nollkoll!

idag började som sagt skolan. Vi hade massa nya saker som de förväntade sig att vi skulle fatta. själv hängde jag inte med överhuvudtaget. Våra kp:n är numera 40 minuter istället för 30 för att lärare och elever ska hinna till ett kp diretk efter, så egentligens är inte kp:t 40 minuter utan 30, men engligt schemat så är det 40 minuter. sen eftermiddagsrasten fick jag inte heller grepp om. vi ska inte ha rast för att arbeta in tiden som vi kommer förlora om vi slutar halv 2, men om man känner att man behöver 10 minuters rast nån gång mellan 13-13.30 så får man planera in det på morgonen när man behöver ha rast på eftermiddagen. om man på eftermiddagen dock kommer på att man behöver rast, får man leta upp sin halndleadare eftersom att hon/han är den enda som får signa på att du får ha rast. Om du då har ltie otur så har handledaren kp då, och då får du vara utan rast, trots att du behöver och inte längre kan fokusera...? eller nått sånt. om det är nån som kanske fattar hur dom har tänkt eller hur dom menar, mejla mig på [email protected], snälla!! haha

i övrigt gick skolan bra, förrutom att vi som har elevens val i moderna språk, måste gå med 6:orna. liiiite förnedring, men det är helt okej. haha. Sen fick vi reda på att vi skulle åka till Vallåsen nu på torsdag och vi var tvugna att lämna in om vi skulle med senast imorgon. jag börjar seriöst fundera på vad dom har för förväntningar på en åttone klass. att alla ska komma ihåg och ta med sig en lapp med en deadline på 1 dag? jajja... det är ju upp till dom.

nog om skolan. sen var det träning idag. ganska nice, har inte tränat på säkert 2 veckor. glad överaskning var i alla fall att vi hade en tränare på Malmö som had ekomit för att hjälpa oss i sprint och häck. han är grymt duktig och fett söt,, haha :)
Men nu måste jag kila, ska kolla på säsongspremiären av Project Runway. ha det bäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0