hej kom och hjälp mig att dö?

ååååh. jag orkar inte. jag vill inte. gräv ner mig.

är inte alls på särskilt bra humör just nu. kom hem från stallet för lite drygt en timme sen, vilket då innebär att jag varit där i 11 timmar... så fruktansvärt trött! sen att den jävla kärringen ringer och lipar i telefonen för att hon har massa skulder och inte kan betala hyra, vilket inte berör mig det allra minsta, kanske inte gör saken bättre. Jag blir sååå jäkla irriterad på henne!! Hon är fucking 3 gånger så gammal som jag!! och hon tar NOLL ansvar för något och VI får göra ALLT!! jävla kärring!!

usch.

och imorgon blir det upp innan 8 igen för att befinna sig på stallet klockan halv 9 imorgon med... jag orkar verkligen inte...
men det är bara att bita ihop och stå ut.. för sånt är livet...

men för att åtminstånde se lite ljuspunkter i live¨t, även om de ligger mer än ett halvår fram i tiden, så ska jag, Carro, Bea och Linn jobba på Falsterbo Horseshow nästa sommar (: typ samma saker som i kiosken fast lite bättre haha :P ska bli sjukt kul!! :D

hoppas ni har haft en bättre lördag än mig... vi hörs <3

Halloweenläger!

kom nyss hem från Halloweenlägret på stallet. haha sjukt kul och när vi lekte lekar nu i förmiddags, hade nog vi ledare roligare än barnen :P eller ja, vi blev mer exhalterade över leken Land&Rike än dom haha :P
och barnen var faktiskt snälla, även om dom inte ville sova igår kväll nså var dom snälla. haha. men roligast var lätt att skrämma dom i skogen på spökrundan igårkväll. kände mig sjukt elakt när vi gick och satte upp band och diskuterade hur vi skulle göra för att få dom allra räddast. men är det halloween så är det!!

även natten blev väldigt roligt och väldigt oseriös inne i US-rummet. Jag, Sassa Matilda och Bea ringde typ halva Sassas telefon lista och frågade om dom hade saffran som vi kunde få låna för vi bakade chokladbollar. det spenderade vi vår tid med mellan typ halv 2-halv 3. så kul kan man ha!!

nu är jag sjuukt trött men det är bara att vila några timmar för klockan 6 blir det 3 rättermiddag på Level med massa vänner och sen bio på det. Fett nice <3

så kul kan man ha!

kom hem från kisoken för en stund sen. Där var nån typ av träning för Royne Zetterman där idag, så jag, Zara & Carro var där för att servera dem mat... och nu vill jag aldrig mer ha något med potatismos att göra igen. Nånsin!!
haha, men vi hade rätt kul ändå. Man har ju inte roligare än vad man gör det. Så jag och Zara byggde värsta pyramiden av pastamuggar... det blev typ... fail, men vi hade roligt i alla fall!!

och nu blir det bara snabbt in i duschen och göra vid sig lite kvick, och sen ner i stan till The Tivoli och kolla på stand up med Magnus Betnér tillsammans med Zara & Olea. kalasroligt. hade egentligen behövt gå på clinicen som är på ridskolan idag där ridlärarna rider några av ridskolehästrana och ger tips om hur de ska ridas. och Clooney ska vara där. I NEED. men hellre Betnér för att han är typ... bäst?

nu måste jag verkligen hoppa in i duschen annars hinner jag aldrig. ska liksom vara där om en timme!!

ha en bäst tisdagkväll <3

Pokerface

satt och sökte lite på youtube och hittade en akustiskt verison av Lady Gagas "Pokerface" framförd live av Chris Daughtry!! sjukt bra tyckte jag!


Fast hennes original akustiska version är också riktigt bra!! ännu bättre om man, som jag, tröttnat på det riktigt originalet!

Clinic!

Idag vid halv 1 bar det av ner mot Flyinge Kungsgård med alla ryttare från hopp- och dressyrspecialerna för en clinic med Meredith Micheals Beerbaum. Galet intressant och lärorikt var det, och till min, och nog många andras stora lättnade körde hon clinicen utan att använda sig av allt för mycket hästtermer! Kanske hade det varit något annars att plugga på bussen ner. hästtermer på engelska! haha, näe, men det var riktigt skönt och det gjorde ju att man hängde med och förstod allt hon sa och menade.
men det var riktigt intressant och hon verkar ha en otroligt sund inställning till hästträning, vilket tyvärr inte alla har. Men mjuk hand, och att bara vänta på hindret och låta det komma till sig istället för att "rush to the fence" som hon sa var något av det viktigaste och det som gjorde henne framgångsrik inom ridsporten. samt att hålla det enkelt. om hästen är framme för skänklen, kan tas tillbaka kan svängas åt höger och svängas åt vänster, då kan man hoppa vilken bana som helst.

sjukt givande!! tack!

var hemma nån gång vid halv 7 och sen dess har jag bara chillat vid datan och nu också läst ut min andra bok, Isprinsessan. också bra fast på ett annat sätt är När livet stannar. Dock hade denna sjuuuuukt bra slut!! haha. galet spännande!

När livet stannar!

jag känner mig ambitiös. i morse kvart i 8 pallrade jag mig upp ur min väldigt varma säng för att mötas utav småregn, blåst och allmänt grått väder. I alla fall åkte jag & pappa iväg till Pålsjö och sprang 1 mil. dessutom tog vi rundan (som är uppdelad i två delar) med den jobbigaste biten först, med massa backar och som avslutas med trapporna från helvetet. och då har man ändå bara sprungit 3 kilometer av dom 10 man hade tänkt sig!! :O

Vad som däremot var betydligt mer tilltalande var att komma hem, käka en god frukost i soffan och ta en låååång vaaaaaarm dusch!! bara för att sen sätta sig och läsa en heelt underbart jättebra bok. r livet stannar. En brättelse om att överleva av Malin Sävstam. tror jag skrev för typ massa veckor sen att jag hade lånat den och nu har jag alltså läst ut den, och det var nog en utav de bästa böckerna jag någonsin läst!! riktigt riktigt bra!
Den är självbiografisk (jag vet att alla vet att jag älskar det :) och handlar då om Malin som förlorade i princip allt i tsunamin 2004. sin man, 2 av sina 3 barn, sin bästa vännina, sin gudson samt hennes vänninas man. de var 10 som åkte och 4 som överlevde. Boken handlar om de 2 åren efter katastorfen och en stor del av boken är hennes dagboksanteckningar från 2005 där allt blir nytt utan sin familj... sjukt bra, läs den!!

har också hunnit med att åka ner till stan och hyra film. Sex and the city (helt rätt, jag är såpass efter att jag inte sett den!) och Taken som Olea sa var jättebra.. får väl se om det stämmer eller om hon ljög... haha (:

(på bilden: Omslaget på boken. Axel Harald & Elsa var Ma
lins 3 barn. bara Axel överlevde tsunamin av dem...)

imorgon blir det Flyinge och se på en Clinic med världsmästaren Meredith Michaels Beerbaum. Ska bli sjukt roligt :D

Nu ska jag se om jag kan övertala min data att vilja spela upp Sex and the city, för nu vill jag se den!!


(på bilden, meredith Michaels Beerbaum)

men ååååh.

sista dagen innan lovet idag dådå. började 8.15 och slutade typ 11. fett nice. kollade typ film typ hela dan. skräckfilm, The haunting in Conneticut. rätt bra, men sjuukt läskig, haha det är inte mitt fel att jag är feg och lättskrämd! :O haha
sen skulle ju egentligen NO;n varit inlämnad idag, mmen när alla sitter på torget och äter, efter att pris för bästa utklädsel har delta ut, säger dom att dom har flyttat fram deadline 2 veckor!! så fredag vecka 45 ska helvetet vara inlämnat istället... och det kommer dom med nu när alla suttit uppe halva nätterna med det  himla huset!! men det är i alla fall bra, men galet irriterande (:

plugg...

idag blev det massa plugg i skolan. gjorde ett matteprov, redovisningstest 27. kändes faktiskt riktigt bra.. bara för det komma jag failia! igen! gillar verkligen ämnet matematik...
stannade kvar en stund i skolan sen och gjorde lite NO. helvetet ska vara inlämnat imorgon! men det ska nog gå.

drog sen ner en sväng till stan för att köpa syster åt Andrea som hon ska ge till mamma på lördag, på hennes födelsedag. bra det känns att jag köper present som min syster ska ge bort, när hon är 3 år äldre än mig. :P men men

drog snabbt inom Tretton för att kolla efter jeans. och tänk! jag hittade ett par, så nu är jag 3 parjeans mamma igen, haha :P har saknat det (:

nu blir det massa plugg igen. love it! <3

Om man jämför...

hittade min loggbok från förra året i åttan och började läsa igenom reflektionerna för varje vecka där jag utvärderade mina veckomål samt strategier och så vidare. och det är ju verkligen då, när man får liksom svart på vitt hur utveckligen har gått. om man jämför från vecka 35-42 i åttan och nian är ju skillnade skrämmande...
i åttan hade jag under de veckorna redovisat 7 steg sammanlagt i de olika ämena (matte, svenska, engelska, spanska, franska) och under samma period i år 9 har jag gjort 3 steg var jag på ett inte uppnådde de kriterer som var minimum för det steget (det krävdes VG och jag uppnådde bara G). och visst, man kan skylla på att ju högre upp man kommer, ju svårare blir stegen, men det är ändå inte jättestor skillnad, för rent generellt gjorde jag inte sådär jättemånga steg i 8;an.

fast, om jag nu ska ge mig själv en självförtroendeboost, så kommer mitt värde av redovisde steg, förhoppningsvis ha ökat drastiskt efter denna veckan som kommer. har typ 1 miljon saker att redovisa! steg 27 i matte, steg 32 i svenska, steg 31 i engelska, samt ett hela 27 i spanska, eftersom att julia bokde redovisningstid till oss till måndagen efter lovet... -.-' utan att jag var där, haha :P men det är bara att plugga röven av mig denna veckan, sen kan man ju sova hela vecka 44. fett nice.
och dessutom har jag 10 instuderingsfrågor i NO som ska vara inne på måndag varav jag har gjort typ 3 av dom.. kunde inte resten... -.-' så kan det gå.

så nu tänkte jag faktiskt vara så duktig att jag ska göra dom nu. försöka i alla fall. :)
puss! hoppas ni får en underbar lördag kväll!

LIVE YOUR LIFE LIKE THERE'S NO TOMORROW!

förra året

Är det inte underbart? fy fan vad jag jag älskar det!




idolerna 2008. ni är underbara<3

Kattis...

okej. är det någon som läser detta som har varit och kollat på Kattis Ahlströms blogg? missätänker at så inte är fallet, men snälla gör det!! Den är underbar! sjukt rolig och ja.... underbar!

Det är något med Kattis Ahlström som känns väldigt... svenskt, trevligt och mysigt. på nått sätt. hon skriver, och pratar, men skriver framför allt på ett sjukt skönt sätt. så kolla hennes blogg på kattisco.se.

och förresten. Tittade ni på programmet som jag sa till er att göra förra veckan? näe, trodde inte det!

inte riktigt som jag tänkte...

idag vart det tisdag och snart onsadag och snart fredag och snart helt och ny vecka! gosh!
i alla fall pluggade jag faktiskt på ganska bra i skolan. hade i och för sig inget val då jag hade en spanska redovisning som jag inte riktigt var säker på så hela morgonen satt jag med julia och snackade om film och tv på ett språk vi inte riktigt behärskade. men det löste sig och redovisningen gick enligt läraren "jättebra och helt i fas med era slutmål". tur är väl det! och dessutom om jag nu ska fortsätta på temat att jag är duktig (i know you love it that way!) så klarade jag äntligen ett tal i matte som jag typ hållt på med sen nån gång förra veckan. vet inte om jag nämnde det här, men gjorde jag det, så är det samma tal och nu har jag löst det!! haha. det var inte så svårt, men det kunde väl inte jag veta i heller när dom ahde skivit fel så dom skrvit mil på ena och kilometer på andra när det egentligen skulle vara kilometer på båda... -.-'. så går det när man inte har mattebok! men that's life.
stannade kvar idag med och övade i musik salen med Bea så nu sitter Fix you helt och så kan man börja försöka sig på att spela med 2 händer. koordination you know! haha :P

sen nu ikväll blev det en springtur som inte riktigt blev vad jag hade planerat. hade tänkt att jag skulle springa lite i Fredricksdalsskogen dels för att jag inte ville vara i pålsjö och för att det var närmare och har en sträcka som är 1 km och en som är 500 meter vilket passade mitt syfte perfekt ikväll eftersom jag hade tänkt försöka göra nån typ av intervall sak. dock ändrade jag mina planer lite lätt när jag gick ut för att köra iväg och upptäckte att det var beckmörkt ute! no way tänkte jag. körde i alla fall mot fredricksdalsskogen, men det såg så himla mörkt ut så dit ville jag inte! fortsatte istället framåt vilket då ledde mig närmare och närmare skolan och stan. så jag ställde moppen vid skola och sprang ner för kärnantrapporna och ner på kullagatan och körde mina intervaller där. kullagatan är btw shoppinggatan i helsingborg. dom som satt på Espresso House och fikade måste ansett det ganska roande att jag kom inte mindre än 3 gånger förbi där. 4 till och med. 3 gånger rusandes och en gång gåendes. men det var skönt. lagom go i låren sen efter att ha sprungit tillbaka uppför kärnan trapporna.

sånt är nice :D

en måndag av vardag

chill dag i skolan. började 9 och slutade egentligen 11.15. men jag stannade kvar i skolan och vi övade lite i musiksalen så nu kan jag typ Fix you med Coldplay på keyboard och nu, finally, efter 3 år, what shall we do, på gitarr. jag suger verkligen på gitarr, men det är inte mitt fel. :P haha
stannade kvar ännu lite längre sen och gjorde hemkunskapsuppgiften som alla skulle göra på vår halvahemstudiedag som vi hade. det var btw därför vi slutade så tidigt.

drog hem sen och sen snabbt till stallet och jobba (: ganska segt i och för sig, men sen vid 6 nån gång kom Carro och då roade vi oss på olika sätt till typ 9. hem och slänga mig framför tv;n och anvjuta det sista avsnittet av Svenska Hollwood fruar. dom är undebara! blev också Roast på Berns. Jag älskar Magnus Betnér. och han kommer till Helsingborg, the Tivoli på höstlovet. ska se om Zara & Olea eller nån har lust att dra dit och lyssna. missade ju han i våras! :O

nu pågår i alla fall renskrivning av hemkunskapen och jag sitter och försöker fundera ut "några generella tips till den perfekta värden/värdninnan, gällande val av mat till fest för nya bekanta". citerat direkt från mitt papper :)
puss på er <3

att besluta om framtiden...

nu har det dragit igång på allvar det där med gymnasieval, och det är sjukt svårt! jag vet inte vilket intresse jag ska satsa på. de jag funderar mest på just nu är; Samhälle inriktning häst på Bollerups naturbruksgymnasium, Global magagement på Båstads privata gymnasium eller musik och event på Gymnasium Rock city i Hultsfred.
och det är jättesvårt och jag vet inte vad jag ska välja!

för bollerup, det är typ världens mysigaste och härligaste skola! underbar stämning och bra utbildning! men på Global Management verkar det som om man får en utbildning som lägger vikt på ens individuella utveckling och det verkar vara en bra skola som ger bra möjligeheter efter gymnasiet. men sen musik och event verkar ha väldigt roliga kurser som kanske kan grunda sig i det jag nån gång i framtiden faktiskt vill att jobba med, som artistmanager. eller valfri manager, men som det, och i det programmet ingår det kurser som verkar bädda upp för att utveckla sina kunskaper om musikbranschen, och manangement.

men det är bara att leta vidare i djunglen om olika gymnasier...

Flickan som lekte med elden

kom hem från bion för en stund sen och galet vad bra det var!! längtar fruktansvärt mycket till tredje filmen!! nån som har nått datum?
den var minst lika bra som Män som hatar kvinnor!! åh, jag älskar dom! jag tycker sällan om att kolla på film, men dessa har riktigt bitit sig fast i mig!! love it.

ikväll blir det nog inte så sent. jag vill sooooooova!
och imorgon blir det nog Väla och kanske en springtur med Christian. vi får la se <3
hoppas ni har haft en underbar kväll!


jag orkar inte

jag orkar egentligen inte blogga men jag gör det i alla fall...

idag blev det då som sagt en kurs som skulle ge en grundläggande utbildning som hoppdomare på klubbtävling. det hela tog kanske 4 timmar och då inräknat totalt 45 minuters rast. skrev som sista sak ett prov på det vi fått föreläsning om och det gick väl sådär... men men. resultatet kommer ju inte förrän senare så att...
missade ju på grund av kursen ridningen. kändes fett konstigt att vara på stallet, en vanlig lördag, vid vanliga tider, men inte rida... men man får offra sig för utbildningen.

nu ikväll blir det bio med Zara & Olea. Flickan som lekte med elden. ska bli riktigt nice, alla säger att den är kalas bra!

puss på er, ha en bäst kväll <3

Män som hatar kvinnor!!

sitter och kollar på Män som hatar kvinnor just nu på datan och Guuuuuuud vad den är läskig, men otroligt bra!! shiet... gud min skapare jag sitter och dör lite grann just nu för det är så hiiiimla spännande.....

har missbrukat dextro energy tabletter hela kvällen för att orka hålla mig vaken och det funkar så långt!! var tvungen att se filmen idag för vi, Jag Zara & Olea bestämde oss för att vi skulle gå och se Flickan som lekte med elden imorgon och då kändes det bäst om jag hade sett ettan först (:

och för att prata om nånting helt annat så sög det är Karolina åkte ut ur IDOL!!! och trots att jag älskar idol, hatar jag det ibland... som exempelvis nu. Eddie! den människan slog ut Jon i kvalet och ikväll slog han ut Karolina, och båda dom var bättre än han!! ååååhh!! blir så irriterad på det.
och IDOL-sajten! dom lägger ju inte upp intervjuer som görs typ på torsdagen eller så. eller jo det gör dom, men istället för att ha en för varje idol, så har dom klippt ihop till en typ gemensam intervju... segt och ganska trist. adet var liksom min fredagseftermiddagsunderhållning!! (långt ord, jag gillar tydligen det!) men sånt är det. life change

och nu är min film snart slut. galet vad den är bra! alla som inte sett den, SE DEN! you won't regret!

jag hatar det... verkligen!

jag avsky matte!! verkligen!! det är hat jag känner när jag om dagarna tvingar benen att gå dit jag vet med all säkerhet att djävluen skapades, i matte workshopen!!
men särskilt hatar jag steg 26. det steget kan alla mattelärare i hela världen, tillsammans ta och stoppa nånstans där solen inte lyser!! valfritt därefter!!

men allvarligt talat så har jag numera gjort det redovisningstestet inte mindre än 3 gånger!!! 3 JÄVLA GÅNGER!! och jag klarar det inte!!!! får seriöst psykbryt på det!! men det jävligaste är att jag kan alla uppgifter på bladen och på stegtest och så, har faktiskt kollat med facit, men näe.. sen vill det sig inte längre och det stör mig så in i döden mycket!!!!!

jaja, nog om den nu! Ridningen gick i alla fall bättre idag! :D nu efter helgen 2 lektioner på Clooney, så gick det nästan att kontrollera honom!! fast inte riktigt att stanna, men det tar vi nån annan gång... dock tror jag att det största problemt är att jag är för klen!! mina ben-och magmuskler räcker liksom inte till för att ge honom det stödet han behöver! så situps och.... nått som tränar benen, here i come!! :D

nu ska jag snart sova! Ska nog bara uppdatera idol-bloggen lite (:

Vi hörs imorgon <3


självbekräftelse!

har faktiskt varit ganska duktig idag!
okej, nu känner jag lite att jag använder denna bloggen endast till att antligen klaga eller bekräftag för mig själv att jag har varit duktig... haha, nog kul det kan vara att läsa om... men ingen kommenterar ju, så då kan jag berätta att jag skriver vad fan jag vill tills någon kommer och säger emot mig!! :D haha

men till saken, så var jag ute med min älskade hund, Kelly i 2 timmar och 45 minuter idag! tänkte först bara gå en vanlig sväng på 40 minuter, men vädret vart sååå himla underbart, så jag kände mest att om min hund vill gå i 4 timmar idag, så är det fritt fram. jag går så länge hon vill. fast sen blev det jag som bestämde i alla fall och då blev det bruces :D var hemma igen vid 6 och efter att ha skickat iväg min mamma på pedagogiskt café som hon, och alla andra föräldrar glömt bort, körde jag till bruces och sprang en runda. 7 kilometer blev det. slingan baklänges. kan berätta att et inte var allt för lätt att hitta när det sen började bli riktigt mörkt inne i skogen.... dessutom var det läskigt att springa själv i skogen när det var mörkt. jag gör som Carro sa och får väl börja med pannlampa eller nått :P eller sällskap, men det är ingen som vill springa med mig :P hahadet löser sig!

och ikväll hade även att av mina kära 40+ program säsongspremiär! Kattis&Company!! dock var det ändrat!! det var bara en halvtimme, istället för 1 timme och dom satt liksom och åt middag och pratade iställt för att vara mer som en talkshow som det var innan. men det var fortfarande bra, så jag tycker alla som läser detta ska kolla på det nästa vecka! Tisdagar 21.00 på tv4+, Kattis & Company. Be There!! :P


leedig :D

ledig idag, så vaknade inte förrän 12. galet skönt!! bara chilla hemma sen, ut med hunden en sväng för att sen sticka och jobba vid 3. ändå gansksa skönt, inte så mycket att göra och allmänt nice liksom :) me like it that way (:

kollade nyss på sista avsnittet av svenska Hollywood fruarr! Gud vad det är bra! haha :P så himla roligt, och idag lyckde dte faktiskt nästan få ett djup, med Annas uppväxt, bror och så. synd bara att dte som agt var sista avsnittet. hade ju inte tackat nej till ett par till :P fast det är ju nån typ av "favorit i repris" avsnitt nästa vecka. haha jag längtar nästan :P

imorgon blir det skola och så igen, känns det som var hur länge sen som helst jag befann mig i den byggnaden, men i alla fall. sen blir det springa på kvällen och så...ska bli skönt faktiskt, det var ett tag sen. förra lördagen tror jag. inte för att det spelar så stor roll men i alla fall...

ligger just nu och slökollar på nå krim-serie. haha ingen koll på vilken det är, men det blir nog bra :P

by the way så har jag fått sån thing på Farmielle på facebook nu igen! haha är halft beroende av att så växter som haren växttid dsom passar att jag är på datan just då :P hha känns ärligt talat inte riktigt bra (: men men.
nu är reklamern slut.
hörs imorgon <3

jag blir så arg...

usch. ridning är verkligen inte min starkaste sida just nu!! gick så jäääävla dåligt igår och så jääävla dåligt idag!
men igår blev jag mest arg på mig själv för att jag inte kunde rida hästen, men idag tog jag ut ilskan lite för mig själv både på min ridlärare och.... näe, egentligen bara min ridlärare, fast hon märkte nog inte det! tur! haha.
fast det är ju mig det är fel på, men jag störde bara mig så himla mycket på att så fort jag tyckte att; Ja! nu lyssnar han, trampar på med bakbenen, är mjuk i sidorna osv. Då kom hon och typ tyckte att vi skulle anting börja rida serpentiner, fixa med steglängd eller typ byta gångart. och just då ville jag bara rida rakt fram längs spåret och själv känna när jag kunde börja reglera honom för han var såpass stadig... så egentligen gjorde hon inget fel (Så ta inte åt dig Li), men... ja. störigt var det i alla fall!

så nog, snackat om min ridning!
eller ja, jag hade inget annat att säga, så puss så länge och BIG KISS på att jag är ledig imorgon!! :D <3

BILDBOMB!!

Eftersom att jag har varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera denna veckan blir det iställer en väldig massa bilder som får sumera min vecka. puss på er<3









GAMLEBY ÅR 9; 28/9-2/10 2009


THE STUDIO, MALMÖ 3/10 2009

FÖRLÅT!!

BIG sorry för absolut ingen uppdatering på typ 1vecka... inte hunnit, men det har hänt en massa roliga saker!! :D
i söndags var jag & Bea på Familia och träffade Robin Bengtsson, Anders Fernette, Alcazar och typ Anders Lundin... haha :P det var i alla fall fruktansvärt roligt, haha :P starstuck! haha :P

Sen på måndagen, nu i måndags, så blev det Gamleby för sista gången EVER! och nu, när jag skriver detta 'är det sista kvällen och lärarna har fett damp för att ingen stannar på sina rum och typ skriker... fast nu är det ganska tyst haha :P kan dock så vad om att Julia kommer göra något nån gång i natt haha :P

Men Gamleby i övrigt har varit kalas-nice :D Lagade vår middag i tisdags pch fick MVG, har sett en film och Hiroshima, haft idrott och teknik. riktigt chill. sen igår började vi med slöjden, silversmide och det går åt helvete haha :P

och imorgon blir det upp tidigt som fan, därför är det jävligt osmart att vi fortfarande är uppe, men skit i det, för sova kan man göra nån annan gång, men btw, så måste bvi ha städat innan klockan 10 i 8 imorgon, så det blir upp vid 6.... -.-' haha sen väntar ännu mera slöjd och till sist, en 5 timmar lång bussresa hem mot Skåne-land och bye bye Gamleby forever, haha :P

puss och ha det bäst <3

RSS 2.0