matchen

wow. U21 var häftigt. i alla fall mot slutet.
det började kanske inte jättebra och efter första halvlek låg vi under med 2 eller 3 mot noll...  så jag, Zara & Olea gick efter att England gjort sitt andra mål. haha. väldigt hängivna supportrar!
kom tillbaka sen nån gång under andra halvlek, och då stod det 3-0 till England, så vi gick igen, men vi hann inte mer än 100 meter innan hela Sundstorget jublade, så vi rusade tillbaka, och frågade närmsta människa om det hade blivit mål. Det hade det. 3-1 var ställningen. Men då tänkte ju vi att "nu har Sverige gjort sitt mål, vi kommer inte göra fler, vi går" så vi gick, upp ill Dunkers där Louise kom gående med en kompis och efter kanske 5 minuter, jubladeeSundstroget igen, och vi sprang ännu fortare än förra gången tillbaka. 3-2 stod det. Sverige was back in the game!
så vi tänkte att vi kunde stanna och se resten nu, för det var inte så mycket kvar, och när Sverige sen gjorde till 3:dje mål. SHIT! vilken feeling det blev där!! helt fantastiskt! folk började dansa runder och skrek och ahe... det var coolt.
sen blev det förlängning, och sen straffar. där vi förlorade!! Skyller fortfarande på Dahlin, vår målvakt. han kastade ju sig åt motsatt håll varje gång bollen kom!! men men. det var en sjukt bra upphämtning av det svenska laget, säger jag som inte kan nånting om fotboll. men det stod så i tidningen i alla fall :)

sjukt nice var det i alla fall, riktigt roligt. synd bara att jag upptäckte det nu när U21 är slut för Sveriges del... -.- typiskt mig! jaja. puss<3