sådärja

Det är inte förrän nu som jag har haft tid idag att sätta mig ner och skriva lite, med andra ord fullspäckad dag! Hade äntligen en vanlig skoldag! info om internatet imorse, sen svenska, samhällskunskap, engelska och idrott. fick 4 läxor idag!! 3 till imorgon och en till på torsdag! seriöst! Jag har inte haft läxor på 4 år, och innan dess 2 läxor i veckan!! måste vänja mig kvickt vid det här! Så det är bland annat det jag har gjort hela dagen. läxor alltså. Hade en i samhällskunskap som innebar att man skulle välja en fråga inom politiken som man tyckte var viktig som sen ta reda på vad alla olika riksdagspartier tyckte om det ämnet. jag valde ungdomsarbetslöshet. kändes bra, och rätt så nära i tiden ändå och aktuellt nu såhär efter finanskris och grejer.
hade också 15 engelska glosor och i uppgift att förbereda "a funny story to tell". Jag hade planer på att berätta om veckan på Konga ridcenter 2006. ett ridläger som jag var på med Zara & Olea där allt blev helt fucked up, men vi hade så sjukt kul!! haha! God. memories!
Men snart ska jag nog ta och hoppa i säng! börjar med samhällslektion klockan 8 imorgon och avslutar med spanska halv 5.
så vi hörs nångång.
med kärlek vänner♥

30 augusti 2010 @ Bollerups lantbruksinstitut

Har varit en lång dag idag. Hade tre "hästlektioner" det vill säga väldigt mycket info om hästkurserna! fast på sista lektionen fick vi äntligen ha lite fysisk kontakt med hästen! haha! underbart!!
Ikväll har jag och mina husvänner sprungit runder lite grann till fritids, kansliet, och in i stallarna och nu har vi nyss kollat klart på I taket lyser stjärnorna. Hade inte sett den innan, men jag kan inte säga att jag tyckte den var bra... väldigt dryg och ganska långtråkig... menmen. sånt är ju olika!
Dessutom har jag dels tvättat för första gången här, satt på en torktumlare för första gången i mitt liv, plus att jag raggade upp en bonde som hjälpte mig att sätta på mitt hjul på min cykel!! :D haha min cykel har på förekommen anledning stått med endast ett hjul hela förra veckan, men idag släpade jag med mig ett cyklehjul på tåget och bussen så nu ska jag baara få det till skruvat sen är jag & min väldigt gröna cykel fit for fight!
Egentligen vill jag bara gå och lägga mig nu! Är supertrött och imorgon börjar lektionerna redan 07.45 och håller som vanligt på till 16.30. supermys -.-'
näe, nu ska jag gå och se om torktumlaren är klar. den är det enda som håller mig vaken just nu.
med kärlek vänner♥

Kan den bli min?

Mest för skojs skull sökte jag igår på tradera på Balenciaga väska och fick upp precis en sån jag ville ha för ca. 1100 kr! som ny kostar den £1125, alltså lite över 12000kr! grejen är den att auktionen går ut på tisdag och jag
bestämma mig för om jag vill ha den innan dess, om jag kan det vill säga. Det är egentligen onödigt mycket pengar för en som jag, som spenderar 5 av 7 dagar ute på landent med inget behov av annat än skolväska, men samtidigt vill jag ha den helt galet mycket för den är så sjukt snygg och det är ju ett väldigt bra pris! även om jag inte kan vet hur bra kvatlitét det är på den...

Så det blir morgondagens funderare när jag beger mig ner mot skolan igen. 06.30 åker jag ner till knutpunkten för att ta tåget 07.10. underbart fast att man inte börjar förrän 10.30... -.-' haha

med kärlek vänner♥

snart så. jag lovar!

känns drygt. är rent mentalt på väg till väla, men fysiskt sätt jag är kvar i soffan och orkar inte resa på mig köra iväg... tungt.

näe. nu ska jag ge mig av. snart...

-

Här sitter jag och ser ut som fan själv och stör mig outröttligt på att jag inte bara kan gå och lägga mig fast att jag är galet trött!! jaja. får väl leva med mig själv -.-'

med kärlek i natten vänner♥

underbara grannar!Som jag säkert nämnt så var en av våra grannar i Emmaboda trollkarl så på hans facebook sida (sök bara på Famous Ramos) finns där lite videos på när han trollar. och i just denna så är de flesta av de som var i Emmaboda med! såklart då Ramos himself Mattias, hans medhjälpare, också mattias sen de två killarna i slutet Gabriel (han blonda) och Ramos lillebror Roy Ramos. haha sjukt sköna killar, kolla in dom!

dessutom är deras namn, gratisgenerationen väldigt passande eftersom att de plankade in på festivalen och hade i princip baxat allt de hade med sig. som han som gick in på maxi utan skor och kom ut i ett par gummistövlar. underbart!!

haha med kärlek vänner♥

10 snabba!!

1. Var och när vaknade du i morse?
typ kvart i sju i ett iskallt vindskydd utanför Brösarp i vantalängan

2. Sover du naken eller i pyjamas?
i jobbingbyxor och långärmat eller linne

3. Vad spenderar du helst pengar på?
shopping och nöjen

4. Har du stationär eller bärbar dator?
laptop

5. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
married :)

6. När var du senast naken och vart?
I duschen.....

7. Vad ville du bli när du var liten?
veterinär... men den drömen gav jag upp för många många år sen

8. Vill du har barn?
kanske...

9. Vad gör du just nu?
inte mycket. ska sova snart

10. Om du fick befinna dig någon annanstans nu, vart skulle det då vara?
var som helst där det är varmt!! annars är kraven inte så höga :D

hämtad härifrån

äntligen hemma!Efter en två timmar och 40 minuter lång resa var jag äntligen hemma i ljuva Helsingborg. hemma en snabbis och åt innan det var av till stallet och rida. Hästen jag red (Chris) är en fd. hopphäst som blev övertävlad och nu blir superänggslig så fort det ligger en bom på marken och eftersom att övningen innefattade 7 bommar blev det lite mental träning för honom. men han var så duktig så! klarade 4 bommar i rad helt avslappnad! duuuuktig häst :D haha! söte!

så nu har jag tryckt i mig en kyckligsallad och ska snart gå och lägga mig. upp tidigt och jobba imorgon och sen på kvällen blir det Mezo med Zara, Olea, Christian & Linnea, som jag inte träffat på heeeela sommaren!! sjukt inteokej! ska bli supermys och höra var alla har haft för sig första tiden på gymnasiet!


RECRISTO Z


med kärlek vänner♥


ååh! Nu vill jag bara vara hemma! Hålle...

ååh! Nu vill jag bara vara hemma! Håller ju för fasen på att somna på tåget plus att jag fick agera tolk mellan konduktören och de två schweiziska tågluffarna som sitter bredvid mig... Haha båstad är tydligen svårt att säga :) näe usch och fy vad vantalängan tog på mig!


Sitter på bussen på väg till malmö nu ...

Sitter på bussen på väg till malmö nu efter att ha avklarat min första vecka på bollerup. Ser verkligen fram emot de tre åren här! Kommer bli kalas :-D hörs när jag är hemma. Med kärlek vänner <3


Har precis krupit ner i min sovsäck här ...

Har precis krupit ner i min sovsäck här mitt ute i skogen och ska typ sova. Är helt galet trött efter en lång dag med lekar och massor av mat. Vi hörs imorgon med kärlek vänner


Godmorgon alla fina! Idag känns som en ri...

Godmorgon alla fina! Idag känns som en riktigt bra dag! Jag vaknade utav att solen lös mig i ansiktet och jag känner mig pigg och vaken trots att klockan bara är tjugo över sju! Näe nu ska jag se om jag kan dra med de andra på frukost. Snart väntar vantalängan :) med kärlek vänner


absolut ingenting

Ända sen förra inlägget har jag bara suttit på mitt rum och varit otroligt asocial! var uppe en stund och kollade på tv, men satt själv. har nog knappt sagt ett ord till någon de närmsta timmarna.

de andra var uppe och tittade på film tillsammans med några andra nv tjejer, men jag kände inte riktigt för att hänga på. har varit så otroligt mycket socialt de senaste dagarna, och även om alla här är supertrevliga, så orkar jag inte vara social 5 dagar i sträck. och imorgon åker vi ju till Vantalängan och umgås ännu intensivare så jag kör en detox nu för att köra järnet rent socialt imorgon.

För i grund och botten tror jag inte att jag är en väldigt social människa. Det är klart jag gillar sällskap och att prata, men hur skönt är det inte att umgås med sig själv och på något sätt stänga ute världen omkring sig? dessutom, är jag ensam för länge, börjar jag diskutera med mig själv, högt, och det duger ofta nog. Det är skönt på ett sätt men jobbigt på många andra... Fast jag tror att jag kommer vänja mig vid att alltid ha människor omkring mig, att jag inte längre kommer vara "ensam hemma" lika ofta, eftersom att jag bor ihop med en från min klass så har vi ju samma schema och är alltså hemma samtidigt. jag vänjer mig nog, men det tar nog en stund.

Dessutom missade jag kvällsfikat idag, så nu är jag hungrig :( haha! jaja. Får väl äta rejält med frukost imorgon :D
med kärlek vänner♥

just eat it

Känner att det är lite glest med uppdateringar här, men har bättre saker för mig, haha :D ta inte illa upp! :D

Idag har vi haft 3 "lektioner" allting är fortfarande bara genomgångar. Engelska, matte och samhällskunskap. och nu sist hade vi info om Vantalängan, dit vi åker imorgon för att lära känna varandra så att säga... mysigt -.-' menmen. det kan ju bli kul också... för hoppningsvis.

snart är det mat. igen. vi äter sjukt mycket hela tiden här!! frukost, lunch, fika, middag & kvällsfika (som igår bestod av grillade kycklingspett och potatissallad. är det verkligen fika?) haha, men samtidigt så småäterman ju inte hela tiden utan äter bara hemlagad husmanskost på fasta tider. tjocknice! :D hahah

med kärlek vänner♥

keep it up

så, då var dag 2 snart också avklarad! började lite lätt med lektionerna idag. hade matteprov i morse, sen en genomgång av idrott och hälsa A sen lite svenska, som också mest var genomgång (:

har precis avslutat en lång dialog med min granne och tror jag ska gå upp och se lite på tv med de andra innan brännboll och grillning med de andra ettorna :) tjocknice

med kärlek vänner♥

Avklarat

Första dagen på gymnasiet, med allt vad det innebär är avklarat. gick i "skolan" mellan 14-17 (helt klart skånes märkligaste starttider) och efter det har jag umgåtts med några i min klass (NVH10), blivit fotad med namnlapp till lärarna, kollat på film, ätit 2 gånger och nu har jag alltså hamnat här, på mitt rum RA4. är sjukt trött efter en hård helg och en dag fylld av intyck.

och nån mjukstart blir det heller inte direkt. matteprov imorgon klockan 8! underbart. det är precis vad 30 st samhällstjejer (just det, nämde jag att vi bara är tjejer i min klass? det går en kille i hela hästprofilen och han går NV) behöver!! matte på morgonen efter sommarlovet! jippie! haha men det är som tur var inte betygsbaserat! underbart!

med kärlek vänner♥

på plats!

nu är jag på plats på Bollerup. Har hunnit packa upp mina väskor, eller ja, det mesta i alla fall, bäddat sängen och träffat 2 av 3 tjejer som jag ska bo i samma hus som. Har trott typ hela tiden att jag skulle bo i det stora elevhemmet där de flesta ettor bodde, men jag hamnade i ett litet litet boende som heter.. öhm jag minns inte men mitt rum heter RA 4 så det börjar med ra i alla fall ;)

jättegulligt och superlitet med 6 rum, men vi är bara 4 som bor här.
om 1 timme och 20 minuter får jag bege mig till idrottshallen för upprop och förhoppningsvis träffa mina nya classmates så att säga!

ååh! tror det kommer bli kalas här! mitt rum är supermysigt, ganska stort och precis utanför fönstret har ajg otaliga gröna hästhagar med massa åringar i! så det blir det första jag ser på morgonen! underbart!

näe, nu ska jag se om det står nånstans vad huset heter ;)
med kärlek vänner♥

update.
Ragårda heter det! :D haha

Är hemma från malmöfestivalen och en mi...

Är hemma från malmöfestivalen och en minst sagt spännande upplevelse i form av familjens spelning.... Orkar inte förklara men det var konstigt jobbigt och lite obehagligt... Känns som emmaboda! Tur att man hade värmt upp med det mer barnvänliga rix fm festival ;-) haha super! Nu är jag så trött att jag nästan sommar stående! Upp halv 8 imorgon till barnens dag och sen vidare till malmö med zara för melissa horn och kanske lars winnerbäck ;-) tjocknice! Med kärlek vänner


two down two to go!

puh! 2 teorilektioner avklarade! nu återstår en häst att skritta och 2 teorier!

Dagens lunch består av 10 bitar godis och en cola. som sagt.
 j a g ä r t r ö t t

näe, nu får jag gå ner så jag hinner ta hästen innan han får mat. då kommer han hata mig -.-'

med kärlek vänner♥

jobbajobbajobba!

Nu sitter jag inne på US och inväntar min första teorigrupp som ska börja 10.15. Det känns faktiskt rätt kul nu, inte lika hemskt som innan. jag menar, jag kommer ju lära känna dessa barnen så det kommer ju bara bli bättre och bättre, förhoppningsvis!

stalljobbet gick också bra, var klart lite segt att gå upp vid strax efter 6, men när man väl kommit igång och så så är det ju helt otroligt mysigt att mocka, strö och sopa i stallet på morgonen! haha känner bara att jag onekligen mocka minst antal boxar idag! haha! mockar ju inte så ofta så det var typ en kvart per box -.-' men så snart jag börjar göra det på skolan också så ska jag nog vara nere på 7 minuter/box! hahahah! :D Det är en intern tävling mellan alla som jobbar i ett stall, all over the world vem som kan mocka en box snabbast, men helt ren! :D

näe usch.jag är så jäkla trött och flummig och lite lätt körd i huvudet så det finns ju inte. stakcras mina teroibarn :D

med kärlek vänner. ♥

Snart härifrån!

bild0680 (MMS)

Snart härifrån!


Och här sitter jag på city gross parkering...

Och här sitter jag på city gross parkering och kan inte komma hem eftersom att min moppe vägrar starta -.-' underbart!


morning

Gomorron

har nyss gått upp, och känner att det här kan bli en riktigt bra dag! solen skiner, det är snart 20 grader varmt och mina planer för dagen gör att det känns självklart med en strålande dag! underbart!

så lycka till idag!
med kärlek vänner♥

lite grann på väg

Var egentligen på väg till sängen, men var tvugnen att testa ifall min dator ville samarbeta nu och ladda upp sig (den strular fortfarande -.-' de på siba kunde inte hitta nått fel -.-') och dessutom var jag i skut behov av att ladda min iPod. vad skulle jag gjort utan min kära iPod touch? ingenting haha :)

imorgon hade jag planer på att dels ladda mitt skånetrafiken kort med lite pengar, åka till City gross och köpa porslin till skolan och dels hänga på stallet en hel del och rida för första gången denna terminen! herregud vad jag har längtat! har ju varit ridsugen i flera veckor!! + att jag & Bea drar till Malmöfestivalen på kvällen för att kolla på Anna Bergendahl. där är det största problemet bara att jag slutar rida kvart i 8 och tåget till Mamlö går 10 över 8.... så 25 minuter att ta sig av hästen och ner till stan... jomen det känns lämpligt! (Y)

näedå, det ska nog gå bra! det måste det göra! (:

och på tal om nånting helt annat så flyttar jag inte in på skolan förrän på måndag. skönt! slipper stressa på söndag + att jag får en dag till att packa! yey me! :D haha

med kärlek vänner och godnatt♥

Charmig som få!

här sitter jag och känner mig otroligt charmig med mitt väldigt märkligt formade vita linne och mina nyinköpta lila/orange blommiga underställsbyxor och packa för fullt inför gymnasietiden!

har än så länge packat ner det jag hade rent i garderoben (aka. det jag aldrig använder, men som känns bra att ta med) + lite ridkläder (som jag inte heller tycker om att använda). sen har jag hängt ut resten av kläderna (alltså de plagg jag använder) på tork och satt igång en tvätt till med mörka kläder. känner mig ändå ganska nöjd.

Hade planer på att packa i tre olika väskor. en stor resväska med vanliga kläder, en bag med ridkläder och en liten rullväska med påslakan, handdukar och grejer. känns det lämpligt?

näe, nu ska jag fortsätta! räknar med att hinna en sväng till stallet också ikväll :Dmed kärlek vänner♥

not what i expected

Det blev inte jobb från 15-19 som jag trodde. visade sig att jag skulle servera mat till 40 pers (!!) under kvällen så det blev till 21 istället... menmen. hade ju inget annat för mig så varför inte make some money? ;)

Imorgon ska jag verkligen börja packa. ska försöka packa allt som jag inte, verkligen inte behöver fredag-lördag. på söndag kan jajg ju ändå dra upp det igen ;) haha. Så det är väl 2 vanliga outfits och 1 med ridkäder... det får funka! får tvätta det på skolan sen. Tror inte jag får ha samma ridkläder på ridskolan som på skolan... smittorisk u know! eller än sen? det går ju inga sjukdomar på ridskolan nu, vad jag vet (och det hade jag vetat om efter att ha sommarjobbat haha!! ;) så då borde det väl gå bra? eller?

aja. får väl reda på det när jag kommer ner :)

näe, nu ska jag bara skörna min vete på Frontierville (jäss, jag har gett upp Farmville!) om typ 40 minuter sen ska jag faktiskt sova, behöver komma tillbaka till en mer... human dygnsrytm ;)

med kärlek vänner♥

the picture....

Nu har jag lyckats dra mig upp ur sängen och ätit lite frukost, men riktigt längre än så har jag inte orkat ta mig.

Kollade nyss igen de bilder som min syster lagt upp från Azorerna på facebook, och det är inte utan att man bli aaaningens avundsjuk! jag menar, hur kan man låta bli med en sån här bild??jaja. snart får jag åka ner och hälsa på henne (: kommer bli kalas! 10 veckor exakt dit imorgon faktikst (Y) (: haha

näe, nu får jag ta mig kragen och gå och ta på mig nått vettigt så jag kommer igång med dagen i tid!

med kärlek vänner♥

Jewel

Fan asså... här sitter jag och har lite klädsam ångest över att jag glöömde lämna tillbaka mina filmer idag, samtidigt som jag mer eller mindre spelar sönder Foolish games med Jewel på spotify... underbart! men den låten är faktiskt så helt galet bra att den är värd att spela sönder. love it.

imorgon är det en hel del saker som ska hinnas med. Borde börja tvätta och så till Bollerup, åka och lämna mina nu sena filmer, gå ut med Kelly, börja packa lite grann, posta vykortet till Lidija. allt det innan klockan 3 för då ska jag jobba.

vet inte hur många gånger jag har tänkt att, "nu är det äntligen sista gången jag ska jobba sista gången i den där jävla kiosken!! inga mer samtal med chefen from hell! peace on earth med andra ord" men på nått konstigt sätt så hamnar jag hela tiden där igen. oundviktiligt!!

jaja. bit ihop och bryt ihop.

på tal och nånting helt annat så är stay here forever med Jewel också rätt bra. check it out! ;)

med kärlek vänner♥

tuesday...

usch. lyckades inte somna förrän vid 5... fruktansvärt var det! så idag vaknade jag kvart i ett, på tok för sent, men vad ska man göra åt det?

Gick ut med hunden i ösregn i alla fall, men det var rätt mysigt, och nu har jag precis ätit lite lunch bestående av bulgur och nått grillat kött som jag hittade i frysen! jättebra!

och snart kommer min ömma moder hem så då ska vi åka och lämna in min dator.... galet irriterande att den inte fungerar!! Får väl ta denna lilla datorn till skolan första veckan istället -.-' jaja sånt är det!

med kärlek vänner♥

Jag kan inte sova... Det är varmt, men ä...

Jag kan inte sova... Det är varmt, men ändå för kallt för att vara utan täcke. Jag har redan lyckats väcka mamma med min hosta för en stund sen och sen dog min ipod. Den totala tystnaden har inte direkt gjort mig tröttare utan istället fått mig att bli piggare och börja tänka. Jag tänker på vad jag ska skriva i det vykortet som min lärare gav alla oss elever på skolavslutningen och bad oss skicka det till henne under sommaren. jag tänker på kunskapsskolan. Hur det var där och hur det kommer bli på bollerup nu på annorlunda. Funderar på att gå upp och göra te eller varm mjölk men vill inte väcka mamma... Jaja. Det är väl bara att försöka slappna av och känna nån slags trötthet som fortfarande inte till infinna sig hos mig. Väldigt jobbigt. Hatar verkligen att inte kunna sova...


Sitter vid norra hamnen med en påse gott ...

Sitter vid norra hamnen med en påse gott & blandat och läser det blod som spillts av åsa larsson. Gick åt båten för en stund sen galet mätt på räkor och nu väntar jag mest på att klockan ska bli halv tio. Då ska jag vidare till mezo med lite folk. Helt underbart mysigt! Hela dagen har faktiskt varit riktigt mysig! Innan idag sov jag länge åt frukost och lunch till idol var ute en runda med kelly och har nu varit på stan lite, suttit och läst på biblioteket och nu ätit på båten. Har varit helt perfekt väder också. Runt 25 grader och lite lagom soligt. Galet bra! Fler sånna här dagar! Näe nu plac jag återgå till min bok. Med kärlek vänner


ohno!

buhu, min dator har slutat vilja ladda när jag sätter i sladden!! och jag har bara haft den i knappt 2 veckor! och dessutom är det något vajsing med mitt tangentbord. ibland tycker den in vissa tangeter 2 gånger så orden blir jättekonstiga! jaja. hoppas det löser sig själv... orkar inte vara utan dator första veckan i skolan!

idag har jag absolut inte gjort nånting, men idaga tyckte jag faktiskt att jag var värd det. var helt slut i kroppen efter 4 dagars jobb med barnen så idag tog jag verkligen chansen att sova ut ordentligen. och det gjorde susen! känner mig mycket piggare och fit for fight nu! underbart!

ikväll sen ska jag, mamma och pappa tura och äta räkor. kalasgott! :D

näe, nu ska jag ut med hunden, sen ska jag ner till stan.
med kärlek vänner♥

äntligen sista!

sista dagen på sommarjobbet idag. var helt galet trött hela dagen så det var underbart att veta att jag skulle kunna sova ut imorgon!! underbart!

hem och äta sen. galet gott med mat! haha helt sinnes vad hunrig man blir! upp till väla en snabbis också för att leta efter ett par bra hörlurar, men hitta inga bra. Åkte ner till gröningen sen också med mina päron och åt glass och tittade på det fartyget som gått på grund i Helsingborg (: går inte så bra för den båten kan man säga (: har suttit fast sen i fredags! :D

och nu sitter jag och tittar på snabba cash på min dator. somnade ju sist jag såg den. inte för att den var tråkig utan för att det var på lussevakan i julas och det var efter luciashowen på stallet. var aningens trött...
det blir säkert kalas.

med kärlek vänner♥

<3
klipp&klistra?

usch. sitter och försöker pussla ihop min söndag nästa vecka. har mycket saker som ska hinnas med. och fungera

•Agria barnens dag på stallet mellan 8-15
•Inflytt på Bollerup
•Melissa Horn på Malmö festivalen klockan 19
•Ta mig tillbaka från Malmö till skolan...

Det är ungefär en mil mellan tomelilla station och skolan så det är den biten som är mitt största bekymmer för tillfället... självklart går det ingen kollektivtrafik där så alternativen är taxi eller cykel... men att cykla en mil ute i ingenstans klockan 11 på kvällen helt själv känns inte superlockande om jag ska vara ärlig... menmen. det får väl lösa sig på nått vänster (:

med kärlek vänner♥


Tittar på my sisters keeper tillsammans m...

Tittar på my sisters keeper tillsammans med zara Olea och christian. Har sedan avverkat moulin rouge och nån dokumentär om usas första kvinnliga seriemördare... Sätt intressant faktiskt. Men nu alltså my sisters keeper. Verkar helt grymt bra efter 40 minuter:) hört att det ska vara galet sorglig också men vi får väl se :) haha. Jaja. Jobb imorgon så får nog fundera på att köra hem efter denna filmen ;-) med kärlek vänner <3


sex and the weather?

ååh! tror jag precis såg det sista sex and the city avsnittet...♥... ): underbart var det!! gaah, jag längtar till andra filmen kommer ut på dvd, och nu när jag ändå funderar i de banorna undrar jag om jag inte borde införskaffa sex and the city boxen.... känns lämpligt!

och på tal om nånting helt annat, såhär runt midnatt, så är det ett sjuhelsikes oväder utanför fönstret här hemma! åskar, blixtar och regnar helt absurt mycket! och sånna stora blixtar är det, som lyser upp hela himlen för en kort milisekund! Älskar sånt väder! helt amazing!
satt nere vid vattnet en kväll för nån vecka sen när det också åskade och blixtrade så mycket, och det var sånna stora, kraftfulla blixar då med, men då lös de upp hela danmark och man såg hur den sträckte sig längs med vattnet och horisonten. helt fantastiskt vackert var det!!

näe, nu ska jag nog bara ha ett short talk with my sister innan jag hoppar i säng för dagen. upp halv 8 imorgon igen! let's just love it!

med kärlek vänner

sommarjobb 2.0

Första dagen på denna periodens sommarjobb idag. var faktiskt rätt mysigt, bara lära barn saker om hästar typ (: mycket roligt :D var en del små barn som knappt hade varit i ett stall innan, så man fick tänka på ett annat sätt eftersom att de inte ha samma saker inlärda på det sättet jag och de andra sommarjobbarna har, i och med att vi alla har hållt på med hästar i flera år. det gör ju att man själv också blir mer eftertänksam och mer medveten om vad man gör, så det är bara bra :D

nu inväntar jag bara ett 1timmes långt sex and the city avsnitt.... lovelish!!

med kärlek vänner♥

Är för andra gången idag på väg till ...

Är för andra gången idag på väg till maxi... Smidig som man är glömde jag att köpa mat till imorgon när jag var där innan så då får man helt enkelt åka iväg en gång till... Tror det får bli nån paj eller så... Känns lämpligt. Med kärlek vänner


noll

hm.. känner inte för att blogga, men har inte direkt något bättre för mig. väntar på att bakpotatisarna i ugnen ska blii klara så vi kan äta. är helt galet hungrig! åååh. nu piper det! :D

haha, matvrak!

idag blev det i alla fall en tur upp till ett saknat HFRK. pussa lite på Sky och så. viktiga grejer vet ni! saknat henne supermycket ♥ us möte ocskå såklart, anledningen till att jag kom dit från första början. hann med en hel del och nu är vi fit for fight inför terminen ;)

näe, nu ska jag äta!
med kärlek vänner♥

check

√ Knutby
√ Sex and the city
√ Scrubs
CHECK!

Haha :) så nu återstår bara denna snabba update, en liten konversation med min kära syster, och sen ska jag nog ta och gå och lägga mig... känner mig rätt trött trots att natten fortfarande är ung

"klockan var ju bara 9 på morgonen, och kvällen var ju fortfarande bara ung"
(citat ut Filip & Fredriks fantastiska sommarprogram från 2007)

Glöm alla sommarprogram jag nånsin sagt att ni ska lyssna på, för om ni måste välja 1. ETT enda, så är det det!! Det är otroligt roligt, spännande och jag känner att det på något sätt gett mig lärdom om livet.. tungt sagt för nått så simpelt som ett sommarprogram, men varför är det alltid de seriösa texterna av djuopa personer som ska få agera livserfarenheter? Det är inget fel på sommar i P1!!

näe, nu ska jag stänga ner det här innan ajg spårar ur totalt!
med kärlek vänner♥

knutby

sitter och tittar på dokumentären/draman om skotten i Knutby. Det är helt sjukt hur stark människans psyke kan manipuleras och hur stort inflytande vissa människor med stark retorik kan ha på folk. vilka saker de kan få folk att göra. som att skjuta de två personerna... om det nu är sant, har inte kommit till slutet än, emn det jag läst om det tidigarae, för jag har varit faschinerad över det är ett tag, så verkar det stämma... skrämmande är vad det är!!


konsten att kompromissa

just nu sitter jag utomhus och skirver. visserligen bara i trädgården men ändå. älskar augustikvällar. svala, men lagom varma och fortfarande ljusa! underbart.

anledningen till att jag hamna ute på studsmattan istället för inne på soffan är min kära hund som kände för att leka utomhus när jag kände för att lyssna på reprisen av Anna Bergendahl musikguiden.... så vi löste det på det viset, haha :D högtalare på datorn och leka med hunden under låtarna, haha :D


haha oj vad jag såg trött ut på den bilden! jaja, lev med det, det måste jag göra :)

med kärlek vänner♥

Time's up!

Är det någonting som jag brinner för och som kan få mig bli så arg att jag inte kan tänka klart är det när djur far illa!

Så visa ditt stöd genom att skriva ditt namn på denna sidan för att stöda minkarna!


b-day!

Idag fyllde min fina pappa år så det blev upp tidigt, tidigt för att hinna gratta honom innan han åkte till jobbet (:

Blev dock inget släktkalas för honom eftersom det var ett så stort sådant i lördags, men en släkting, som också bor i Helsingborg, kom i alla fall förbi och så, så lite firande har det blivit idag ändå (:

nu inväntar jag mest sex and the city...
med kärlek vänner♥

nu får jag ge mig.... :)

Gud vad mina dagar börjar bli långtråkiga. har bara suttit hemma och ugglat hela dagen lång! inte ens ut till Bea blev det! :O helt sjukt...

men i veckan som kommer blir det äntligen fart på kalaset, haha ;) sommarjobb på ridläger på stallet torsdag - söndag. ska faktiskt bli riktigt roligt. ingen slitig stallstädning utan mest underhålla barn, haha :D

Us möte på onsdag också..... hjälp! har massor att planera och massor att göra. sedan vår förra ordförande slutade + vpr adjungerande som typ gjort allt (god bless her) har det typ rasat samman och allt har gått åt helevete -.-' härligt!! men men. får väl se hur det går. hoppas i alla fall saker och ting reder upp sig under terminens gång :)

med kärlek vänner♥

ojdå

isch vad trött jag var efter 50års firandet igår! vi åkte hem redan vid 1 (hunden var ju ensam hemma...) och jag trodde på riktigt att jag skulle somna sista stunden vi bordet innan mina föräldrar (äntligen) reste på sig. vet inte varför. det var väl nån slags social överdos eller så, haha :D men det var i alla fall kul, inte så illa som jag troode att det skulle bli :)

så idag sov jag till 12 och ska nog bara följa med Bea till Dennis annars inga planer alls. skönt.

med kärlek vänner♥

på G

nyduschad och precis klädd i den klänning jag ska ha på mig ikväll så är det bara håret som ska bli klart innan jag är redo för 50års fest i Laholm ;)

annars har dagen spenderats på jakt efter vitt linne åt mamma samt en passande blomma till kalaset :) haha. är det något jag hatar så är det att leta blommor och gå i blomaffärer. tycker det är fullständigt meningslöst och riktigt trist. men är det nånting min mamma älskar så är det just det. och det är hon som kör så ja.. ni hajjar hur det slutar... -.-' haha :D

nej nu måste jag gå.
med kärlek vänner♥

Planering!

Har sett färdigt filmen nu. rätt så bra, helt okej.

nu är det hög tid för mig att sätta mig ner och försöka planera mina kommande teroilektioner som jag ska ta över efter min syster nu när terminen börjar den 16:de. men det kommer nog inte bli det lättaste att hitta på intressanta saker att göra fram till jul med 4 grupper som alla är på helt olika nivåer...

tacka Gud för att jag i alla fall har en otroligt strukturerad storasyster som skrivit upp alla sina planeringar och lämnat dom till mig tillsammans med en hel mapp fylld av material och ideér :D

med kärlek vänner♥

tack hej, fuck dig, jag har fått nog


Pope Joan

har nyss satt på filmen Pope Joan eller Påven Johanna som det heter på svenska. det var faktiskt min svenska lärare på Kunskapsskolan som nämnde att hon hade läst boken, och tyckt den var fantastiskt bra så när jag såg den i videobutiken kunde jag inte låta bli att hyra den.

får väl se om den lever upp till förväntningarna :)


Med kärlek vänner♥

upps!

oj vad dagen har runnit iväg! sov visserligen till 12, mer eller mindre, men i alla fall. annars har jag bara hunnit med att gå ut med kelly, testa lite olika klädförslag till min faster och hennes mans 50års fest imorgon och slänga in kläderna från Emmaboda i tvätten... känns lämpligt att jag inte gjort det än, haha ;) jaja. bättre sent än aldrig ju.

jaja. finnt inte mycket att göra åt saken. snart börjar skolan igen och då kommer man sakna dessa lata dagarna!


Med kärlek vänner♥

Pictures!

Tog ju till och med lite bilder idag. haha det tillhör ovanligeheterna att jag plckar fram min kamera, och det är ännu ovanligare att jag lägger upp de här, men ärligt, har man inte börjat se ett förbättrande mönster? haha, man kan ju alltid hoppas i alla fall :D


Bea på båten över... funderar över en pølse eller något, haha ;)


well... jag låter bilden tala för sig själv... :D


i väntan på båten tillbaka :) haha jag sa inte att det blev några bilder i Helsingör haha ;)


bye Helsingør


and welcome back to Helsingborg ♥


avslutar med en oerhört chamerande close-up av mig själv -.-' haha
den bjuder jag på ;)

med kärlek vänner♥

Helsingör

Så dagen har hittilis spenderats på andra sidan sundet i Helsingör. kollade runt i lite butiker och så, men köpte ingenting ;)

Åt supergod fisk på en restaurang vid torget, men portionerna var så gigantiska att man inte kunde njuta av allt. så onödigt -.-' hade egentligen planer på att trycka i mig en av de klassiska danska glassarna med sylt, grädde och en gräddbulle på toppen, men orkade faktiskt inte. får bli en annan gång, typ om 5 år eller nått, haha :) måste verkligen göra mina danmark besök tätare!

annars har jag inga särskilda planer för ikväll. ska nog bara ta det lungt för att få min hals på banan igen. nacken känns bättre idag så nu är det two down, one to go!

med kärlek vänner♥

Balenciaga

To die for? oh yes!

i promise....

hmm.. det avr nog värme som skulle hjälpa nacken ändå. efter en lång dusch med högsta värme så känns det så mycket bättre...

men nu lovar jag att ni ska slippa höra mer om mina krämpor. så kul är det inte!
haha. men imorgon ska jag, Bea & beas mamma dra över till danmark och titta lite. kännd hemskt att erkänna att man bor i helsingborg, med 20 minuter till helsingör, men på de senaste 3 åren bara varit på andra sidan sundet 1 gång för att ta tåget.... jaja får väl ta igen det lite grann :P

näe, nu ska jag tagga inför dubbelavsnitten av sex and city och sen måste jag lägga mig. tar båten 10.40 imorgon -.-'

right now....

Händer inte mycket just nu. väntar mest på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till Väla och leta efter födelsedagspresent till min kära pappa som fyller år på måndag. han är alltid så svår att hitta present till! önskar sig ingenting och har redan allt! haha helt hopplöst! jaja får väl ge det ett försök i alla fall.

har också på nått sätt återupptäckt Veronica Maggios musik. haha trodde jag hade lyssnat på alla hennes låtar men tydligen hade jag bara hört ett par stycken... kanske värt att investera båda skivorna kanske. och Oskar Linnros! så kul att så gott som hela hans platta handlar om deras realtion. särskilt låten "din mamma" har ni inte hört den, lyssnat på den!! helt galet bra!! :D

med kärlek vänenr♥

still ill

Sitter och tittar på nån gammal repris av Desperate Housewifes samtidigt som jag försöker hitta något att göra åt min värkande nacke och hals i egenvårdsguiden... går sådär än så länge... har försökt med varm dricka, halstabletter, linement och vetekudde, men inget hjälper... helt galet irriterande är det.

men, men det finns väl inte så mycket mer att göra åt saken än att leva med det tills det går över, så nu borde jag pallra mig ut med min söta lilla hund som tycker jag är hur trist som helst, haha :9 men hon är hur söt som helst så det gör ingenting.

med kärlek vänner♥

ett steg uppåt

nu känner jag mig nästan som en människa igen. har visserligen fortfarande helt galet ont i huvudet, halsen och nacken, men känner mig inte lika handfalllet yr och trött längre! så skönt.

nu är min farmor & farfar och hälsar på så jag antar att kvällen kommer spenderas i deras sällskap med päronen :)

med kärlek vänner♥

sjuker

blev väckt av kelly idag vid halv 8 och mådde skit! huvudet dunka, nacken och ländryggen värkte, halsen var torr och kändes igenkorkad och jag kände mig bara så trött. sjukt jobbigt, men det var bara att pallra sig ner till min älskade hund och ge henne lite uppmärksamhet, för att sen däcka i mammas & pappas stora dubbelsäng. så där har jag typ legat fram till nu och delvis sovit och delvis kollat på tv:n.

men nu har jag äntligen piggnat till efter en del panodil och mucoangin och ska ut och gå en sväng med hunden :)
med kärlek vänner♥

Har precis spenderat nån timme på väla....

Har precis spenderat nån timme på väla. Mötte upp mina päron på siba och köpte en ny dator till mig i och med att min kapitulerade för ett tag sen. Sen hittade jag också bikini till azorerna en tröja och ett par skor. Och hon som sålde skorna till mig visade vara min gamla gymnastiktränare vars lag vann em i truppgymnastik i år :) blev lite ställd när hon frågade "hur är läget?" som om vi kände varandra innan jag fatta vem det var haha :) kul att träffa människor som man själv knappt kommer ihåg men som kommer ihåg dig :) med kärlek vänner


sumering

Emmabodafestivalen 2010 är ju sedan snart ett dygn tillbaka avslutad. och jääävlar vilka underbara 5 dagar det har varit i den lilla smålänska hålan! underbart.

känner att det gjorde mig bra att få vara lite skitig och inte hela tiden ha pressen på sig att man måste tänka igenom vad man ska ta på sig innan man går ut, se till att håret ser okej ut, och att det håller sig osv. allt sånt skippade man helt därför att ingen orkade bry sig. alla var ju lika fräscha, så varför ödsla tid på det när det säkert fanns över 10 000 personer jag kunde prata med istället som aldrig skulle vara så öppensinnade om det inte vore för den fantastiska stämningen (där alkohol med all säkerhet hade stor inverkan, men va fan!) som rådde på hela festivalområdet. helt underbart

BILDREGN

Våra grannar & Zara

Zara dislike baconost på tub!

emmaboda komunbiblotek. en plats att samla kraft på.

vårt camp BLÄ *bli lagom äcklig*

i väntan på kapten röd

Kapten röd påö scen

jag & Zara

lycka är att trakassera granncampet med partytält klockan 7 på morgonen :D

inget annat än emmaboda 2010


Är hemma från emmaboda sedan nån timme ...

Är hemma från emmaboda sedan nån timme tillbaka. Fy satan vad roligt vi har haft! Det har hänt saker som jag aldrig kommer glömma och jag har träffat människor som jag alltid kommer löna igår! Tack alla som gjorde mitt "inget annat än emmabodafestivalen 2010"


RSS 2.0