När livet stannar!

jag känner mig ambitiös. i morse kvart i 8 pallrade jag mig upp ur min väldigt varma säng för att mötas utav småregn, blåst och allmänt grått väder. I alla fall åkte jag & pappa iväg till Pålsjö och sprang 1 mil. dessutom tog vi rundan (som är uppdelad i två delar) med den jobbigaste biten först, med massa backar och som avslutas med trapporna från helvetet. och då har man ändå bara sprungit 3 kilometer av dom 10 man hade tänkt sig!! :O

Vad som däremot var betydligt mer tilltalande var att komma hem, käka en god frukost i soffan och ta en låååång vaaaaaarm dusch!! bara för att sen sätta sig och läsa en heelt underbart jättebra bok. r livet stannar. En brättelse om att överleva av Malin Sävstam. tror jag skrev för typ massa veckor sen att jag hade lånat den och nu har jag alltså läst ut den, och det var nog en utav de bästa böckerna jag någonsin läst!! riktigt riktigt bra!
Den är självbiografisk (jag vet att alla vet att jag älskar det :) och handlar då om Malin som förlorade i princip allt i tsunamin 2004. sin man, 2 av sina 3 barn, sin bästa vännina, sin gudson samt hennes vänninas man. de var 10 som åkte och 4 som överlevde. Boken handlar om de 2 åren efter katastorfen och en stor del av boken är hennes dagboksanteckningar från 2005 där allt blir nytt utan sin familj... sjukt bra, läs den!!

har också hunnit med att åka ner till stan och hyra film. Sex and the city (helt rätt, jag är såpass efter att jag inte sett den!) och Taken som Olea sa var jättebra.. får väl se om det stämmer eller om hon ljög... haha (:

(på bilden: Omslaget på boken. Axel Harald & Elsa var Ma
lins 3 barn. bara Axel överlevde tsunamin av dem...)

imorgon blir det Flyinge och se på en Clinic med världsmästaren Meredith Michaels Beerbaum. Ska bli sjukt roligt :D

Nu ska jag se om jag kan övertala min data att vilja spela upp Sex and the city, för nu vill jag se den!!


(på bilden, meredith Michaels Beerbaum)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0