollerup.
men ibland måste man göra saker som man inte vill. Det kan ju trots allt bli en rätt trevlig helg, vad vet jag?
Nu måste jag egentligen fortsätta plugga vidare på djurgrund, men det är så fruktansvärt tråkigt att hur mycket varje cell i min kropp skriker åt mig att plugga så gör jag inte det. DÅ är det tråkigt!!
Med kärlek vänner

Vart går gränsen?

Sitter som nu, i stil med tidigare kvällar den här veckan och råpluggar på Djurgrund...
Men boken är ju på riktigt äcklig. iallafall vissa delar.
Citat: "Små djur, som t ex skadade spädgrisar, kan avlivas genom att man slår med t ex en järnstång eller bräda mot panna eller nacke. Spädgrisar kan man hålla i bakbenen och slå huvudet hårt mot cementgolv eller boxkant. Småfåglar och däggdjur kan avlivas genom att man krossar deras huvud med en sten eller med foten."
Naturbrukets husdjur del 1 (1997)
Det är ju som att uppmana till djurplågeri?! tänk om man skulle misslyckas med att döda en spädgris genom att slå huvudet i cementgolvet? Hur bra känns det på en skala? Det är ju som att skriva i barnhandböcket att spädbarn kan man hålla i foten och slå huvudet i golvet om det är svårt sjukt...
näe, nu ska jag läsa vidare, ville bara reagera på det.
med kärlek vänner

the stallions

Är tillbaka från morgonens mattelektion nästa lektion, datorkunskapsprov, börjar inte förrän halv elva. skönt! har hunnit sätta på en tvätt, äta lite frukost och sånt som är bra att göra, men som aldrig hinns med ändå :)

Stora delar av kvällen igår spenderades tillsammans med min Djurgrund bok och tillhörande instuderingsfrågor... härligt. men dte gav resultat för nu börjar det äntligen kännas som att jag kan det! och provet är ju inte förrän imorgon så jag har ju hela kvällen idag på mig också att banka in det.

I eftermiddag på profilen ska vi vara med och hjälpa till på det rådgivande hingstbedömningen som pågår a.w.s på Bollerup. Är inte helt på det klara med vad vi ska göra men det löser sig nog. Spännande ska det i alla fall bli att titta på massa fina hingstar en hel eftermiddag :D

Näe, nu ska jag se om jag kan "öva" på mitt datorkunskapsprov... tror inte det, but i'll give it a try.

Med kärlek vänner

el caballo ha vuelto!

Skoldagen är slut och jag & Maja kom nyss hem från hästarna. Nellie har flyttat :( har inte riktigt listat ut vart, men den hästen jag skulle ha från början, men som varit på lösdrift har kommit in,
Havanna.
Ett supersött sto f. 08
efter; Hip Hop
Undan; Platina     Efter; Platin

Glömde ta en bild på henne, men det kan jag ordna senare, denna eller nästa vecka :)

Men nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga på det jag höll på med igår, det vill säga djurgrund. underbart roligt är det -.-'



Med kärlek vänner

make it easy

Känner att det inte gjorde så mycket att det blev sent igår. hade ju veckans sovmorgon idag, och började inte förrän 8... Är det inte underbart?
Så pigg och utvilade har jag precis varit på historielektion och skrivit ett läxprov om Egypten. Gick rätt bra tror jag! :D tjocknice!
Nu ska jag gå igenom min engelska läxa lite grann så att jag kan det och sen ska jag springa genom snön, som nu kommit till Bollerup, till min lektion.
Med kärlek vänner
och förresten! lyssna på detta. så galet bra!!

Kom äntligen i säng! Kändes som att jag sk...

Kom äntligen i säng! Kändes som att jag skulle drunkna i läxor ikväll för hur många jag än gjorde och hur många timmar jag än la ner så fanns det ändå en hel del kvar att göra. Jobbigt! Dessutom är det också städdag idag och inte bara det, det är också dold städkontroll denna veckan så allt, inklusive mitt rum måste vara helt rent... Underbart. Och imorgon börjar dagen med ett mysigt litet historieprov. Okej. Nu vill jag ha lov!! Med kärlek vänner


Är ute på en härlig tre kilometersrunda me...

bild0762 (MMS)

Är ute på en härlig tre kilometersrunda med några i klassen på idrotten... Och förutom det underbara vädret, självklart bestående av regn och blåst så blir min hålfot bara värre och värre. Kunde bara springa ett par hundra meter idag innan det började väska. Tur att det är mindre än en vecka kvar till jag ska till ortopeden! Det blir i alla fall inget friskis idag men inte bara av det anledningen. Dålig instruktör och mycket läxor är två andra... Näe nu ska jag öka tempot på min promenad så jag kommer in nångång" med kärlek vänner


oh it's not a perfect day...

Idag har inte varit en bra dag. Eller det har inte varit en dålig dag direkt, men den har ändå varit riktigt kass.
Var så himla trött i morse, ni vet på det där sättet man är om man somnat på eftermiddagen och sen ska fortsätta göra under kvällen? sjukt jobbigt, och den tröttheten försvann inte under dagen och har fortfarande inte försvunnit....
Dessutom känner man sig ju så himla deprimerad av vädret. Tror det har regnat och blåst så gott som konstant en vecka i sträck nu. och Ragårdas väggar är så tunna att jag. när jag är på mitt rum hör alla ljud av vinden och regnet utanför och tyvärr gör inte det att jag känner mig glad över att vara inne utan mer ångestfylld över att jag vet att inom kort kommer jag behöva gå ut där. igen. Stor nackdel med en skola där avstånden är enorma i jämförelse....
och imorgon är det såklart också tisdag, vilket innebär den drygaste dagen på hela veckan med 3 lektioner före lunch. Inget Friskis imorgon i alla fall så kan plugga hela kvällen lång... mysigt. GUD vad jag längtar till min sovmorgon på måndag! Den är efterlängtad och välbehövd!
Nu ska jag sova och i alla fall ge min kropp en chans att ta igen sig.
Med kärlek vänner

Sitter inträngd nånstans på ett tåg och kä...

Sitter inträngd nånstans på ett tåg och känner mig så trött att jag hellre låtit bli att gå och lägga mig... Och ännu tröttare blir jag av tanken på att jag inte kommer få någon sovmorgon nästa helg. Heller. Hur länge sen var det? Azorerna? Det var ändå inte så länge sen. Men måndag däremot. Då ska jag sova! Ska till ortopeden halv två så har gott om tid att både sova ut och ta hand om hunden. Med kärlek vänner <3


det har varit ganska tomt här, men det är verkligen skönt att se dig

Helgen har varit helt grym!
Gaga i fredags... Vet inte vad jag ska säga. Det var det bästa någonsin!! Hon är så galet fantastisk, grym och alla positiva superlativ jag någonsin kan komma på... får nästan rysningar av att tänka på det!

Bea hade varit snäll nog och tagit mitt stalljobb på morgonen igår så jag behövde inte vara på stallet förrän vid 10. helt galet skönt. så efter mina teorier så hade jag lite tid hemma innan jag skulle ner i stan och käka med lite folk från världens bästa 9:5 :) Härligt att träffa välbekant folk.

Idag sen var det också teorier från 10 till halv 3. Hem sen och äta med mina föräldrar för första gången på typ 2 veckor. Drog ut lite snabbt på väla också efter det och fick inhandlat en hel del. Både julklappar och lite annat smått och gott, bland annat  en superfin tavla, en kofta och en sminkväska.


Svart kofta från H&M


Tavla med låttext (You're the inspiration-Chichago) Gallerix

Men nu hinner jag inte skriva mer. Ska ner till stan och titta på The social Network tillsammans med Zara :)
Med kärlek vänner

Är på plats i malmö arena och just nu spel...

Är på plats i malmö arena och just nu spelar förbandet semi precious weapons för fulla muggar! Inte för att de är särskilt bra men ändå. taggar som fan tills att the real shit enter the stage! Har helt okej platser. Ser väldigt bra över hela scenen och så men det är väldigt högt upp men vad fan! Jag ska ju se en är världens just nu största artister så att gnälla över sittplatserna eller förbandet känns så galet onödigt. Så nu ska jag skita fullständigt i er och njuta helhjärtat och av varje sekunde. Med kärlek vänner


Det är världens jävla ösregn ute och det b...

Det är världens jävla ösregn ute och det blåser som fasen. Men gissa vad som nyss hände? BRANDÖVNING på ragårda! Så alldeles nyss var vi tvungna att hoppa ut genom fönstrena utan skor, ringa 112 och sen stå där ute och vänta i regnet på att alla skulle komma ut... Jag var den enda som vaknade utav brandlarmet och alltså det som fick ringa larmcentralen. Telefonskräck som jag har var det den jobbigaste biten men det gick ju bra ändå. Haha fast det tog ju en stund innan alla var ute så jag satt där i mitt fönster och ville inte riktigt hoppa ut, men så blev det ju ändå. usch. Inget vidare mysigt! Och nu måste jag sova om jag ska komma upp till stalltjänsten. Med kärlek vänner


no longer so unsure

Har suttit och pluggat nån timme nu med Maja & Ellen och känner nästan att jag äntligen börjar få koll på det där med reningsverk, övergödning och försurning. Härligt känsla. kommer kunna somna gott i natt, när jag nu kommer i säng...
Måste bara säga detta, att stora delar av denna veckan har jag känt jättemycket oförklarliga lyckokänslor, och inte bara korta rus, utan hela dagar. och varje kväll går jag och lägger mig med känslan av att "imorgon finns det så mycket att se fram emot. Gud vad roligt det ska bli". och det är så himla underbart. För jag har varit tveksam till mitt skolval ganska länge och när Kim bestämde sig för att hoppa av Bollerupskarusellen började jag såklart analysera mig själv och det jag hade runt omkring mig ännu mer. Men på något sätt, utan att jag riktigt märkt det, så har det vänt, och för första gången kan jag verkligen känna att jag trivs med Bollerup och allt vad det innebär. Underbart.
Nu ska jag fortsätta repetera min naturkunskap i min säng, om jag inte somnar. vilket jag visserligen borde, ska upp och ha stalltjänst 7.30 imorgon. superfredag.
IMORGON SMÄLLER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Med kärlek vänner

won't take a dat off

Sitter och tittar på Sex and city två. Maja & Ellen gick nyss ner och det ska jag också göra så snart jag skrivit klart det här :)
Dagen har faktiskt varit rätt grym. Spanskan i eftermiddags var inställd så jag slutade redan halv 3. Skulle dock skriva ett test som jag missade när jag på Azorerna klockan 7, men det gav mig ju bara extra tid att få in alla effekter och användningsområden för "Skadliga ämnen i omlopp" som testet var på. och vet inte om det var tack vare det, men det kändes riktigt bra och jag tror jag i alla fall fick klämm på de flesta frågorna. grym känsla det där!
Efter middag med Maja & Ylva blev det tillbaka till Ragårda för lite med naturkunskapsplugg, men denna gången till fredagens prov. Fast det gick riktigt bra, och allt går ju lättare med lite roligt, lätt utflippat sällskap haha. Eller hur Maja? :D
Så satt och plugga till typ halv 9. Då kom Anna så det blev kladdkaksbak och film. Lovely. Så nu, sedan dess har vi suttit här uppe, jag, Ellen & Maja, pluggat naturkunskap, kollat på film och dregglat över finfina plagg från olika kollektioner med H&M. can't wait 'til Lanvin! :D
haha näe, nu ska jag sova så jag orkar gå upp och ha matte 7.45 imorgon.
Med kärlek vänner

just a nickname

När jag & Maja kom hem från idrottshallen vid 9 hoppade jag snabbt in i duschen och sen dess har jag suttit med min naturkunskap om "Skadliga ämnen i omlopp". så behöver jag säga att jag är trött på DDT, PCB, dioxiner och allt vad det heter? Näe, tänkte inte det heller.
Insåg innan, när jag var ute i stostallet och pysslade om Leonardo & Loreli att jag ahr skapat smeknamn till nästan alla föl och ston där. såsom Choklad, the bitches, Nellan, Soccan, Lorran, Leo, Blygis osv. så det är tur att det bara är jag och Maja i stallet när vi står blad de fölen som går i en stor "lösdriftsbox" tillsammans och följande kan äga rum:
"awe, titta vad Blygis ser glad ut"
"aa, var är The bitches?? Whops, Choklad, akta dig!"
"näe, nu går jag bort och ger Soccan & Nellan lite kärlek. Tar du Lorran & Leo?"
jag älskar smeknamn haha :D
Men nu ska jag sova mina fina vänner. Imorgon börjar dagen med spanska klockan 07.45 och avslutas med idrott 16.30.
Med kärlek vänner


ojsan....

Hoppsan! morgonen höll på att sluta riktigt illa. Bussen som går från malmö till skolan gick inte överens med min klocka, så när jag och Evelina kom gående i tro om att vi hade gott om tid, så ser vi bussen köra iväg 100 meter framför oss. P-A-N-I-K!
Men ett telefonsamtal till Maja senare så fick vi springa ikapp den lite längre fram och nu börjar vi äntligen närma oss destination Bollerup ;) haha
Dagens lektioner:
•Körning
•Ridning
• Hästkunskap.
Helt okej med andra ord.
Med kärlek vänner


over, and over again

... och ännu en gång ligger jag med datan i knäet och hållet på att somna. Det kan inte vara hälsosamt att jämt vara såhär trött om kvällarna? Är det det?
Idag har jag i allafall jobbat mellan 07.30-20.00. Min chef tror att jag inte behöver vila. hon tror jag kan jobba på jämt. hela tiden. min chef har fel.
känner att det var nästan vad det tålde med förra helgen både öppna och stänga båda dagarna, en vecka i skolan och sen en sån här helg med 25 timmars jobb på 2 dagar...
Och jag som trodde att jag skulle få sovmorgon nästa söndag hade sååå fel. Då är det igenridning för mina teoribarn så 10.00 ska jag infinna mig på ridhuset. härligt -.-'
Näe. nu ska jag minsann sova så jag kommer upp imorgon.
Med kärlek vänner


det är inte direkt så man taggar...

klockan är halv elva. Det är lördag. Jag är 16 år gammal.
Vad gör jag?
Ligger och ska sova.
Vad har jag gjort idag?
Jobbat.
Skrev jag att jag var 16? jag menade ju såklart 46.
näe, nu ska jag inte vara bitter, men allvarligt. Hur skönt känns det att gå och lägga sig halv elva en lördag? inte särskilt kul, men är man trött så är man. vilket jag är. Väldigt trött.
Orkade egentligen inte ens blogga, men tycker att jag bara har mobilbloggat hela veckan, så tänkte att jag väl ändå kunde få till ett enda ordentligt inlägg den här veckan...
fast detta blev ju bara ett bittert klagoinlägg... Räknas det i alla fall? Hoppas det för jag tror inte jag hinner skriva ett till innan jag somnar...
Med kärlek vänner


Är inne på min elfte timme uppe på ridhuse...

Är inne på min elfte timme uppe på ridhuset nu och om det vill sig riktigt illa kan det bli fyra till... Tävlingarna beräknas inte sluta förrän vid tio ikväll och om det blir så så vill jag mer eller mindre ta mitt liv... Men det är bara att bita ihop, men det känns i fötterna att det varit en lång dag. Var ju och jobbade i stallet klockan sju i morse så något säger mig att jag kommer stupa i säng så fort jag kommit hem... Men nu är det back to work. Med kärlek vänner


Hej alla fina :) vet ni en sak jag tänkte ...

Hej alla fina :) vet ni en sak jag tänkte på innan? Att idag var det första gången sen i måndags, det vill säga hela veckan, som jag pratade med en kille, som inte är min lärare! Hur sjukt är inte det? Men så går det är man bor med tre tjejer och går i klass med 30 haha ;-) imorgon blir det upp tidigt och köra på morgonen vid halv åtta. Mysigt. Helgen blir också späckad som vanligt. Stalljobb på lördag morgon och sen kiosken både lördag och söndag. Underbart -.-' men imorgon är det i alla fall bara en vecka till lady gaga! Gah vad jag längtar!! Haha :) näe hörrni nu ska jag sova. Med kärlek vänner


Ska sticka ut till Loreli och Lenonardo me...

Ska sticka ut till Loreli och Lenonardo med maja nu och sen blir det gymmet direkt. Hade egentligen tänkt springa femman men det är sjukt mörkt och vi kollade på pans labyrint på spanskan så känner man sig ju inte jättepeppad haha :) näedå men det var riktigt läskig ibland haha ;-) med kärlek vänner


Har precis skrivit engelska prov och sitte...

Har precis skrivit engelska prov och sitter nu och försöker skriva ut min bokrecension. Går sådär. Men nu är i alla fall förmiddagslektionerna avklarade och i eftermiddag väntar matte, naturkunskap och spanska. Underbart... Med kärlek vänner


in the flesh

helt galet vad trött jag har varit idag. usch och fy, det är jobbigt!
Men jag har iallafall klarat av spanska, svenska, historia och nu senast engelska. om 25 minuter är det dags för idrott, men innan det tänkte jag börja renskriva min engelska som ska vara inne imorgon och som jag inte läst ut boken och började skriva på på lektionen (Y) hurry hurry Sofie!
Med kärlek vänner

hm.. insåg när jag skrev rubriken att jag inte kan stava till "flesh/flech/flesch.
insikt

aktiv dag!

Har haft fullt upp hela dagen och kom inte hem till Ragårda förrän nu.
Dagens lektioner var Löshoppning, hästkunskap och så ridning som sista lektion. Gick faktiskt riktigt bra och det kändes otroligt skönt att höra att min ridlärare tyckte att min sits förbättrats sen jag började på skolan. Det har känts bättre när jag ridit, men det är ju alltid härligt att få det bekräftat, för gud vad jag har kämpat och känt mig som en nybörjare på de här lektionerna, men precis som min lärare sa så ger det bara positiva effekter på hästryggen. super!
Efter middagen drog jag & Maja direkt (herregud! det är ju kolsvart ute vid 5!!) till Loreli & Leonardo som vi fått reda på att fölet heter och pysslade lite med dom i en timme. Försökte rycka Lorelis man, men det gick sådär. inte hennes favoritgrej. jaja, det är bara att gå på det imorgon igen :)
Var hemma en liten stund sen innan vi drog till idrottshallen för lite gymträning. dock var det nåågra fler än vi som tänkt den tanken så det blev lite improviserat men det var ändå skönt att röra på sig! Sen gick vi direkt till kvällsfikan och mötte upp med Ellen & Edda så satt vi där och spårade ut TOTALT i vårt samtalsämne! underbart. haha
Team Ragårda Bollerup 2010♥
Näe, nu ska jag hoppa in i duschen och göra lite läxor.
Med kärlek vänner


bildbomb

Tänkte få tummen ur röven och lägga upp lite bilder från São Miguel.
njut vänner.
¨
Med kärlek vänner


To die for? Oh yes!

Man skämtar ju inte bort hennes klänning!

vad hände nu då?

Ligger och tittar på Sex and the city 2 efter att nyss ha avslutat Dear John. Två bra filmer på samma kväll. två tummar upp!
Annars har det mest varit jobb och slit idag, haha ;D nädå, nu ska vi inte klaga. Har ju haft trevligt sällskap av en viss Zara Frick stora delar av dagen!
bara nämna EN gång till hur fruktansvärt grym Oskar Linnros var igår! gaah. Loooovely!
näemen gud vad jag hoppar. noll sammanhängande känner jag, men vad fasen. man behöver väl inte alltid vara politiskt korrekt?
Vet inte riktigt vad jag har med att berätta. Tyckte jag hade supermycket att skriva om innan jag började, men nu har jag tydligen glömt precis allting. så kan det gå när man är senil som få.
jaja. kommer jag på vad jag ville dela med mig av, återkommer jag.
so long. a pic form Azorers.


På väg hem efter att ha sett oskar Linnros...

På väg hem efter att ha sett oskar Linnros på the tivoli. Så jävla grym var han! Man vill ju rent spontant bara gifta sig med honom! Helt övergrym! Och man blir ju inte heller dåligt taggad till lady gaga om två veckor heller. Nejnej. ååh vad jag längtar! Näe nu ska jag ta mig hemåt. Med kärlek vänner


love, it taught me to lie...



Det blev visst inget bloggande igårkväll. ...

Det blev visst inget bloggande igårkväll. Haha my bad. Nu är jag i alla fall ute på väla och det blåser som om livet stod på spel.... Så det är inte utan att man saknar de 20 gradiga dagarna på sao miguel... Men nu ska jag ägna mig helhjärtat lite åt shopping. Det funkar alltid. Med kärlek vänner


Tillbaka på svensk mark och sitter i en ta...

Tillbaka på svensk mark och sitter i en taxi på väg hem. Resan har varit helt super och ritten igår var svårslagen. Gud vad underbart det var att galoppera längs med sjöarna! Skriver mer när jag är hemma ikväll för så fort vi har lämnat väskorna åker vi och hämtar världens finaste lilla hund. Som jag saknat henne! Med kärlek vänner


På plats i Sao Miguel

Tänkte slänga iväg ett litet inlägg innan min iPod dör för gott känns det som. Har inte velat ladda alls här nere varken i väggen eller i datan... jobbigt värre när jag har wifi på rummet... Idag har vi mestadels åkt bil runt om på hela ön. Badat i ett vattenfall sett naturligt kokande vatten och sett utsikten från Eldsjön. Underbart fint!! Imorgon ska vi åka till fler varma källor i Furnas haha. Känns som det enda vi gör r att bada i varma källor uppvärmda av vulkaner... Känns ju härligt. Haha ;D Näe nu ska jag kanske sova eller nått. Med kärlek vänner

RSS 2.0