Det hade kunnat vara värre.

Sitter i fönstret på mitt rum med datorn i knäet och på ena sidan om mig, utanför fönstret går solen ner över fölhagen och majsfältet, bakom mig brinner ett doftljus och på andra sidan dörren finns det härliga vänner. Det känns överflödigt att klaga.
Dessutom är Maja i Tomelilla och handlar nu och hon lovade att köpa saft och lite godis till mig så kvällen kommer helt klart spenderas framför tv;n.
Imorgon är det hemfärd efter 2 svinlektioner och naturkunskap, men hit igen på lördag för höstfest. loevlish! :D
Nu ska jag fortsätta på gårdagens resultatshow som jag missade igår på grund av en spontanpromenad igårkväll med Maja, Kim och Ellen. Blev en hel del filosofiska tankar där och då...
Ha en underbar kväll
Med kärlek vänner♥

sjuk?

Ligger i sängen, har håla och kollar på IDOL. känner mig fruktansvärt trött och på G att bli sjuk. precis vad som behövs inför höstfesten på lördag..
näe, med kärlek vänner♥

långa dagar och trista lärare

God eftermiddag kära vänner... ♥
Det är helt sinnessjukt hur fort dagarna går när man slutar halv 5. Sen är det mat och så, sen är man inte tillbaka i huset förrän strax efter 5 och då har ju kvällen redan börjat och med läxor och grejer också blir det inte mycket tid över. Men det är ändå rätt skönt. Och dagarna känns inte så långa som de faktiskt är, och det är ju tur. brukar ju vara tvärtom.

Idag har vi haft en massa, relativt roliga ämnen. Samhällskunskap, Engelska, Naturkunskap, Matte och Spanska.
Måste bara gnälla lite på vår engelska. Vet att jag innan har skrivit att min engelskalärare är sjukt dryg och så vidare, men herregud. jag tar tillbaka allt! Det är nämligen så att han har gått in i väggen (hmm.. 2 av lärarna i mitt A-lag gjorde det på Kunskap också.. my bad?) så vi har en vikare sedan förra vecka och han är inte ens dålig. Han är fruktansvärt opedagogisk, talar otydligt, lågt, skriver som en kratta och lektionerna är väldigt osammanhängande. Är riktigt jobbigt att ha engelska med honom. Man förstår ju ocksp verkligene hur stor roll läraren har i hur man tycker om ett ämne, jag menar jag brukar tycka engelska är ganska roligt, men har lite tappa gnistan sen jag kom hit... förhoppningsvis kommer den tillbaka!

Men ikväll blir det IDOL (som jag missade igår på grund av Friskis & svettis :O ) och sen gymmet med Maja och Lara. haha nu jävlar i det ska vi bli biff! :D

med kärlek vänner

Dagarna bara flyger förbi och ger mig ing...

Dagarna bara flyger förbi och ger mig ingen tid över till att blogga så det får bli såhär. Ett ganska kort litet inlägg direkt från sängen. Idag har det båda varit styrketräning i gymmet på idrotten och friskis & svettis på kvällen så känner mig onekligen fit for fight. Dock har vi en hej del läxor tills imorgon som kanske inte fått den tid jag hade velat ge de men känner ändå att jag kan det helt okej men i alla fall... Näe nu ska jag sova och helnjuta de timmar som är kvar innan klockan ringer för en ny dag. Med kärlek vänner


Är framme i malmö och väntar på bussen...

Är framme i malmö och väntar på bussen som ska ta oss till skolan. För en gångs skull var morgontåget i tid vilket innebär att jag kommer få sitta här i typ en halvtimme ;-) härligt! Men hellre det än att jag måste springa som ett djur för att hinna. För missar jag den kan jag inte ta mig direkt till skolan på något sätt... Har som vanligt bara hästlektioner idag så på schemat står det ridning, körning och ridclinic. Awesome!:) med kärlek vänner


hoppsan! så det kan gå!

Jobbade lite i kiosken när jag slutat i stallet idag och när klockan började närma sig stängning var jag ute och torkade borden. Plötsligt känner jag hur min näsa börjar rinna ohämmat och upptäcker att jag har näsblod! Kändes ganska sjukt eftersom att jag aldrig haft det innan! och tipset man alltid hört är ju att luta huvudet uppåt, så det var ju det jag gjorde, men USCH!! då kom det ju ner i munnen istället! fy vad äckligt det var!
dåklart pratade ju Zara med Linette, chefen samtidigt så hon började ju oroa sig och beordade mig att sitta still i en kvart. yeah right! Men en stund efter jag slutat blöda kom en kvinna som brukar agera sjuksköterska under tävlingar in och undrar vem det är som blöder så förskräckligt mycket näsblod... DÅ har alltså min chef ringt till henne och bett henne skynda sig till mig. Trevligt att hon bryr sig, men ändå. "Förskräckligt mycket näsblod" är väl kanske till att ta i haha (:
Nu ska jag fortsätta kolla på dansfeber.
Med kärlek vänner♥

Var på stallet och byggde bana till halv ...

Var på stallet och byggde bana till halv elva idag så missade kvällens idol. Såg det på play nu roligt att tre från helsingborg gick vidare. Eller ja. Två från helsingborg och en från höganäs som ligger ungefär 2 mil från centrum. Haha kul ju! Näe nu ska jag sova upp och jobba 7 imorgon!:)


kossor, grisar, kycklingar och bilder!

Sitter på bussen från skolan till Malmö och har äntligen lite tid att skriva. ibland blir det lite tight både med plugg och socialt liv.

Idag stod det studiebesök på schemat i kuren djurkurs grund så hela förmiddagen spenderade vid först på en mjölkproduktionsgård med 350 mjölkkor och sen på en slaktkycklingsgård med 76 000 kycklingar!!
76 000!!!! Det är sjuuuukt många! Trodde det skulle kännas jättehemskt att vara där, men de hade de verkligen superbra och de som drev gården var väldigt måna om sina kycklingar och ville att de skulle ha det bra! så det kändes superbra!

Igår var det ju skördefest på skolan också vilket innebar att alla ettor, treor och personal blev indelade i 12 eller 13 blandade lag och så lekte vi lekar i lagen hela eftermiddagen som tvåorna arrangerade. Var väl helt okej kul, hamnade inte med någon jag ens visste vem det var så det blev väl lite stelt och så... Sen åt vi helstekt gris som de grillade precis utanför idrottshallen där vi också satt och så.. som tur var hade de tagit ner grisarna när vi började äta, men ändå. Det tog emot lite att äta det.

Men egentligen så är det ju precis samma kött som det jag äter hemma och antagligen i skolan eftersom att Bollerups grisar till stor del går till Scan, så det borde inte vara så konstigt, men det blev så påtagligt när de första hängde över grillen och sen 20 minuter senare låg på min tallrik. Tur att jag itne haft grislektioner än, då hade det nog varit ännu värre!

Men innan jag slutar kladda mer på det här inlägget som blev väldigt långt tänkte jag visa lite fler bilder från hur jag har det här nere. tänkte att det kunde vara roligt att se (:





Hejhopp! Känner att jag inte riktigt skö...

Hejhopp! Känner att jag inte riktigt sköter min blogg just nu. Inte så tätt mellan inläggen så passar på att skriva lite nu. Jag är på väg till datakunskapen efter typ en timmes håla efter natten i morse. Och just nu råkar jag gå förbi det vi ska äta ikväll, det till säga hela döda grisar usch! Näe du börjar jag! Med kärlek vänner.


Trodde aldrig att jag skulle säga det men...

Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag sitter just nu sitter jag inklämd i en epa och delar på förarsätet med maja på väg in till hammelhög. Haha helt övergrymt! Ska handla lite saker på ica :) haha är sjukt sugen på att överge min moppe hemma och skaffa en epa! Haha nu ska jag minsann bli bonde på heltid! Med kärlek vänner !


trött som en häst. som det ska vara

trötter, trötter.
just nu sitter jag i köket på vårt kära Ragårda och har nyss spelar sällskapsspel med några nv-ettor och en bonde-tvåa. helt okej måndag. hade en spännande upplevelse på SE också som helt klart inkluderade hårspray & tuperingskam... hahah resten får ni räkna ut själva!
egentligen borde jag öva på mitt föredrag till imorgon och mina engelska glosor, men jag gjorde det lite innan, i alla fall föredraget och jag är supertrött nu och vill helst av allt bara krypa under täcker och sova....
men ska nog ändå ta mig i kragen och öva på föredraget. bara för att det känns lämpligt.
med kärlek vänner♥

Valvaka och så vidare

Sitter och tittar lite grann på Valvakorna i SVT & på tv4.
För en gångs skull tycker jag faktiskt det är riktigt intressant, det här med valet och jag känner att jag verkligen ser fram emot resultatet! Vill inte vänta och läsa vem som vann imorgon, utan få reda på det direkt, så det blir att sitta uppe ikväll, även om jag själv inte har någon egen, solklar politisk ställning.

Fick, på tal om nånting helt annat fick jag en hel del köpt på Väla /Ikea innan. Bland annat en superfin Trenchcoat från H&M

hittade ingen bild på den på internet och har ingen ork att gå och fota den, men ungefär en sån, fast med en huva så den inte blir lika buisness-like. Köpte lite annat till rummet också på IKEA också, så det blev lite trångt på moppen när jag körde hem med en stor IKEA kasse, en tvättkorg plus en kasse med mina ridstövlar och ridhjälm som jag hämtade på stallet, haha (:

Näe, nu ska jah fortsätta kolla på valet... som det ser ut nu  med ungefär 1600 distrikt räknade, så har vi Sverigedemokraterna i riksdagen.... känner mig kanske inte helt bekväm med det resultatet. men majoritet är majoritet.

Med kärlek vänner♥

Är på väla och har oförskämt mycket j...

Är på väla och har oförskämt mycket julkänslor och jag går och tittar på klänningar som passat till nyår, tjocka halsdukar samtidigt som jag lyssnar på i wish everyday could be like christmas... Riktigt illa... Hörs sen. Med kärlek vänner


om du bara visste! Då skulle du minsann inte ha......

Är såklart uppe alldeles försent... men orkar inte bry mig! Det är trots allt helg. jag tar smällen att vara trött som ett as imorgon. börjar vänja mig vid den känslan....

Såg på The last song innan och den var faktiskt ganska bra. lite förutsägbar kanske, men ändå bra (:
och nu sitter jag och slötittar på nån märklig film som jag precis tyckte jag såg Angeline Jolie skymta förbi i... Stulna år tror jag den heter...

Stannar nog bara uppe en stund till, tills min iPod har fått lite batteri så jag kan lägga mig i min säng och mysa med den, höll jag på att säga, men det menade jag ju såklart inte! Det hade ju varit jättekonstigt om jag hade gjort det så nu ska jag inte göra det, utan bara sluta skriva onödiga saker och gå och lägga mig... mer eller mindre. typ. kanske lite i alla fall. ähe. så fort jag lägger huvudet på kudden kommer jag somna som en liten gris, för egentligen är jag jättetrött, det är bara det att jag lyckats dölja det. till och med för mig själv. Det är ändå rätt duktigt!

och på tal om nånting helt annat så är jag galet sugen på att köpa häst.
med kärlek vänner♥

they're killing me!

Är klar för dagen! Äntligen!
Barnen var riktigt jobbiga idag, särskilt sista gruppen. hejhej noll fokus! och då pratade jag ändå om något de bad mig att jag skulle göra! otacksamma ungar! ;)

Nu ska jag bara hem och byta om innna jag kör ner till stan och träffar Bea lite! Super.
ikväll ska jag bara däcka framför datorn och kolla på alla veckans IDOL-avsnitt med en stor påse godis!

men inte får jag sovmorgon imogon, nej! stallet klockan 8, redo för dressyrtävling -.-' kommer vara D-Ö-D resten av den kommande veckan.

med kärlek vänner♥


träningsvärk och trötthet

börjar känna någon form av träningsvärksliknande känsla i mitt högra armveck och upp i överarmen... är det bra?
undrar om det kommer från kampen med fåret innan idag. slet ju rätt hårt i henne.... så kan det gå när det går som det går!
Ridningen gick btw grymt bra! Chris var superfin och alldels lagom! framåt utan att bli stissig, uppmärksam utan att bli stressad och så vidare! puss på den hästen. finis :D
och snart ska jag nog ta och försöka hoppa i säng. Är galet trött och ska upp tidigt imorgon och jobba. det är grymt störigt att jag slutar jobba halv 3 och sen måste jag upp till ridhuset igen halv 6 för att bygga bana till söndagens dressyrtävling... sjukt drygt -.-'
med kärlek vänner♥

totally made it!

puh! hann med tåget! som, inte helt ovanligt, var försenat. men men. det vart ju tur för mig! :D
så nu har jag tyckt i mig en drickyogurth och lite gott & blandat :D haha
jag har sagt det förut och jag säger det igen.Drickyoughurten är Guds gåva till mänskligheten!
med kärlek vänner♥

feeling sick...

Sitter på bussen, som nästan var en kvart sen, på väg från skolan och funderar på om jag kommer hinna med mitt tåg samtidigt som jag känner lunchen och fikan komma i en härlig mix högre och högre upp i strupen... nädå. no details. promise! ;)
ska bli överhärligt att rida ikväll! inte haft någon ridning i skolan denna veckan så det kommer bli grymt! :D
med kärlek vänner♥

fårklippning!

Idag har jag alltså klippt ett får... både ull och klövar! det var sjukt roligt faktiskt! :D haha
Fick dock ett lite vilt får som inte alls ville bli intagen från hagen och ifrån tagen flocken så vägen från hagen till fårstallet var en lite kamp, men sen blev hon superduktig och mysig! haha men hon fick lite ryck ibland och började springa omkring inne i boxen när vi klippte henne så smeknamnet blev "Rodeofluff" hah (:

men det gick bra! :D
nu ska jag gå ner och äta sen har jag naturkunskap och efter det är även denna skolvecka slut! galet vad fort det går :O

med kärlek vänner♥

På hur många skolor åker man och myser med...

På hur många skolor åker man och myser med några månader gamla föl på mentorstiden? Vet inte men vi gjorde det nyss och det ta underbart :)


the morning's looking good

Godmorgon alla fina!
Vaknade idag och kände för första gången på evigheter att det inte var supertungt att gå upp! underbar känsla en torsdag halv 7 vill jag lova.

nu ska jag alldeles strax iväg på matte, inte lika härligt kanske, men you got to do what you got to do...
med kärlek vänner♥

Har för en gångs skull verkligen kommit ...

Har för en gångs skull verkligen kommit i säng tidigt så nu ligger jag här och ska sova:) kvällen har spenderats framför tvn med maja, kim, patrik och andreas. Nice:) vad faktiskt ute och sprang 3 kilometers rundan med maja och andreas innan! Haha superfit kände jag mig då eftersom jag hade friskis & svettis passet igår med! Så nu ska jag bara fundera ut vad jag ska rösta på i morgondagens skolval sen ska jag sova:) med kärlek vänner


dagisperioden

mm... har haft rast sedan halv 10 och strax är det lunch, sen börjar nästa lektion tjugo över 12. underbart!

För Sverige, eller ja Bollerup i alla fall har kommit in i "dagisperioden" dvs när skolorna börjar, alla blir sjuka och alla smittar varandra! haha. och det gör ju en massa hålor i schemat :D underbart! kommer nog ångra det senare i höst när vi kommer behöva jobba igen det för vi missat 3 timmar engelska men iallafal.! jag njuter för stunden!

Men idag har jag i alla fall gjort något vettigt av min lediga tid, till skillnad från igår när jag bara låg under täcker och tittade på Scrubs :D haha.
har städat köket, hallen och mitt rum ordentligt plus diskat undan mina grejer som stått på mitt rum (: superskönt att ha det gjort så nu är det fräscht och nybäddat på mitt rum :D

näe, nu ska jag gå igenom matte och spanska läxan en gång till innan jag drar mig ner på lunch halv 12.
Med kärlek vänner♥

the evening

Sitter på Kims rum på hennes dator och skriver.
I sängen bli Patrik masserad av Kim och i hörnan sitter Andreas och umgås.

Kvällen har betsått av svettigt friskis & svettis pass med Maja, lite planering inför höstens IDOL säsong med Bea och nu allstå lite hederligt Ragårdahäng :)

en dag som verkade bli helt kass blev istället rätt skön. underbart när det blir så. inte sant?

ikväll blir det sänggång tidigt, så jag inte trött imorgon (:
med kärlek vänner♥

fuck it!

Är på sjukt dåligt humör... så nu tänkte jag passa på att gnälla en del. lev med det.

Är så sjukt jävla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. helt omöjligt att fokusera på spanskan innan klockan kvart i 8. Det är asdåligt väder. regnar och blåser och jag har inte tagit med min vinterjacka ner än ): dessutom så råkade jag gå in i vår kyls handtag innan så det gick av och nu måste jag fixa det på nått sätt, men vet inte hur -.-'

fan vad underbart!

men jag har i alla fall håla till klockan 3. så det är ju skönt. ändå liksom

still going strong!

Nu har jag varit lite duktigt och gjort i stort sett alla mina läxor! :D
iallafall de till imorgon! haha :)
men nu är det väldigt liv på övervåningen. Får väl gå upp och se vad som händer så man inte missar alltför mycket bara för att man har lite plugg haha (:

ned kärlek vänner♥

Nu är jag på g :) känner mig inte alls trö...

Nu är jag på g :) känner mig inte alls trött längre utan bara taggad på ännu en skolvecka! Nu kör vi! :-D


thinking and things like that

Har piggnat till lite sen jag gick av tåget, men att säga att jag är pigg är väl kanske att överdirva.
Men just nu sitter jag på Bollerupsbussen och lyssnar på Samson med Regina Spector om och om och om igen!
helt sinnes galet bra är den!

en annan tanke som slår mig såhär 10 i 9 en måndag är om jag ska köpa biljetter till både IDOL i Malmö och i Göteborg eller bara ta en stad. Det blir annars dels ett väldigt farande på helgerna + att jag i så fall missar 3 ridlektioner i rad eftersom att det är IDOL i malmö den 26:e och Göteborg veckan efter dvs. 4 december. Saken är ju bara den att jag ska ju på Lady Gaga i Malmö 19:de som är veckan innan IDOL i Malmlö... Är det värt det?

Något att fundera på.
Ha en bra vecka!
Med kärlek vänner♥

Sitter på tåget och är så jäkla trött att ...

Sitter på tåget och är så jäkla trött att jag tror jag ska dö! Mår typ illa åt min frukost så livet är toppen.


freakin' awesome!

Kan inte sluta lyssna! 
sjukt duktig tjej och helt galet grym låt!

where did it go?

Herregud vad fort helgen har gått! tyckte jag alldeles nyss satt på bussen från skolan till Malmö och imorgon är jag på den igen, fast åt andra hållet. En ny skolvecka väntar. Det blir skolval, Friskis & Svettis med Maja, fårklippning, plugg och lite hästar. lovely! 

Har nog en del läxor också som man kanske borde jobbat upp i helgen, men jag orkade verkligen inte! har varit helt galet trött! men det är det som är så skönt med att ha profil (vilket i detta fallet innebär hästämnen) hela måndagen. att det är aldrig kris som man inte gör läxorna på helgen, man har alltid måndagkväll på sig! :D

Nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon blir det upp klockan 6 och ta tåget 7.10 till Malmö. Ska försöka få min fina dator att fungera på tåget.. den ville inte i fredags ):

sånt är livet.
med kärlek vänner ♥

Vaknade sent idag. Typ kvart i tolv trots ...

Vaknade sent idag. Typ kvart i tolv trots att jag gick och la mig vid midnatt igår. Helt galet trött var jag! Annars har dagen ägnats åt shopping på väla, familia och ikea. Blev lite skor, gummistövlar en fotoram och lite sånna saker. Var egentligen på jakt efter en jeansskjorta som jag sett på hm.com men hittade den inte i butik :-( men hittade däremot en riktigt fin jacka i trenchcoat typ där är bara lite osäker på om jag där nån glädje av det på skolan.... Får väl se om jag kanske införskaffar den nästa vecka istället :) nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska strax städa lite på mitt rum och cykla till maxi och handla frukost till imorgon... Älskar att äta på smällfulla morgontåg -.-' näe :) ha en bra kväll! Med kärlek vänner


saturday night - sleep!

Ligger och tittar på på veckans IDOL avsnitt. Gäller ju att hänga med redan från början, haha :D
är i övrigt helt galet trött i mina ben. hela veckan har jag varit trött rent mentalt, men nu är jag liksom trött fysiskt. mycket jobbigare faktiskt! men nu ska jag inte ligga här och klaga... eller ja varför inte :D
ikväll är planen typ att sova. Är helt galet trött och kommer inte få någon sovmorgon nästa vecka. tagga dressyrtävling -.-'
nädå, nu ska vi inte vara bittra.
med kärlek vänner♥

back home

Nu sitter jag på mitt rum hemma i Helsingborg och skriver ner lite grann vad jag ska säga på mina teorilektioner imorgon. känner verkligen att jag är ute i god tid... -.-' haha bättre sent än aldrig!
Red Chris idag med. gick helt okej, han var lite stökig idag. hela tiden antingen eller aldrig ett mellanläge och dessutom superstel.
näe, nu ska jag fortsätta med min planering annars kommer jag aldrig komma i säng!
med kärlek vänner♥

Nu har jag precis avslutat två lektioner ...

Nu har jag precis avslutat två lektioner i kursen djurkunskap grund vilket innebär att jag har mjölkat en ko för hand mat matat får ur handen. Haha nästa vecka står bland annat fårklippning på schemat. Ibland är det bra spännande att gå ett naturbruksprogram haha :-D nu ska jag hoppa in och duscha åt mig all lukt innan lunchen sen är det bara en naturkunskapslektion innan jag åker mot helsingborg igen :) med kärlek vänner


RA4

Det är fullt håll igång här på Ragårda som vanligt ikväll. fast idag är det bara mimmi och tre bönder så det är helt okej. Vi har både hunnit baka och äta chokladkaka sedan kvällsfikat mellan 8-9, haha! Det gäller att ligga i! :D
Bollerup - En plats att växa på...
näe, tänkte faktiskt att jag skulle se om det gick att lägga upp några kassa mobilbilder så att ni kan få se hur det ser ut här, och lite hur folk sen ut efter 3 veckor på landet haha :D
jag vet inte om ni ser, men om man tittar noga kan man se ett litet gult hus längst ner på vägen. Där bor jag! :D
vindskydden i Vantalängan
Vantalängan
precis bredvid huset... de små svarta prickarna är unghästar (:
Andreas. en av bönderna som hänger här jämt ;)
Mimmi
med kärlek vänner♥

light or no light?

åh förresten! en sista grej bara!
testa säg den här meningen fem gånger direkt efter varandra
there's no need to light a night-light on a night like tonight



internart vs. kunskap

åh Gud. De som bodde här på Ragårda innan kom hit för en stund sen, oinbjudna och i och med att de hade skapat ryktet "Horhuset" så fick vi veta en hel del detaljer som jag nog tror vi hade klarat oss bra utan... usch.
sen fortsatte jag, Kim, Maja & bönderna att kolla på Remember me. underbart! slutet är lika grymt bra varje gång!! love it! nu måste jag bara se Dear john & Letters from Juliet också! (: Ingen annan som vet en bra film?
näe, nu ska jag sova. Böjar inte förrän 8 imorgon, så det är ganska skönt.
Elleer egentligen är det sjukt! När jag gick på kunskap tyckte jag det var hemskt att börja kvart över 8 varje dag och jag älskade måndagarna när vi började 9. och här bara sväljer man det faktum att man börjar halv 8 nån dag och att man börjar kvart i 8 oftare än vad man börjar hel! plus att jag tyckte att ph-dagarna när vi gick till tjugo över tre, eller ja, vi var tvugna att stanna tills dess, men vi gjorde ingenting efter klockan 2, var pest, medans dagarna här som pågår till halv 5 så gott som var dag inte känns sådär farligt långa...
måste bero på internatet! lovey!
näe nu måste jag verkligen sova!
med kärlek vänner

Sitter och väntar på att samhällskunska...

Sitter och väntar på att samhällskunskapen ska börja... Har haft spanska och svenska redan och börjar lämna mig ganska trött. Ska bli skönt med lunch sen om en och en halv timme och med idrott som sista lektion. Känns som att lite fysisk aktivitet inte skulle vara helt fel! Grejen är den att vi har engelska mellan lunchen och idrotten och vår engelskalärare är superdryg! Tisdagar är helt klart den segaste dagen! Med kärlek vänner


just take it easy

Alla läxor är gjorda, väskorna från helgen är uppackad och jag sitter själv i huset. en väldigt skön måndagskväll med andra ord.
Tittade på premiären av Biggest looser sverige och kan inte säga att jag blev dirket imponerad.... kändes lite B om jag ska vara ärlig! men det är nog bara för att man har vant sig vid den amerikanska versionen, så det kanske blir bättre, vad vet jag.
men en sak vet jag och det är att  IDOL, mitt kärleksbarn börjar imorgon! taggataggatagga!
haha med kärlek vänner♥

Första lektionen var faktiskt ridning. Fy...

Första lektionen var faktiskt ridning. Fysisk ridning. Underbart att göra nått som man ändå inte känner sig helt handfallen med. Fast samtidigt känner ju ingen av oss hästarna och vet inte vad vi kan förvänta oss... Fick i vilket fall som helst en häst som heter diamond. Inte riktigt min typ om man säger så... Men det blir nog bättre. Hoppas jag! Nu ska jag ha ridclinic! Med kärlek vänner


Helgen!

Varit en perfekt händelserik helg. Hänt tillräckligt mycket för att inte ha tråkigt, men inte så mycket att jag inte hunnit vila nånting. sånt är skönt.
I fredags när jag kommit hem till Helsingborg, åkte jag upp till stallet och red. trillade av på stallet största häst, Chirs som är ca. 180cm i mkh. haha, kändes lite ironiskt när senaste jag trillade av var på en ponny -.-' men, han var ändå SUPERduktig!! söte! haha (:
Igår efter jobb och grejer träffade jag mina fina vänner Zara & Olea och tittade på lite film med de och umgicks rent generellt. avverkade Valentien's Day och Tim Burtons tolkning AV Alice i underlandet. plus att vi hann börja lite på Remember me, men då var alla så trötta att vi stängde av och åkte hem. Socialt! :D hahaha! underbart.
och idag har jag som sagt varit på ullared och faktiskt köpt en hel del. Köpte bla. en del saker till mitt rum på Bollerup som för tillfället är väldigt opersonligt, så nu har jag köpt lite nya grejer som jag ska asa med på tåget och bussen imorgon -.-' härligt! Var också en sväng på det nya IKEAt i Helsingborg. galet stort och fint var det där inne! mycket bättre än det förra! så nu är det bara nya Väla som ska bli klart också, sen kan man ju hänga där ute 24-7!
näe, nu måste jag gå och lägga mig, upp vid halv - kvart i 6 imorgon.
Med kärlek vänner♥

Hoppsan! Att säga att det varit tätt mel...

Hoppsan! Att säga att det varit tätt mellan inläggen är väl kanske att överdriva... Men lovar att skriva lite och jag kommer hem för just nu är jag på väg till ullared för att införskaffa lite nödvändigheter till mitt rum på skolan :) med kärlek vänner


Åh nej! Upptäckte nyss att jag börjar r...

Åh nej! Upptäckte nyss att jag börjar redan halv åtta imorgon! Men eftersom att det är fredag och många ska åka hem så slutar vi redan klockan två :) så då blir det bara snabbt ner till huset och sen på bussen till malmö :) näe nu måste jag verkligen sova! Med kärlek vänner.


det får gå som det går när det går som det går

Planerna var att tre tjejer skulle komma och laga lite pannkakor hemma hos oss. nu är hela köket fullt, inklusive de två bönderna som var här igår, och i för igår.... -.-'
kommer behöva gå på social detox efter den här helgen! fast det är såklart inte möjligt. jobb hela lördagen och till Ullared på söndag.
jaja. keep it up Sofie. Får lite "egentid" på tåget imorgon. ska ändå bli ganska skönt. Då ska jag råumgås med min iPod :D haha
näe, nu måste jag nog pallra mig ut och fortsätta vara social.
med kärlek vänner♥

på G

Hinner bara skriva lite snabbt nu (:

är på väg till datakunskapen och har innan dess hunnit med lite saker som är bra att hinna med typ, duscha, tvätta och städa mitt rum :D haha har liksom haft håla sen kvart över 9 så har haft lite tid över (:

men nu är det alltså dags för lektion igen!
vi hörs!
med kärlek vänner♥

by night

Jag hamnde visst inte i säng... istället har jag precis avslutat ett par timmar långt samtal med Kim, min hushomie och Andreas, en bode som hjälpte mig med min cykel. mycket trrevligt måste jag säga.

dock är det ju tyvärr ganska sent om man ska orka pallra sig upp innan halv 7, men ja ja. Det är väl smällar man får ta.

Godnatt med kärlek vänner♥

bönnerna

Vi har haft bönder på besök nästan hela kvällen, men nu känner jag att jag börjar bli trött och vill sova...
fast på riktigt, livet här är så sjukt roligt!! De som gått på Kunskap förstår vad jag menar om jag säger att det känns som att leva i Gamleby! principen är det samma förutom att jag här hela tiden lär känna nya människor, och att jag kommer bo här i 3 år istället för 4 gånget utspritt på 4 år.
Imorgon har jag lektioner mellan 7.45-16.30, men har en lång rast mellan första och andra lektionen eftersom att vi är halvklass, så det är skönt. kan man sova lite där :D haha
och sista lektionen är profil, alltså hästämnen så det är ännu bättre :D haha
näe, nu ska jag se om jag antingen kan köra ut bönderna eller sova ändå!
med kärlek vänner♥

spanskamaria

tjolahoppsanhejsan! :D
Nu har jag haft mina sista lektioner och hunnit äta lite. och nu sitter jag alltså här som en annan klump och gör absolut ingenting.
blev sjukt trött efter matten i eftermiddags så var helt oseriös på spanskan.. känns verkligen som ett super förstaintyck -.-' haha men spanskläraren här var inte på långa vägar lika grym som Maria... saknar hennes undervisning grymt mycket!
näe, nu borde jag sätta mig och skriva på min svenska som ska vara inne imorgon.
med kärlek vänner♥

lunch

Sitter och har lunchrast inne på mitt fina rum. Morgonen har bestått av en mycket... intressant samhällslektion och en galet dryg engelska lektion. känner mest att jag vill åtgärda min engelskalärare på valfritt sätt!
Så nu har jag lunch i ungefär 20 minuter till sen ska jag ha naturkunskap, fast jag vet inte riktigt var... förkortningen ML är ingen jag känner igen :S jaja. får väl leta upp nån i min klass och hänga på :D haha
näe, men vi hörs senare.
Med kärlek vänner♥

RSS 2.0