Clinic!

Idag vid halv 1 bar det av ner mot Flyinge Kungsgård med alla ryttare från hopp- och dressyrspecialerna för en clinic med Meredith Micheals Beerbaum. Galet intressant och lärorikt var det, och till min, och nog många andras stora lättnade körde hon clinicen utan att använda sig av allt för mycket hästtermer! Kanske hade det varit något annars att plugga på bussen ner. hästtermer på engelska! haha, näe, men det var riktigt skönt och det gjorde ju att man hängde med och förstod allt hon sa och menade.
men det var riktigt intressant och hon verkar ha en otroligt sund inställning till hästträning, vilket tyvärr inte alla har. Men mjuk hand, och att bara vänta på hindret och låta det komma till sig istället för att "rush to the fence" som hon sa var något av det viktigaste och det som gjorde henne framgångsrik inom ridsporten. samt att hålla det enkelt. om hästen är framme för skänklen, kan tas tillbaka kan svängas åt höger och svängas åt vänster, då kan man hoppa vilken bana som helst.

sjukt givande!! tack!

var hemma nån gång vid halv 7 och sen dess har jag bara chillat vid datan och nu också läst ut min andra bok, Isprinsessan. också bra fast på ett annat sätt är När livet stannar. Dock hade denna sjuuuuukt bra slut!! haha. galet spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0