inte riktigt som jag tänkte...

idag vart det tisdag och snart onsadag och snart fredag och snart helt och ny vecka! gosh!
i alla fall pluggade jag faktiskt på ganska bra i skolan. hade i och för sig inget val då jag hade en spanska redovisning som jag inte riktigt var säker på så hela morgonen satt jag med julia och snackade om film och tv på ett språk vi inte riktigt behärskade. men det löste sig och redovisningen gick enligt läraren "jättebra och helt i fas med era slutmål". tur är väl det! och dessutom om jag nu ska fortsätta på temat att jag är duktig (i know you love it that way!) så klarade jag äntligen ett tal i matte som jag typ hållt på med sen nån gång förra veckan. vet inte om jag nämnde det här, men gjorde jag det, så är det samma tal och nu har jag löst det!! haha. det var inte så svårt, men det kunde väl inte jag veta i heller när dom ahde skivit fel så dom skrvit mil på ena och kilometer på andra när det egentligen skulle vara kilometer på båda... -.-'. så går det när man inte har mattebok! men that's life.
stannade kvar idag med och övade i musik salen med Bea så nu sitter Fix you helt och så kan man börja försöka sig på att spela med 2 händer. koordination you know! haha :P

sen nu ikväll blev det en springtur som inte riktigt blev vad jag hade planerat. hade tänkt att jag skulle springa lite i Fredricksdalsskogen dels för att jag inte ville vara i pålsjö och för att det var närmare och har en sträcka som är 1 km och en som är 500 meter vilket passade mitt syfte perfekt ikväll eftersom jag hade tänkt försöka göra nån typ av intervall sak. dock ändrade jag mina planer lite lätt när jag gick ut för att köra iväg och upptäckte att det var beckmörkt ute! no way tänkte jag. körde i alla fall mot fredricksdalsskogen, men det såg så himla mörkt ut så dit ville jag inte! fortsatte istället framåt vilket då ledde mig närmare och närmare skolan och stan. så jag ställde moppen vid skola och sprang ner för kärnantrapporna och ner på kullagatan och körde mina intervaller där. kullagatan är btw shoppinggatan i helsingborg. dom som satt på Espresso House och fikade måste ansett det ganska roande att jag kom inte mindre än 3 gånger förbi där. 4 till och med. 3 gånger rusandes och en gång gåendes. men det var skönt. lagom go i låren sen efter att ha sprungit tillbaka uppför kärnan trapporna.

sånt är nice :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0