ae.

Egentligen har jag supermycket att skriva om. jättemycket saker jag vill dela med mig av. Jag har också mycket andra saker jag borde göra, borde säga och borde spendera tid på. Men det går liksom inte. mitt sinne är förlamat. jag kan inte tänka, kan inte inse någonting. allt är bara stopp. jag är bara trött, vill sova och inte vakna för än vinden vänt...

ingenting är roligt, inte i längden. bara kortvaraiga stunder av glädje, men känslan är i efterhand omöjlig att återskapa. Den enda insikt som min hjärna lyckas ta in är den om människans, min egen meningslöshet. jag kommer aldrig göra något som kommer ha betydelse för framtiden, jag har heller ingen ambition att göra det, ingen ambition att göra något som kommer göra skillnad i de viktiga sakerna. Allt jag kommer ägna mig åt under mitt liv kommer bara banalt för framtiden så vad spelar jag för roll?

lyssnar på musik, på hög volym. det brukar ge mig hoppet tillbaka, men inte ens Celine Dions djupa, otroligt vacka sånger kan bryta min meningslöshet. jag är trött på min egen röst, alla andras röster och hela min omgivning... men samtidigt vill jag inte flytta, vill inte åka på semester. för om jag åker bort kommer jag bara vilja vara hemma och om jag stannar hemma kommer jag bara vilja vara borta, så jag gör som jag alltid gör and takes the easy way out... Det kanske inte gynnar mig men det hjälper mig för tillfället, så jag slipper längta någonstans just nu. och det är skönt. att inte behöva fokusera så väldigt mycket på det som ska hända. jag villbara vara i det som redan har hänt. Det ärsom en trygghetszon där allt redan står klart, när jag redan har facit i hand och även om det inte är positivt så har jag i alla fall hunnit vänja mig vid tanken.

jag måste sluta med det här. Det är inte bra för mig. jag borde gå ut och göra saker, men det regnar och jag kommer bara frysa så himla mycket och kommer bli blöt... och dessutom vet jag inte vad jag vill göra. jag känner inte ens för att rida, men jag känner för att springa, men jag orkar inte. jag borde motionera med i övrigt. det borde alla...

Åh herregud min skapare och alla hans avb...

Åh herregud min skapare och alla hans avbilder vad trött jag är och jag har helt galet ont i halsen. Liseberg har den effekten på folk... Nu ska jag bara sova, sova, sova. Ha det bäst.


Är på väg hem från skolan. Galet hungr...

Är på väg hem från skolan. Galet hungrig och trött... Ingen lunch på torsdagar you know. Så nu längtar jag mest hem till mat och sen måste jag pallra mig till kiosken and make some money.... Ha det :)


ESC -10

Eurovision song contest är ju igång för fullt just nu, och nörd som man är får man väl försöka ha lite koll :)
semin igår sög ju honestly hårt! vad fasen har balkan skickat för låtar i år?! både Serbiens, Bosnien-Herzegovina (noll koll på stavningen på det där...) och F.Y.R Makedoniens bidrag var ju på riktigt helt crazy bananas. på ett negativt sätt...

Fast några låtar var ju ändå bra. som Belgien, Albanien & Lettland. och sorgligt nog tävlar ju vårt kära Sverige först på torsdag, där flera av de sergetippade också är med... -.-'. ex. Israel & Armenien.
Men om jag inte får hålla på Sverige i tävlingen hejar jag utan tvekan på Israel. Låten är så himla fin, även om jag först tyckte det lät väldigt... annorlunda att sjunga på hebreiska, det passade liksom inte riktigt, men efter några lyssningar (okej... man accepterade i mitten av låten första gången. krydda inte sofie!:) så blev det riktigt, riktigt bra, även om man inte förstår ett ord av vad han sjunger :P jaja, man kan ju inte få allt.

sen om vi ska prata lite om det andra bidragen, det som redan är i final, så måste jag säga att flera av dom också är helt genom fuckade... fast Tysklands bidrag också är riktigt mysigt. jag gillar hennes uttal lite... fast jag kan inte avgöra om det är liksom typ "miss-li engelska" eller ovanlig tysk brytning... sv årt att lista ut, men va fan.. låten är fett mysig :D och den sätter sig på huvudet sjukt fort!

så jag hoppas mest på Isreal, Belgien och Tyskland. och såklart Sverige med Anna. även om det är tufft på tordag hoppas jag verkligen att hon i alla fall till final, och enligt de komentarer som finns på youtube så är det ändå ganska många som hoppas på henne i top 10... så då känns väl en finalplats i alla fall inom räckhåll eller?

Jag tycker i alla fall verkligen att anna förtjänar sin plats. hon är bra, låten är bra, men konkurrensen är hård. Anna -  jag hejar på dig :)


På väg in på cykel mot de mer centrala ...

På väg in på cykel mot de mer centrala delarna åt meteropolen helsingborg. Näe nu ska jag inte ljuga... Haha men jag är i vilket fall som helst på väg, p* viss text saknas *


Godmorgon. Idag ska jag bara chilla kanske...

Godmorgon. Idag ska jag bara chilla kanske plugga, lyssna på massa bra musik och ha det bra :) vad hittar du på idag? Puss&hej


På väg hem efter en lång dag nere i de mer...

På väg hem efter en lång dag nere i de mer södra delarna av skåne. Det började med malmö med Olea vid ett-tiden. Gick mest i centrum och hade det supernice. Världens bästa väder! Sjukt varmt och galet skönt. Runt eftermiddagen kom ett sms från zara att hon var sugen på " gå omkring i lund och äta glass" så vid halv 7 tiden blev mot lund och lundakarnevalen. Ingen större sensation om du frågar mig.... Och det blev ingen glass heller :) men det var härligt att bara umgås i alla fall. Och nu är jag då alltså på gående fot på väg hem från bussen som tog mig från stan till berga. Det är typ bara motorvägen och fåglarna snön hopp och än så länge har jag inte mött en enda människa. Rätt så skönt eftersom att hela dagen har varit ett ena stort socialt spel. Imorgon tar jag igen det. Då ska mamma och pappa till laholm och andrea är på fest i malmö ikväll så hon åker direkt till skolan sen... Det ska bli skönt. Ha en bäst helg vänner :)


Hamnade av någon outgrundlig anledning på ...

Hamnade av någon outgrundlig anledning på lundakarnevalen med zara och Olea. Crazy!


Hur fan kan en klänning i en storlek vara...

Hur fan kan en klänning i en storlek vara slut i hela jävla malmö?!:-/ sveriges tredje största stad! Herregud! Jag har i ide eller typ dör... Jag vill ha den fucking klänningen!


friiiiiiiday :D

Nu ska jag faktiskt ta och skriva ett lite mer riktigt inlägg istället för mina så korta uppdates med senaste upptäckten i mitt liv. SMS-bloggning. haha mycket bra uppfinning av blogg.se tack för den!

dagen har iallafall dels spenderats i skolan med "poker-orientering" och massa leker med världens bästa klass. Kunskapsskolan Helsingborg klass 9:5 handledare: Lidija. <3 gud vad jag kommer sakna alla! 25 dagar kvar tillsammans!

till stallet sen och träffa lite människor. mysigt. hem snabbt och trycka i mig en hawaii barnpizza (kärlek) innan det bar av ner till gröningen tillsammans med Zara & Olea för att planera sommaren. kommer bli bäst. sen vidare till mezo, fikade ute. så himla skönt! :D supermys.

dagens ord: parallellt. vädligt välanvänt idag kan jag berätta.
Dagens samtalsämne: Tid. Vad är egentligen tid och vid den absoluta noll-punkten går tiden fortfarande då. går tiden parallellt med vår värld eller parallellt i vår egen värld. Inte helt enkla frågor att fundera på, men en del svar har vi kommit fram till, fast det tog ett tag.
alla borde testa att fundera på sånna frågor. inte helt lätt, men ganska... förlösande på  något sätt.

nu ska jag alldels snart gå och lägga mig, för jag är väldigt, vädigt trött :)
puss&hej

Är på väg hem från mezo och gröningen med ...

Är på väg hem från mezo och gröningen med zara och Olea:) supermysigt :) jag har världens bästa vänner :-D


Är på väg hem från skolan. Solen steker de...

Är på väg hem från skolan. Solen steker det är typ 20 grader varmt och det är helg. Idag ler jag.


... Jag fattar inte hur det fortfarande ka...

... Jag fattar inte hur det fortfarande kan lukta efter branden på tryckeriet här i helsingborg som visserligen brann väldigt väldigt mycket, men herregud det var ju över en månad sen!


Hmm... Alla som går förbi i stallet har ...

Hmm... Alla som går förbi i stallet har linne på sig. Själv går jag omkring i en typ långärmad med linne under och stickad halsduk... Känner mig lite utanför. Bäst att i alla fall ta av sig halsduken...


Är ute med kelly en kort kort runda innan...

Är ute med kelly en kort kort runda innan jag måste till stället om exakt 7 minuter... Vädret är underbart och jag älskar min hund. Le mot världen vänner. Idag är en bra idag.


40 minuter kvar i skolan sen blir det kios...

40 minuter kvar i skolan sen blir det kiosken. Härlig torsdag....


happiness

godkväll alla solstrålar ;)
känns som att det var 100år sen jag satt vid en dator och bloggade sist. Vårt internet har varit laggat i typ 2 dygn, men i eftermiddags lyckades min kära fader fixa det med hjälp av några snubbar i Skelletfeå (?) fråga inte.

Nu brde jag dessutom antingen städa mitt rum... eller typ gå och lägga mig för jag är så galet sjukt trött jämt och hela tiden så man tror ju knappt att det är sant! Längtar bara efter att kunna sova, och inte göra någonting en hel dag. Tror att söndag blir en perfekt dag att göra det... undrar om Zara & Olea har lust att hitta på nått då...
Nu känner jag extremt starkt att jag längatr tills på fredag! Att cykla till stallet med Olea vid 4 som jag gjort de senaste åren, varje fredag. Säga alla vanliga saker. "fan asså. det är ALLTID motvind på Depågatan" och så vidare. Sen dyka in i kiosken och träffa Zara, snacka lite med henne om vad som hänt i veckan och sen strosa vidare ner till stallet. kanske träffa Bea & Sara. kolla lite är Carro rider. Träffa Sassa... pussa en massa på Sky och Liberton och bara vara så himla ledig man kan bli! tillsammans med alla de man tycker allra bäst om!
Det är ta mig fan lycka!

Nyduschad och klar för kvällen :) eller ...

Nyduschad och klar för kvällen :) eller ja, kvällen innefattar ju bara sitta vid datorn och städa rummet, men ändå :) löpningen idag gick kasst! Kände mig helt slutkörd i benen redan när jag värmde upp med 5 minuters långsam jogg... Inte okej! Hur skiljer man på en formsvacka och överträning? Jaja. Solen skiner i alla fall så ha en underbar kväll! Big love!


Sitter på cykeln på väg hem från skola...

Sitter på cykeln på väg hem från skolan nu. Det är helt galet fint väder och det är hur skönt som helst efter flera dagars regn! Har fått en del gjort i skolan idag, så himla gött nu när nian snart är över. Var även på nån hälsoundersökning hos skolsystern och fick reda på att jag inte var så lång som jag trodde, haha. Positivt! Var bara 1.72 och jag trodde jag var 1.74! :-D haha:) snart, och jag är hemma blir det nog ut med kelly en lång runda i det härliga vädret och sen till bruces och springa. Längtar faktiskt lite. Ska bli galet härligt! Le mot världen vänner. Idag är en bra dag!


Ligger och tittar på roast på berns. Bara ...

Ligger och tittar på roast på berns. Bara tjejer idag, lite speciellt men ganska bra :) kan behövas i den mans dominerande humorbranchen. Tummen upp!


Hejhopp vad jag har bloggat dåligt de sen...

Hejhopp vad jag har bloggat dåligt de senaste dagarna! Jag skyller på ULK där jag hade moblien avstängd under hela kursen så det hanns inte med då. Och kvällen spenderades såklart med dom andra kursdeltagarna. Eftersom att detta var sista gången så kommer vi ju inte ses igen. En helmysig kväll blev det i lördags i alla fall :) var hemma från malmö vid sex på söndag kväll och var helt galet trött! Sen idag var det ju skola och så som vanligt och äntligen börjar jag få saker klara! Fick reda på resultaten i matte nationella proven. Klarade mitt VG utan problem! Så himla skönt! Så nu ska jag bara avsluta det steget jag är på sen är jag KLAR! Och har skrivit färdigt mitt steg 34 i engelska så det ska bara rättas och lämnas in sen är jag klar med engelskan också. Helt amazing!:-D puss&hej


Äter frukost för tredje gången denna morgo...

Äter frukost för tredje gången denna morgonen :) just nu på scandic segevång. Snart börjar nog kursen... Heja oss!


shopping!

Hemma efter en lång dag med massa shopping i Malmö som slutade med ett par jenas från Zara & en parfym från The Body Shop :)
åkte direkt till stallet sen och förbredde lite inför ULK 3 imorgon!
så nu borde jag packa... fast jag orkar inte så istället ska jag sitta och feta i mig resten av mina popcorn och lyssna på Äntligen Helg :D

ha det bäst <3

Shoppar vidare för fulla muggar! Hittills...

Shoppar vidare för fulla muggar! Hittills har det resulterat i ett par jeans från zara och just nu hoppas jag att en supersnygg jacka jag hittat passar kalasbra. Idag är en bra dag vänner. Le mot världen!


Går omring inne på zara i malmö med andrea...

Går omring inne på zara i malmö med andrea. Helt galet vad mycket fina kläder de har!


reday...steady...study!

så. nu ska jag börja plugga om 7 minuter. (haha måste ha lite hjälp på traven med min självdiciplin!). men med Lady Gaga på högsta volym på stereon ska det nog gå bättre.

puss&hej

Godmorgon hela världen! Idag väntar en väl...

Godmorgon hela världen! Idag väntar en väldigt massa plugg och sen lite löpning på kvällen:) helmys! Hoppas alla får en bäst dag!


Döda mig! Mina jeans har gått sönder igen!...

Döda mig! Mina jeans har gått sönder igen! Det har börjar bli bisarrt!


bilder.

Kom på att min mamma fotade lite när jag hoppade i söndags. kan ju faktiskt lägga upp de här lite snabbt innan jag måste dra till stallet :)




sorry för den risiga kavlitén. det blir inte bättre än så.
Ha det bäst <3

Student bal

Dagen idag har spenderats nere i Tomelilla, på Bollerup och vid Svaneholms slott för att titta på min kära syster och her classmates när de skulle på sin bal. De var superfina allihopa. Har nog aldirg sett så många, fina klänningar på samma ställe! galet.

Åkte hemifrå vid 12 och var inte hemma förrän vid halv 8, så nu är jag supertrött fast jag borde både springa och plugga. Blir nog lite av det sistnämda i alla fall annars kommer jag aldrig hinna!

imorgon är det "fredag" och hur skönt är inte det på en skala? seriöst! och på fredag blir det mamlö med Andrea och bara shoppa! galet mysigt! :D för hon kommer förvinna snart :( Hon har fått jobb på en turridning i Portugal så hon ska vara där i ett halvår. Superkul för henne verkligen! :D wish u all luck sis.!

puss&hej

Sitter vid ett supermysigt gatukök i solig...

Sitter vid ett supermysigt gatukök i soliga tomelilla :) galet mysigt. Snart bär det vidare mot bollerup och systers studentbal:)


Springtime!

Det blev en minst så lång och tuff dag som jag förväntade mig igår. Från 10-12 hade jag teorier, tack Bea som är mitt mentala stöd! Sen snabbt som attan hem och duscha och byta om, sen träffa Olea i stan fem i ett. Hämta ut alla grejer till Springtime och så för att sen fortsätta till MQ och leta skolavslutningskläder. Har inte hittat den beiga/bruna kläningen som jag lade upp här innan någonstans! varken på Väla eller i stan. inte heller den vit volangklänningen i rätt storlek -.-' men ska till Mamlö på fredag med Andrea så får väl kolla där.

Hann inte med så mycket mer än MQ innan Olea skulle hem och på US-möte (som jag missade) så jag kutade runt halva Helsingborg för att leta rätt på ett ställe där som sålde pasta som takeaway, fast jag kom inte ihåg var det var... är tydligen både senil och har dåligt lokalsinne! såklart låg det inne på Knutpunkten som är ungefär som Centralstationen i alla andra städer -.-' typiskt mig.

köra upp till Idrottens hus och byta om till löparkläder som jag så smidigt hade pregat ner i min väska för att sen köra tillbaka och gå bort mot Henry Dunkers plats där starten skulle gå. Sjukt jävla mycket folk! 2000 löpare! galet.
själva lopper gick faktiskt väldigt bra! Fick bara så väldigt enormt ont i mina stackars hålfötter! de klarar 5km sen blir det 5km på ren vilja!

men dom som sätter ut banan är så himla elaka! sista 1,5 kilometerna är bara en lång, lång, lång helt spikrak asfalterad väg. känns som den aldrig ska ta slut. och sen Kullagatan (shoppinggatan) upp och i mål. helt galet slut, men ändå väldigt nöjd. kollade tiden nu 58.14. Så jäkla nöjd :D


I mål!! Tror det blev en tid på ca. 59 min...

I mål!! Tror det blev en tid på ca. 59 minuter!nu ska jag upp och bygga bana :)


weekend!

åter igen sitter jag med min söta dator i knäet och myser av tanken på att det är fredag.
Vet inte riktigt vad man ska säga om dagen, men för att sumera det hela kan man väl säga att när jag lämnade skolan vid 2 tiden var jag så glad att jag höll på att glömma att lämna in min teknik uppgift. I stallet sen när vi skulle diskutera ULK-redovisningen slutade med att Olea dansade rysk folkdans till spice girls runtom hela US-rummet.

väldigt underhållade det där sistnämda måste jag säga! väldigt kul.

Imorgon blir det fullt upp, som alltid. känns som att varje helg har varit bokad ända sen i julas, men men.
ska ha Andreas teorilektioner på morgonen (lyckads byta bort stalljobbet till Bea som är konstig och gillar att gå upp klockan sex på morgonen!). Sen blir det stan med Olea och leta skolavslutningskläder och efter det är det ju dags för Springtime 2010! på kvällen får det nog bli plugg :/ segt men sant...

ha en bra helg! puss <3

gasen i botten!

ja.. vad ska man egentligen säga om livet. Det flyter inte riktigt som jag vill, men det känns ändå som att man nsätan börjar se slutet av tunneln. Fick äntligen ett steg redovisat, steg 8 i franska, så nu är det bara 10:an kvar innan jag kan säga upp mitt moderna språk elevens val. Även spanskan börjar tunnas av och vi har vår andra, och sista projektredovisnign på onsdag. skönt.

Har också nyss avslutat min 3½ sidor långa uppsats som kärnkraftverk som ska vara inne imorgon, men eftersom att vi ska ha ett prov också (så jäkla onödigt) så blir det ingen ledig kväll ikväll utan massa plugg. Har hela helgen fullbokad också, men har så galet mycket att göra att jag måste plugga på kvällarna ändå. sjukt mycket. galet gött att vi har halvhemstudiedag på måndag så att man kan få lite saker gjorda.

Så nästa veckas "to-do list" blir fullspcäkad.
puss&hej

God morgon

... jag har aldrig fattat grejen med att gå upp så väldigt tidigt.
och idag gick jag upp sju, och vad hände? jo, jag har redan hunnit skumma igenom hela HD, och sen hamnar jag vid datorn. inte bra, inte bra. sånt händer :)

idag blir det plugg för allt i världen. Det kommer vara typ morgnarna som jag kommer ha tid att vara lite social via datorn, eftersom att ja, jag har lite annat som behövs göras. 

näe, nu ska jag nog gå och klä på mig. åhh. så måste man komma på det också -.-' Gud vad jag behöver ut och handla lite nya grejer! Är så trött på mina egna kläder att jag vill kräkas på dem! Men för fräschhetens skull ska jag inte göra det. och sen ska jag nog dela ett äpple att äta i skolan. ingen lunch idag you know! :)

ha en bra dag
puss&hej! 


Har försökt göra en planering för hur jag ...

bild0623 (MMS)

Har försökt göra en planering för hur jag ska hinna allt tills att vi slutar. Allt det där ska hinnas med nu när det är en månad till sista schemadagen... Jag kommer med andra ord säga upp mitt liv i 4 veckor. Vi ses till sommaren!


Fy fan för nationella säger jag bara! Gi...

Fy fan för nationella säger jag bara! Gick sjukt dåligt på provet skrev typ fel på alla kändes det som... :-( men men. Det finns inte så mycket jag kan göra åt det nu. Hoppas det gick bättre för alla andra som hade biologi :) ni andra också:)


I mål efter 5 km i halmstad! Kändes rikt...

I mål efter 5 km i halmstad! Kändes riktigt bra och sprang i mål på 25 minuter och förra året på springtime sprang jag på 29 minuter så jag har nästan förbättrat mig med 1 minut per kilometer! :-D gött kändes det i alla fall och nu sitter jag i bilen och väntar på att alla ska komma i mål så att vi kan köra hemåt :) puss & hej!


Sitter i bilen på väg till halmstad :) s...

Sitter i bilen på väg till halmstad :) ska som sagt springa vårruset där :) 5 km. Lite lagom sådär och bra uppvärmning tills på lördag på det blir springtime och 10 km. I'm so gonna die :-P jaja :) sånt är det. Puss & hej :)


oh. not again!

vaknade idag och var sjuk. igen! Gud vad jag börjar bli irriterad på att vara sjuk 360 dagar om året! men men. det får man väl leva med. det kanske var min lott i livet -.-'

i alla fall åkte jag mamma, Andrea och pappa till väla. Blev ett linne från Vero Moda och ett armband från Pearls for girls :)

nu ska jag bara chilla resten av dagen så att jag hinner bli frisk till imorgon. har inte riktigt tid att vara sjuk...

jaja. puss <3

so sick

näe, nu ska jag sluta slå i mitt huvud att jag är hypokondriker, har dåligt imunförsvar (googlade det och fick upp sökträffar med cancer! hjälp!) och har pollenallergi. men det är ganska tillfredsställande att ställa diagnoser på sig själv. Jag älskar tester. det säger så mycket om en människa...

näe, i själva verket ska jag sova nu för jag börjar bli väldans trött...
God natt människor :)

precis!

jag är inte hypokondriker. Jag är bara livrädd för att få cancer och därför också övertygad om att jag har det.

dress for sucess

då har man testat smsblogga också och det gick ju alldeles utmärkt! haha kommer nog fortsätta med det. rätt härligt :D

haha. nu ska jag bara spendera denna lördagkvällen framför min data som jag inte spenderat alls mycket tid med på sistonde. Har mest suttit vid US dator och mammas dator, men nu ska jag sitta under min säng med min söta dator hela kvällen lång :) mysigt mysigt.

Imorgon funderar jag på att åka till väla och kolla på kläder till skolavslutningen. har några funderingar på vad jag vill ha på mig...


Den rosa klänningen fast i vitt kanske...

...tillsamans med en snygg jeansjacka!



eller kanske den klänningen... fast den är kanske mer till middagen efter det.. fin är det i alla fall

jaja får väl se hur det blir! MQ har väldigt fina klänningar i alla fall :) Får se hur det blir ;)

Klockan är tio och det är lördag... Det...

Klockan är tio och det är lördag... Det känns som om det vore midnatt och söndag... Så går det när man har en extra dag ledigt. Fast nästa vecka blir jobbig! Riktigt tung faktiskt. Har två no prov, varav ett är nationellt samt en laboration tillhörande nationella proven. Dessutom har vi en teknikuppgift där man ska ha beskrivit så gott som allt om kärnkraftverk och vårt andra projekt i spanskan ska redovisas denna veckan. Ovanpå det ska jag springa vårruset i halmstad på tisdag (5km), springa springtime på lördag (10km) och tävla hoppning på söndagen. Tur att veckan efter är lugn! Hoppas ni alla får en härlig vecka!


saturday

nu jag försökt att lära barn om massa saker hästens sjukdomar och hästens naturliga beteede.

näe. jag orkade inte skriva mer.

Valborg

Är hemma nu från lerberget där Valborg har spenderats tillsammans med några från skolan+zara och pauline :) rätt chill faktiskt men nu borde jag på riktigt sova för imorgon ska jag lära barn om hästens sjukdomar och dess beteende, ville jag naturligtvis är mycket påläst om... Nästan i alla fall. Ska träffa olea kvart över nio på maxi imorgon så att vi både hinner handla mat ockh plugga på det o ska lära dom :) får väl se hur det går och hur många barn som kommer... Jaja... Hoppas alla andra också haft en trevlig valborg :) drink carefully or stay sober like myself :) puss<3

RSS 2.0